abonnement Unibet Coolblue
pi_243424
Ik vond het een leuke uitzending, en Oliebol, bedankt voor je verslag!!!
Wat ik erg grappig vond aan de aflevering, was dat Sabine zei: ik heb in het huis nooit geroddeld (wat overigens niet waar is), en even later zei Martin: iedereen heeft geroddeld. degene die zegt dat hij of zij niet geroddeld heeft, die liegt.
Sabine was trouwens niet van de slee afgevallen, maar haar sjaal zat aan haar gezicht vastgevroren. Niet dat dat veel uitmaakt hoor.
pi_243425
Oliebol, mijn dank is groot.
ik had de uitzending wel gezien, maar op deze manier is het eigenlijk nog veel leuker kijken.

Wat mij gisteravond opviel is dat je nu pas echt heel duidelijk ziet dat Bart behoorlijk is afgevallen, vooral als je naar de beelden van de screening kijkt.
Zoals ie nu is staat hem trouwens een stuk beter.

pi_243426
Sorry nog een keer.. Sabine is 23sep1973 geboren , moet dus 26 zijn, toch ? Of heeft ze zich jonger opgegeven...
  vrijdag 14 januari 2000 @ 14:28:00 #29
1520 Braakmiddel
is best wel lief
pi_243427
Oliebolletje, bedankt voor dit verslag, hoe doe je het toch?

* Braakmiddel applaudiseert.

Gewoon lekker
pi_243428
Ha Oliebol!
Hoe lang heb je hier wel niet over gedaan??? Wat een rotwerk.
Mijn complimenten, ik heb inmiddels gelezen wat ik dus (niet) gemist heb!
Heel veel 's voor Oliebol!
"wat een heerlijke yppiaanse reactie! Vol begrip, nooit veroordelend en zeker niet stekelig! #hulde"
Hoe langer de weg naar de top, hoe mooier het uitzicht!
*OUD heilige*
pi_243429
Oliebol, ook namens mij bedankt. Niet alleen voor deze keer, maar voor al je werk gedurende het BB-project!

Ik was gisteravond vergeten de video in te stellen en kwam net op tijd thuis om Bart nog even te zien. Balen! Tot ik jouw verslag las. Maakte weer een hoop goed.


  vrijdag 14 januari 2000 @ 18:33:00 #32
1991 w.o.r.
don't panic !
pi_243430
Hoi Oliebol,

Eindelijk ben ik in de gelegenheid om je verslag te lezen. Ik ben heel erg blij dat je de screenshots nog even hebt laten staan, want die zijn deze keer weer zeer de moeite waard. Schitterende plaatjes van Sabine's nieuwe haar (als je het nog zo kunt noemen... doet me meer denken aan wol ofzo) en haar roodbevroren wangetjes in Lapland.

Jammer dat ik de uitzending heb gemist, want dit was echt interessant! Opvallend dat Sabine na het bekijken van de banden concludeert dat zijzelf nooit geroddeld heeft... Ik kan me toch wel wat negatief getinte gesprekken herinneren die zij met Bianca over Karin voerde waar Karin niet bij was... is dat geen roddelen dan?

Bart bevestigde nog eens dat hij een nette opvoeding heeft gehad door geen uitspraken te doen over zijn seks met Sabine, voor hij met haar gesproken heeft. Dat siert hem, vooral als je bedenkt dat Sabine zelf daar een stuk minder moeite mee heeft gehad! - maar dat wist hij natuurlijk nog niet op het moment dat hij werd geïnterviewd. Ja, hij weet wel hoe hij de ruwe bolster blanke pit moet neerzetten.

Heel jammer dat ze hem zo snel na het einde hebben geïnterviewd. Ik had graag gehoord hoe het nu staat met hem en Sabine na de afspraak die ze deze week zouden hebben... Of, nog liever, een combo-interview met Bart en Sabine tegelijkertijd! Ach, wie weet komt VOO zelf ook nog wel op dit idee...

Martin heb ik nooit interessant gevonden en deze mening is niet veranderd door wat ik in je verslag lees. Weer hetzelfde verhaal! Maar goed, hij loopt dan ook al veel langer in het mediacircuit rond dan de laatstovergebleven bewoners, dus ik kan het hem eigenlijk niet kwalijk nemen dat hij in herhaling valt (de vragen zullen ook niet meer zo orgineel zijn).

Trouwens, gaat die reunie nog door? Lijkt me echt heel leuk om alle bewoners weer samen te zien! Kan wel wat leuke confrontaties opleveren nu de bewoners hebben kunnen lezen wie wie heeft genomineerd en uitspraken van anderen over hen hebben gehoord. Sabine-Willem bijvoorbeeld kan wel interessant worden, als ik kijk naar Sabine's opmerking over hem...

Oliebol, dank je dank je dank je voor dit superverslag dat wederom mooie BB-herinneringen deed herleven.

pi_243431
* Beppie vindt het weer als vanouds en verlangt weer heel even terug naar de vorige eeuw....
pi_243432
Toppie!
Ik kijk nu al uit naar de reunie!
"Don't drink water, fish fuck in it"
  FOK!-Schrikkelbaas zaterdag 15 januari 2000 @ 13:34:00 #35
862 Arcee
Look closer
pi_243433
Wat me het meest is bijgebleven van deze uitzending is Tara in d'r strakke spijkerbroek... hubba, hubba wat een lekker ding zeg...

Leuke uitzending. Ik vond Sabine heel eerlijk en open.

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')