FOK!forum / Klaagbaak / rottende perziken
griekjeeezaterdag 20 juni 2009 @ 15:19
Een paar dagen geleden perziken gekocht, en ze zijn nu al aan het rotten

Klacht: AH behoort kwaliteitsfruit te verkopen, anders ging ik wel naar de Aldi
Sapstengelzaterdag 20 juni 2009 @ 15:20
Moet je perziken uitzoeken die net niet helemaal rijp zijn.
griekjeeezaterdag 20 juni 2009 @ 15:21
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 15:20 schreef Sapstengel het volgende:
Moet je perziken uitzoeken die net niet helemaal rijp zijn.
Dat had ik dus ook gedaan dacht ik
Druktemakerzaterdag 20 juni 2009 @ 15:22
Dáárom naar de groenteboer.
dagdagzaterdag 20 juni 2009 @ 15:22
neem voortaan een dagboek mee
Afvoerputzaterdag 20 juni 2009 @ 15:22
Ach, gelukkig rot je pruim niet.
Crack_zaterdag 20 juni 2009 @ 15:23
Ik zou ze eerder op eten volgende keer als ik jou was!
griekjeeezaterdag 20 juni 2009 @ 15:23
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 15:22 schreef dagdag het volgende:
neem voortaan een dagboek mee
Nee ik wist dat jij wilde meegenieten van mijn klacht
Jor_Diizaterdag 20 juni 2009 @ 15:24
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 15:22 schreef Afvoerput het volgende:
Ach, gelukkig rot je pruim niet.
griekjeeezaterdag 20 juni 2009 @ 15:25
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 15:23 schreef Crack_ het volgende:
Ik zou ze eerder op eten volgende keer als ik jou was!
Een paar dagen moet kunnen imo. Bovendien ga ik ze niet allemaal tegelijk opeten, en ik ga ook niet iedere dag terug voor één of twee stuks fruit
Sapstengelzaterdag 20 juni 2009 @ 15:30
Wilde perziken zijn trouwens nog beter



.
griekjeeezaterdag 20 juni 2009 @ 15:31
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 15:30 schreef Sapstengel het volgende:
Wilde perziken zijn trouwens nog beter

[ afbeelding ]

.
Wat is er zo anders aan?
Agiathzaterdag 20 juni 2009 @ 15:33
Perziken

Kiwi's
Sapstengelzaterdag 20 juni 2009 @ 15:34
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 15:31 schreef griekjeee het volgende:

[..]

Wat is er zo anders aan?
Smaken wat zoeter en een wat euh, stevigere structuur of hoe zeg je dat.
griekjeeezaterdag 20 juni 2009 @ 15:36
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 15:34 schreef Sapstengel het volgende:

[..]

Smaken wat zoeter en een wat euh, stevigere structuur of hoe zeg je dat.
Oké dat is wel beter dan
Quirzaterdag 20 juni 2009 @ 15:36
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 15:33 schreef Agiath het volgende:
Perziken

Kiwi's
Kersen, man.
griekjeeezaterdag 20 juni 2009 @ 15:37
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 15:33 schreef Agiath het volgende:
Perziken

Kiwi's
Kiwi's zijn ook heerlijk
Sapstengelzaterdag 20 juni 2009 @ 15:37


Frambozen zijn het beste .
Rosbiefzaterdag 20 juni 2009 @ 15:38
Perziken
Nectarines
griekjeeezaterdag 20 juni 2009 @ 15:38
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 15:36 schreef Quir het volgende:

[..]

Kersen, man.
Pitloze druiven
griekjeeezaterdag 20 juni 2009 @ 15:43
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 15:37 schreef Sapstengel het volgende:
[ afbeelding ]

Frambozen zijn het beste .
dat pláátje

en nu weer ontopic Dit topic is bedoeld om het falen van de AH en haar aanbod in versproducten aan de tand te voelen
Sapstengelzaterdag 20 juni 2009 @ 15:47
Ik vind de kwaliteit van het vers bij veel supermarkten maar een beetje matig eigenlijk. Heb anderhalf jaar bij een groentezaak gewerkt die aan de horeca leverde en dingen die bij de AH enzo in de winkel liggen, zouden bij ons direct de container in gaan omdat het er te bescheten uit ziet.
Jor_Diizaterdag 20 juni 2009 @ 15:48
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 15:43 schreef griekjeee het volgende:

[..]

dat pláátje

en nu weer ontopic Dit topic is bedoeld om het falen van de AH en haar aanbod in versproducten aan de tand te voelen
Ligt het niet gewoon aan de manier waarop je je perziken bewaard? Misschien dat je daar wat meer details over kunt prijsgeven
griekjeeezaterdag 20 juni 2009 @ 15:50
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 15:48 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]

Ligt het niet gewoon aan de manier waarop je je perziken bewaard? Misschien dat je daar wat meer details over kunt prijsgeven
Dat zou mogelijk zijn, hetzij ik meerdere dingen heb geprobeerd. Variërend van de koelkast tot een fruitmandje. Het komt ook niet iedere keer voor, maar wel zeer geregeld.
Sapstengelzaterdag 20 juni 2009 @ 15:52
In de koelkast gaat het beste met perziken idd. Onder de 8° C blijven ze het langst goed .
Jor_Diizaterdag 20 juni 2009 @ 15:52
Tja, je kunt ook gewoon een keer pech hebben gehad
Biogardezaterdag 20 juni 2009 @ 15:52
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 15:34 schreef Sapstengel het volgende:

[..]

Smaken wat zoeter en een wat euh, stevigere structuur of hoe zeg je dat.
Textuur.
griekjeeezaterdag 20 juni 2009 @ 15:53
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 15:52 schreef Jor_Dii het volgende:
Tja, je kunt ook gewoon een keer pech hebben gehad
Zoals ik al aangeef komt het geregeld voor.
Jor_Diizaterdag 20 juni 2009 @ 15:54
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 15:53 schreef griekjeee het volgende:

[..]

Zoals ik al aangeef komt het geregeld voor.
Pardon!
Lundegaardzaterdag 20 juni 2009 @ 16:36
Ananas is de shit, pauperhonden!
griekjeeezaterdag 20 juni 2009 @ 16:37
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 16:36 schreef Lundegaard het volgende:
Ananas is de shit, pauperhonden!
Verse is idd
dWc_RuffRyderzaterdag 20 juni 2009 @ 16:38
Ik kan beamen dat de perzik van TS nog keivers is.
griekjeeezaterdag 20 juni 2009 @ 16:40
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 16:38 schreef dWc_RuffRyder het volgende:
Ik kan beamen dat de perzik van TS nog keivers is.
Héy, dat was tussen jou en mij
Lundegaardzaterdag 20 juni 2009 @ 16:41
dWc_RuffRyderzaterdag 20 juni 2009 @ 16:44
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 16:40 schreef griekjeee het volgende:

[..]

Héy, dat was tussen jou en mij
En dan heb ik het nog nieteens over je meloenen .
wikwakka2zaterdag 20 juni 2009 @ 16:55
Fruit is he-le-maal toppie.
griekjeeezaterdag 20 juni 2009 @ 16:58
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 16:55 schreef wikwakka2 het volgende:
Fruit is he-le-maal toppie.
Jatoch alleen niet als het rot
postmortumzaterdag 20 juni 2009 @ 17:03
zolang je nog geen rotte pruim hebt komt alles goed
wikwakka2zaterdag 20 juni 2009 @ 17:04
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 16:58 schreef griekjeee het volgende:

[..]

Jatoch alleen niet als het rot
Dan is het nog smeuïger