Lefgozer!quote:Op donderdag 21 mei 2009 23:19 schreef servus_universitas het volgende:
[..]
Een mens moet toch alles hebben geprobeerd in zijn leven? Zo heb ik ook wel eens rabarber gegeten. Met suiker weliswaar, maar toch.
Jostie ! Wijn moet alleen warm zijn in geval van Sake, rijst-wijn !quote:
dat klinkt als een soort gootsteen-ontstopperquote:Op vrijdag 22 mei 2009 10:16 schreef On het volgende:
En, wat is het geworden? Toch maar voor de ketamine gegaan?
Sukkel! Rode wijn moet je gewoon op kamertemperatuur drinken, witte wijn daarentegen mag je wel koud drinken..quote:Op vrijdag 22 mei 2009 10:13 schreef Acinonyx het volgende:
[..]
Jostie ! Wijn moet alleen warm zijn in geval van Sake, rijst-wijn !
Rosé moet je wel koud drinken toch ?quote:Op vrijdag 22 mei 2009 10:18 schreef Tism het volgende:
[..]
Sukkel! Rode wijn moet je gewoon op kamertemperatuur drinken, witte wijn daarentegen mag je wel koud drinken..
Rosé-wijnquote:
Ja, dat noemen ze wel zo, omdat men rode en witte wijn met elkaar mengen, om tot 't product Rosé te komen. Maar volgens kenners moet en mag je wijn alleen wijn noemen als 't in zijn puurste vorm in een fles/glas zit, dus alleen rood of wit. Als je 't mixed is 't officieel geen wijn meer.quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |