abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zaterdag 20 juni 2009 @ 18:48:04 #1
167923 appelsjap
All the above
pi_70201253
Waarom wordt magnetron eten zo snel weer koud? Ik merk dat de laatste tijd steeds vaker, mijn magnetron eten wordt snel koud maar normaal eten blijft gewoon lang lekker warm.

[ Bericht 0% gewijzigd door appelsjap op 20-06-2009 19:00:35 ]
Op vrijdag 11 september 2009 18:32 schreef jogy het volgende:
Ik ben zo trots op je dat ik je in brons wil gieten, in de achtertuin wil zetten met een tuinslang door je mond als appelsjapfontein.
pi_70201285
Mijn pizza wat doe je
Blaze with the fire that is never extinguished
pi_70201286
omdat in de magnetron veel vocht verdwijnt?
You dream it, I live it.
  zaterdag 20 juni 2009 @ 18:49:20 #4
260175 Djahani
Dont do drugs, without me
pi_70201288
Dat is voor jou een vraag voor mij een scheet
  zaterdag 20 juni 2009 @ 18:49:59 #5
260175 Djahani
Dont do drugs, without me
pi_70201303
En waar/wat is je klacht?
pi_70201317
Dan moet je maar sneller eten.
pi_70201328
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 18:49 schreef Djahani het volgende:
En waar/wat is je klacht?
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 18:48 schreef appelsjap het volgende:
mijn magnetron eten word snel koud
  zaterdag 20 juni 2009 @ 18:52:19 #8
97186 Rosbief
Gezond en mals
pi_70201357
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 18:48 schreef appelsjap het volgende:
Waarom word magnetron eten zo snel weer koud? Ik merk dat de laatste tijd steeds vaker, mijn magnetron eten word snel koud maar normaal eten blijft gewoon lang lekker warm.
Leer werkwoorden vervoegen, vlerk!
  zaterdag 20 juni 2009 @ 18:53:20 #9
260175 Djahani
Dont do drugs, without me
pi_70201384
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 18:52 schreef Rosbief het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Heb je hem weer
  zaterdag 20 juni 2009 @ 18:53:43 #10
259980 Kuubisme
It's my religion.
pi_70201396
quote:
Voor het smakelijk bereiden van voedsel is de magnetron volgens velen niet zo geschikt. Doordat de warmte gelijkmatig in de buitenste 2 cm van het gerecht ontstaat, is er geen korstvorming en ook geen lokale grote verhitting die voor een krokant laagje kan zorgen.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Magnetron_(oven).
  zaterdag 20 juni 2009 @ 18:56:01 #11
97186 Rosbief
Gezond en mals
pi_70201457
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 18:53 schreef Djahani het volgende:

[..]

Heb je hem weer
Zou ook liever hebben dat ik er geen opmerkingen over hoefde te maken en dat er gewoon geen spelfouten gemaakt werden.
Leer werkwoorden vervoegen, vlerk!
pi_70201485
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 18:53 schreef Djahani het volgende:

[..]

Heb je hem weer
hij het tog gewoon glijk jong
gr gr
  zaterdag 20 juni 2009 @ 19:01:33 #13
167923 appelsjap
All the above
pi_70201614
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 18:56 schreef Quyxz_ het volgende:

[..]

hij het tog gewoon glijk jong
Ja klopt, ik maak normaal nooit dt fouten, mja nu wel. Kan gebeuren
Op vrijdag 11 september 2009 18:32 schreef jogy het volgende:
Ik ben zo trots op je dat ik je in brons wil gieten, in de achtertuin wil zetten met een tuinslang door je mond als appelsjapfontein.
  zaterdag 20 juni 2009 @ 19:10:31 #14
254498 Druktemaker
Donateur Asielactie 2009
pi_70201896
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 19:01 schreef appelsjap het volgende:

[..]

Ja klopt, ik maak normaal nooit dt fouten, mja nu wel. Kan gebeuren
Mja.

.
She might forget you, her pussy wont.
  zaterdag 20 juni 2009 @ 19:12:40 #15
210679 muay-toy
Mandingo warrior, amour faya
pi_70201957
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 18:52 schreef Rosbief het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
respect yo no wa i mean???
je moet een gegeven paard niet in de bek staren
  zaterdag 20 juni 2009 @ 19:19:07 #16
192696 CantFazeMe
Scroll my bar
pi_70202148
Daarom heet het ook een magnetron sufferd.
█▄ █▄█ █▄ █▄█▄█ █▄█ ▀█▀
TryAndResistClicking. Trollspray.
pi_70202760
Magnetron, magnetron, Henk wil heel graag bruin worden maar houdt niet van de zon
Blaze with the fire that is never extinguished
  zaterdag 20 juni 2009 @ 19:39:16 #18
167923 appelsjap
All the above
pi_70202804
en OT nu?
Op vrijdag 11 september 2009 18:32 schreef jogy het volgende:
Ik ben zo trots op je dat ik je in brons wil gieten, in de achtertuin wil zetten met een tuinslang door je mond als appelsjapfontein.
pi_70202871
Ik doe meestal een maaltijd 5 min 600 graden, dan even alles opnieuw mengen en dan weer 2/3 min 600 graden. Magnetron verwarmt ook van binnenuit, dus binnen is het eerder warm dan buiten.
  zaterdag 20 juni 2009 @ 19:46:00 #20
176873 marcel-o
ŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ
pi_70203045
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 18:49 schreef Meddo het volgende:
omdat in de magnetron veel vocht verdwijnt?
juist niet. met opwarmen met de magnetron blijft het voedsel vochtig, dat warme vocht verdampt en neemt de warmte mee. daarom is t ook nooit knapperig en wél taai
| Wordfeud: marcel-o |plug.dj/uptempo |<-- draai zelf je platen
  zaterdag 20 juni 2009 @ 19:47:55 #21
176873 marcel-o
ŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ
pi_70203110
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 19:41 schreef FastFox91 het volgende:
Ik doe meestal een maaltijd 5 min 600 graden, dan even alles opnieuw mengen en dan weer 2/3 min 600 graden. Magnetron verwarmt ook van binnenuit, dus binnen is het eerder warm dan buiten.
Dat is geen graden bij 600 graden zou t allang verkoold zijn
| Wordfeud: marcel-o |plug.dj/uptempo |<-- draai zelf je platen
  zaterdag 20 juni 2009 @ 20:06:58 #22
259980 Kuubisme
It's my religion.
pi_70203785
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 19:41 schreef FastFox91 het volgende:
Ik doe meestal een maaltijd 5 min 600 graden, dan even alles opnieuw mengen en dan weer 2/3 min 600 graden. Magnetron verwarmt ook van binnenuit, dus binnen is het eerder warm dan buiten.
600 graden. !
pi_70204321
Alleen het water in je eten wordt opgewarmt, het water geeft warmte af aan de rest van je eten. Daarom lijkt het eerst heel warm te zijn, maar na een tijdje is de warmte goed verdeeld. Dan moet je dus gewoon beter opwarmen, en beetje mixen enzo.
GO LANCE !!!
pi_70204410
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 19:47 schreef marcel-o het volgende:

[..]

Dat is geen graden bij 600 graden zou t allang verkoold zijn
Ja, wist niet wat het was dus ik zei maar graden. Maar het is Watt toch?

En bij een oven, is dat ook Watt dan? Daar is het wel graden?
  zaterdag 20 juni 2009 @ 20:28:56 #25
120113 Tomasso
Lopen te kijken
pi_70204547
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 19:41 schreef FastFox91 het volgende:
Ik doe meestal een maaltijd 5 min 600 graden, dan even alles opnieuw mengen en dan weer 2/3 min 600 graden. Magnetron verwarmt ook van binnenuit, dus binnen is het eerder warm dan buiten.
Goede magnetron, waar koop je die?
"A true, creative researcher has to have confidence in nonsense"
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')