FOK!forum / Klaagbaak / Magnetron
appelsjapzaterdag 20 juni 2009 @ 18:48
Waarom wordt magnetron eten zo snel weer koud? Ik merk dat de laatste tijd steeds vaker, mijn magnetron eten wordt snel koud maar normaal eten blijft gewoon lang lekker warm.

[ Bericht 0% gewijzigd door appelsjap op 20-06-2009 19:00:35 ]
ShizzleMyDizzlezaterdag 20 juni 2009 @ 18:49
Mijn pizza wat doe je
Meddozaterdag 20 juni 2009 @ 18:49
omdat in de magnetron veel vocht verdwijnt?
Djahanizaterdag 20 juni 2009 @ 18:49
Dat is voor jou een vraag voor mij een scheet
Djahanizaterdag 20 juni 2009 @ 18:49
En waar/wat is je klacht?
Terpentin07zaterdag 20 juni 2009 @ 18:50
Dan moet je maar sneller eten.
pfefferkatzezaterdag 20 juni 2009 @ 18:50
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 18:49 schreef Djahani het volgende:
En waar/wat is je klacht?
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 18:48 schreef appelsjap het volgende:
mijn magnetron eten word snel koud
Rosbiefzaterdag 20 juni 2009 @ 18:52
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 18:48 schreef appelsjap het volgende:
Waarom word magnetron eten zo snel weer koud? Ik merk dat de laatste tijd steeds vaker, mijn magnetron eten word snel koud maar normaal eten blijft gewoon lang lekker warm.
Djahanizaterdag 20 juni 2009 @ 18:53
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 18:52 schreef Rosbief het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Heb je hem weer
Kuubismezaterdag 20 juni 2009 @ 18:53
quote:
Voor het smakelijk bereiden van voedsel is de magnetron volgens velen niet zo geschikt. Doordat de warmte gelijkmatig in de buitenste 2 cm van het gerecht ontstaat, is er geen korstvorming en ook geen lokale grote verhitting die voor een krokant laagje kan zorgen.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Magnetron_(oven).
Rosbiefzaterdag 20 juni 2009 @ 18:56
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 18:53 schreef Djahani het volgende:

[..]

Heb je hem weer
Zou ook liever hebben dat ik er geen opmerkingen over hoefde te maken en dat er gewoon geen spelfouten gemaakt werden.
Quyxz_zaterdag 20 juni 2009 @ 18:56
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 18:53 schreef Djahani het volgende:

[..]

Heb je hem weer
hij het tog gewoon glijk jong
appelsjapzaterdag 20 juni 2009 @ 19:01
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 18:56 schreef Quyxz_ het volgende:

[..]

hij het tog gewoon glijk jong
Ja klopt, ik maak normaal nooit dt fouten, mja nu wel. Kan gebeuren
Druktemakerzaterdag 20 juni 2009 @ 19:10
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 19:01 schreef appelsjap het volgende:

[..]

Ja klopt, ik maak normaal nooit dt fouten, mja nu wel. Kan gebeuren
Mja.

.
muay-toyzaterdag 20 juni 2009 @ 19:12
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 18:52 schreef Rosbief het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
respect yo no wa i mean???
CantFazeMezaterdag 20 juni 2009 @ 19:19
Daarom heet het ook een magnetron sufferd.
ShizzleMyDizzlezaterdag 20 juni 2009 @ 19:37
Magnetron, magnetron, Henk wil heel graag bruin worden maar houdt niet van de zon
appelsjapzaterdag 20 juni 2009 @ 19:39
en OT nu?
FastFox91zaterdag 20 juni 2009 @ 19:41
Ik doe meestal een maaltijd 5 min 600 graden, dan even alles opnieuw mengen en dan weer 2/3 min 600 graden. Magnetron verwarmt ook van binnenuit, dus binnen is het eerder warm dan buiten.
marcel-ozaterdag 20 juni 2009 @ 19:46
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 18:49 schreef Meddo het volgende:
omdat in de magnetron veel vocht verdwijnt?
juist niet. met opwarmen met de magnetron blijft het voedsel vochtig, dat warme vocht verdampt en neemt de warmte mee. daarom is t ook nooit knapperig en wél taai
marcel-ozaterdag 20 juni 2009 @ 19:47
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 19:41 schreef FastFox91 het volgende:
Ik doe meestal een maaltijd 5 min 600 graden, dan even alles opnieuw mengen en dan weer 2/3 min 600 graden. Magnetron verwarmt ook van binnenuit, dus binnen is het eerder warm dan buiten.
Dat is geen graden bij 600 graden zou t allang verkoold zijn
Kuubismezaterdag 20 juni 2009 @ 20:06
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 19:41 schreef FastFox91 het volgende:
Ik doe meestal een maaltijd 5 min 600 graden, dan even alles opnieuw mengen en dan weer 2/3 min 600 graden. Magnetron verwarmt ook van binnenuit, dus binnen is het eerder warm dan buiten.
600 graden. !
.txtzaterdag 20 juni 2009 @ 20:22
Alleen het water in je eten wordt opgewarmt, het water geeft warmte af aan de rest van je eten. Daarom lijkt het eerst heel warm te zijn, maar na een tijdje is de warmte goed verdeeld. Dan moet je dus gewoon beter opwarmen, en beetje mixen enzo.
FastFox91zaterdag 20 juni 2009 @ 20:25
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 19:47 schreef marcel-o het volgende:

[..]

Dat is geen graden bij 600 graden zou t allang verkoold zijn
Ja, wist niet wat het was dus ik zei maar graden. Maar het is Watt toch?

En bij een oven, is dat ook Watt dan? Daar is het wel graden?
Tomassozaterdag 20 juni 2009 @ 20:28
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 19:41 schreef FastFox91 het volgende:
Ik doe meestal een maaltijd 5 min 600 graden, dan even alles opnieuw mengen en dan weer 2/3 min 600 graden. Magnetron verwarmt ook van binnenuit, dus binnen is het eerder warm dan buiten.
Goede magnetron, waar koop je die?
Lundegaardzaterdag 20 juni 2009 @ 20:54
Mmm lekker, magnetronvoedsel.
Vleugje kanker over je eten.
Tomassozaterdag 20 juni 2009 @ 20:57
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 20:54 schreef Lundegaard het volgende:
Mmm lekker, magnetronvoedsel.
Vleugje kanker over je eten.
Voor een extra krachtige smaak voor je hele leven.
wikwakka2zaterdag 20 juni 2009 @ 20:59
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 19:41 schreef FastFox91 het volgende:
Ik doe meestal een maaltijd 5 min 600 graden, dan even alles opnieuw mengen en dan weer 2/3 min 600 graden. Magnetron verwarmt ook van binnenuit, dus binnen is het eerder warm dan buiten.
Damn, daar wil ik mijn hoofd wel eens insteken!