Miasan | dinsdag 9 juni 2009 @ 23:43 |
Hallo allen, ik heb een bakje houmous in huis (van Sabra, AH) en ik vind het erg lekker spul als dip, maar zou het graag eens in een lekkere maaltijd willen verwerken. Ik heb al een tweetal recepten geprobeerd van de Allerhande website (één met couscous en één met naanbrood/kip) maar er zijn vast nog wel meer dingen die je ermee kunt maken! Als ik op internet ga zoeken dan vind ik alleen recepten om zelf houmous te maken, maar ik wil het juist verwerken in een gerecht. Wie o wie heeft een goed recept? | |
Miasan | woensdag 10 juni 2009 @ 19:40 |
Juist. 110 views en niemand heeft een receptje? ![]() Ik zal wel het recept posten dat ik al eens gemaakt heb, erg lekker. Heb er nog wat knoflook bij gepoft. quote:Recept komt van Mariska van der Hoek, AH kookschriften. | |
M0nr03 | woensdag 10 juni 2009 @ 20:43 |
een lunch gerecht ook goed? smeer de housmous op een broodje naar keuze snipper wat pepadews en strooi die naar smaak erover heen (of van te voren door de houmous) daarover wat verse spinazie nog een laag houmous en een broodje en je hebt een heerlijke lunch. | |
DarkElf | woensdag 10 juni 2009 @ 21:14 |
Als je dat lekker vindt zou je het eens zelf moeten maken Dás pas lekker! ![]() | |
Roi | woensdag 10 juni 2009 @ 21:15 |
Gewoon op brood met stukjes komkommer en olijf. | |
rycemasta | woensdag 10 juni 2009 @ 22:21 |
Al de verschillende spellingen van houmous geprobeerd? ''Houmous with'' in Google wil misschien ook wel werken. | |
minilot | woensdag 10 juni 2009 @ 22:28 |
Hummus levert doorgaans het meeste op. ![]() | |
liessa | woensdag 10 juni 2009 @ 22:30 |
Ik gebruik het gewoon als broodbeleg. En maak het trouwens zelf, dat vind ik lekkerder, en je weet precies wat er inzit. | |
ColdFeet | woensdag 10 juni 2009 @ 22:41 |
Lekker: een broodje hummus met gegrillde aubergine, courgette en paprika. Ik gooi het ook weleens over een salade met gegrillde groenten. Pitabroodjes erin dippen: ![]() Ook lekker: een beetje za'atar (bijvoorbeeld van de wereldwinkel) mengen met olijfolie en de hummus daarmee garneren ![]() | |
Miasan | woensdag 10 juni 2009 @ 23:53 |
Oehh die broodjes klinken goed! ![]() Ik ben pas eigenlijk sinds een week bekend met houmous, een vrouw van Sabra liep ermee te spammen in de AH, vond het lekker genoeg om meteen te kopen ![]() ![]() En ja ik heb al verschillende spellingen en toevoegingen geprobeerd in google, zelfs andere ingrediënten erbij in de hoop op een recept te stuiten. Maar ik zal die suggestie ook eens proberen. Editje: We hebben een nog kandidaat voor het diner: http://www.ifood.tv/recipe/humus_with_chicken_shawarma | |
vaagsel | woensdag 10 juni 2009 @ 23:57 |
Hummus is toch eigenlijk ook gewoon een dipsaus? Iets dat in de Noord-Afrikaanse keuken als bijgerecht wordt geserveerd? Denk dat je het ook zo moet zien, als een bijgerecht of saus. | |
sexymofo | donderdag 11 juni 2009 @ 01:53 |
Ik ken het enkel met de spelling hummus van een jood uit Israël die ik online heb leren kennen, hoe hij het precies eet weet ik eigenlijk niet, maar hij is er wel gek op (en ik heb het nog nooit gehad) ![]() Zal wel eens een keer vragen hoe en wat, het kikkererwt gedeelte sprak mij gewoon niet aan, en daar dat het hoofdbestanddeel is heb ik het tot dus ver laten liggen. [edit]laat wel duidelijk zijn dat ik de kikkererwt ken, en dat ik dus niet denk dat het met kikker te maken heeft ![]() ![]() | |
styliste | donderdag 11 juni 2009 @ 19:24 |
ik vind het altijd erg lekker op een knoflook broodje bij de soep ofzo | |
longinus | donderdag 11 juni 2009 @ 19:25 |
ik heb kilo's van dat spul gegeten op broodjes kebab ![]() |