leuk te ontdekken dat er veel meer mensen bezig zijn met het fenomeen koken, of gaat het hier om het fenomeen "product".
ik mag zeggen dat wij verzot zijn op eten en het bereiden daarvan. eten bereiden niet alleen voor ons zelf, maar vaak voor vrienden, familie en kennissen. het is leuk om te experimenteren, voornamelijk de oosterse keuken heeft onze voorkeur. hier gaan alle kruiden, vis en vlees soms door elkaar door de keuken.
en nu komt het we hebben maar een beperkte aantal m2 tot onze beschikking en zijn ook toe aan een nieuwe keuken, we willen geen bovenkasten, de oppervlakte? 420 x 210 cm. Maar inventief moet je zijn ook met apparatuur. heel veel gekeken en uitgeprobeerd bij vrienden met bijzondere apparatuur in huis stomen en nog eens stomen, een tweetal ovens en een combi.
wat hebben wij nu besloten. een combimagnetron, een combioven, warmhoudlade een inbouwgrilplaat ingebouwd in het aanrecht en een heuse losse wokbrander. dit is misschien een bonte verzameling van apparatuur, maar valt reuze mee. we hebben twee dingen uitgeprobeerd en onze voorkeur is al bepaald.
en de stoomoven, ach een kwestie van smaak.
veel succes