appelsjap | zaterdag 20 juni 2009 @ 18:48 |
Waarom wordt magnetron eten zo snel weer koud? Ik merk dat de laatste tijd steeds vaker, mijn magnetron eten wordt snel koud maar normaal eten blijft gewoon lang lekker warm. [ Bericht 0% gewijzigd door appelsjap op 20-06-2009 19:00:35 ] | |
ShizzleMyDizzle | zaterdag 20 juni 2009 @ 18:49 |
Mijn pizza wat doe je | |
Meddo | zaterdag 20 juni 2009 @ 18:49 |
omdat in de magnetron veel vocht verdwijnt? | |
Djahani | zaterdag 20 juni 2009 @ 18:49 |
Dat is voor jou een vraag voor mij een scheet | |
Djahani | zaterdag 20 juni 2009 @ 18:49 |
En waar/wat is je klacht? ![]() | |
Terpentin07 | zaterdag 20 juni 2009 @ 18:50 |
Dan moet je maar sneller eten. | |
pfefferkatze | zaterdag 20 juni 2009 @ 18:50 |
quote: quote: | |
Rosbief | zaterdag 20 juni 2009 @ 18:52 |
quote: | |
Djahani | zaterdag 20 juni 2009 @ 18:53 |
quote:Heb je hem weer ![]() | |
Kuubisme | zaterdag 20 juni 2009 @ 18:53 |
quote:http://nl.wikipedia.org/wiki/Magnetron_(oven). | |
Rosbief | zaterdag 20 juni 2009 @ 18:56 |
quote:Zou ook liever hebben dat ik er geen opmerkingen over hoefde te maken en dat er gewoon geen spelfouten gemaakt werden. ![]() | |
Quyxz_ | zaterdag 20 juni 2009 @ 18:56 |
quote:hij het tog gewoon glijk jong | |
appelsjap | zaterdag 20 juni 2009 @ 19:01 |
quote:Ja klopt, ik maak normaal nooit dt fouten, mja nu wel. Kan gebeuren ![]() | |
Druktemaker | zaterdag 20 juni 2009 @ 19:10 |
quote:Mja. ![]() | |
muay-toy | zaterdag 20 juni 2009 @ 19:12 |
quote:respect yo no wa i mean??? ![]() | |
CantFazeMe | zaterdag 20 juni 2009 @ 19:19 |
Daarom heet het ook een magnetron sufferd. | |
ShizzleMyDizzle | zaterdag 20 juni 2009 @ 19:37 |
Magnetron, magnetron, Henk wil heel graag bruin worden maar houdt niet van de zon | |
appelsjap | zaterdag 20 juni 2009 @ 19:39 |
en OT nu? ![]() | |
FastFox91 | zaterdag 20 juni 2009 @ 19:41 |
Ik doe meestal een maaltijd 5 min 600 graden, dan even alles opnieuw mengen en dan weer 2/3 min 600 graden. Magnetron verwarmt ook van binnenuit, dus binnen is het eerder warm dan buiten. | |
marcel-o | zaterdag 20 juni 2009 @ 19:46 |
quote:juist niet. met opwarmen met de magnetron blijft het voedsel vochtig, dat warme vocht verdampt en neemt de warmte mee. daarom is t ook nooit knapperig en wél taai ![]() | |
marcel-o | zaterdag 20 juni 2009 @ 19:47 |
quote:Dat is geen graden ![]() ![]() | |
Kuubisme | zaterdag 20 juni 2009 @ 20:06 |
quote:600 graden. ![]() | |
.txt | zaterdag 20 juni 2009 @ 20:22 |
Alleen het water in je eten wordt opgewarmt, het water geeft warmte af aan de rest van je eten. Daarom lijkt het eerst heel warm te zijn, maar na een tijdje is de warmte goed verdeeld. Dan moet je dus gewoon beter opwarmen, en beetje mixen enzo. | |
FastFox91 | zaterdag 20 juni 2009 @ 20:25 |
quote:Ja, wist niet wat het was dus ik zei maar graden. Maar het is Watt toch? En bij een oven, is dat ook Watt dan? Daar is het wel graden? | |
Tomasso | zaterdag 20 juni 2009 @ 20:28 |
quote:Goede magnetron, waar koop je die? | |
Lundegaard | zaterdag 20 juni 2009 @ 20:54 |
Mmm lekker, magnetronvoedsel. Vleugje kanker over je eten. | |
Tomasso | zaterdag 20 juni 2009 @ 20:57 |
quote:Voor een extra krachtige smaak voor je hele leven. | |
wikwakka2 | zaterdag 20 juni 2009 @ 20:59 |
quote:Damn, daar wil ik mijn hoofd wel eens insteken! |