borisz | woensdag 17 juni 2009 @ 20:34 |
Iemand wil als cadeautje een nieuwe grillpan hebben. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van zo'n pan? Ben benieuwd naar jullie adviezen ![]() | |
Rosbief | woensdag 17 juni 2009 @ 20:36 |
vandaag heb ik een grillpan van le creuset gekocht. Volgens de verkoopster de betere pan... Helaas plakt de vis er volledig aan vast. Ik heb daarom nieuwe vis in de olie moeten braden. Morgen maar weer terug. Hij kostte 79 euro. ![]() | |
muisje-eliza | woensdag 17 juni 2009 @ 20:36 |
quote:dat je een bonnetje krijgt voor als die persoon opeens 20 grillpannen heeft ![]() ik zou t niet weten joh, als ik een pan moet hebben ga ik naar de Blokker en grijp daar de goedkoopste die ik kan vinden | |
DarkElf | woensdag 17 juni 2009 @ 20:37 |
iig dat hij fijn in je hand ligt... een pan die te zwaar is/waar je weinig mee kan is sowieso al niets.. sommige zweren bij gietijzer, die heb ik gehad. Kon er nauwelijks mee werken zo zwaar was dat ding en ik vond hem niet fijn grillen. Nu hebben we een cheapo van de Ikea, wordt loeiheet, heeft een goed handvat en kan hem goed tillen/gebruiken/schoonmaken en ik grill er van alles mee, en hoef nauwelijks olie te gebruiken.... Er zullen ongetwijfeld genoeg betere, duurdere, zwaardere... etc pannen zijn maar voor nu ben ik wel even tevreden ![]() | |
Blues | woensdag 17 juni 2009 @ 20:42 |
quote:Vis of vlees blijft in een grillpan plakken als ie niet heet genoeg is!! | |
raaavi | woensdag 17 juni 2009 @ 20:55 |
quote:Verkoper zijn, geweldig vak ![]() | |
DarkElf | woensdag 17 juni 2009 @ 20:56 |
je moet wel pas je vis/vlees erop gooien als je pan écht heet heet is he? | |
Skull-splitter | woensdag 17 juni 2009 @ 20:59 |
whehehe ![]() | |
LeeHarveyOswald | woensdag 17 juni 2009 @ 21:04 |
quote:Dat de pan zwaar is. Met een gril pan ga je geen pannekoeken in de lucht gooien, hij moet stevig op je fornuis staan. Daarnaast is een dikke bodem een voordeel. Ik heb zelf een le-chef huismerk blokker grillpan, en die voldoet erg goed. Heb oa. bij de hema en bij de Jumbo andere budget-pannen gezien, ook voor <15 euro, maar die waren toch een stuk dunner... | |
Trusten | woensdag 17 juni 2009 @ 21:14 |
Gietijzeren grillpan van Ronneby Bruk kan ik je van harte aanbevelen ![]() | |
Erosjuhhh | woensdag 17 juni 2009 @ 21:38 |
kun je beter een mooie grill plaat kopen die je op het vuur zet. als je lekker wilt grillen is zo'n pannetje vaak de klein. * Erosjuhhh heeft een goede zware loodzware grillplaat ![]() | |
RobinOok | woensdag 17 juni 2009 @ 21:43 |
Hee, wat grappig, een topic over grillpannen. | |
Hork | woensdag 17 juni 2009 @ 21:46 |
quote: ![]() | |
Crissie | woensdag 17 juni 2009 @ 21:51 |
Voor dit soort vragen staat het personeel dus altijd netjes in pak te wachten in zo'n winkel.. Is maar een idee hoor ![]() | |
borisz | woensdag 17 juni 2009 @ 22:10 |
quote:Ja en daarom vraag ik het juist hier ![]() | |
ColdFeet | woensdag 17 juni 2009 @ 22:58 |
Gietijzeren Bodum-exemplaar hier. Ik had ook zo'n Ikea-pan, met anti-aanbak, maar die laag laat gewoon los na een tijdje goed gebruik ![]() ![]() | |
Eltonno | donderdag 18 juni 2009 @ 02:28 |
quote:Ik grill al jaren op een lecrueset en ik vind hem geweldig, gaat eerst in de oven om voor te verwarmne. Plakken komt bij mij in iig vaak door een te koude pan. Een grillpan is op temperatuur als hij begint te walmen naar mijn weten (verbeter me als het niet klopt) en een pan plakt als hij niet warm genoeg is. Ik vind eigenlijk ook alleen een zware (gietijzeren) pan een grillpan anders is het gewoon bakken. Aluminium e.d. houden gewoon niet genoeg warmte vast, | |
#ANONIEM | donderdag 18 juni 2009 @ 02:30 |
Of je er tijdens een ruzie iemand k.o. mee kan bashen! | |
Red_85 | donderdag 18 juni 2009 @ 18:05 |
quote:Dat lukt met een gewone koekenpan ook wel. Of een wok, ook uitermate geschikt ![]() Heb er ook 1 van de blokker. Totaal niet slecht. Eigenlijk bij vlees of vis mijn meest gebruikte pan. | |
Thorical | donderdag 18 juni 2009 @ 18:19 |
quote:Daar hebben wij onze afdeling plaatstalen en gietijzerenkoekenpannen voor. Zelfs kogels ketsen er op af en als er uitgehaald word, nou berg je dan maar. | |
Pietverdriet | donderdag 18 juni 2009 @ 18:22 |
Enige wat ik erg veel verschil vind maken is tussen gas en electra, Electriek is kut met een grillpan. Gas roeleerd grote tijd!! | |
Thorical | donderdag 18 juni 2009 @ 18:25 |
Ons aller Jamie zie ik altijd grillen op een plaat die 2 pitten gebruikt. Ik heb verschillende grill pannen maar ze zij eigenlijk allemaal te klein als je met meer dan 2 personen bent. Of ff groentes wil grillen. | |
Pietverdriet | donderdag 18 juni 2009 @ 18:27 |
quote:Had vroeger in de keuken een grillplaat, die ging over 2 pitten, de helft van het fornuis zeg maar. Goed heet stoken en je kon er veel op kwijt. Was ook loei en loei zwaar. | |
_Hestia_ | donderdag 18 juni 2009 @ 22:28 |
quote:Die heb ik ook en bevalt idd erg goed! Is idd wel belangrijk dat je hem goed heet laat worden, anders dan plakt je eten er idd aan vast. |