abonnement Unibet Coolblue
pi_68755977
Leuk voor Irma als het doorgaat!!!

Van de Mediacourant.nl

Het platenlabel Tennman Records van Justin Timberlake heeft interesse in de Nederlandse X Factor-kandidate Irma. Dat heeft Irma’s huidige label Wolffman Entertainment vandaag laten weten. Volgens directeur Jerry Wolff heeft zijn Wolffman Entertainment de eerste optie op een nieuw album van de 37-jarige Irma. Hij is echter niet van plan om haar te hinderen. Wolff: “Helemaal niet als er interesse is vanuit zo een grote buiten- landse partij. Daar kunnen we in alle redelijkheid uitkomen.”

Volgens Jerry Wolff heeft niet alleen het label van Justin Timberlake interesse. “Er is op dit moment belangstelling voor Irma Derby vanuit twee grote buitenlandse labels. De single die we nog maar net gereleased hebben is via de populariteit op FunX onder de aandacht gekomen van verschillende binnenlandse, maar ook buiten- landse labels die willen samenwerken aan Irma’s carriere.”

Wolffman Entertainment bracht recentelijk met succes de single Resolution van Irma uit. Hoewel kandidaten van X Factor binnen een aantal maanden na de finale van de talentenshow eigenlijk geen muziek uit mogen brengen, ging het hier om eerder opgenomen materiaal uit 2007.

Irma schittert daarom weer niet in de videoclip van Resolution, omdat deze pas recent werd gemaakt. “Irma mag zelf nog geen promotie doen voor haar single gezien haar overeenkomst met X Factor. En we willen ook de winnaar van X Factor niet in de weg liggen. Dat kan elkaar alleen maar schaden.“
pi_68765174
Justin houdt van Nederlanders.
pi_68765668
justin houdt van oudere dames
"Once you jack off to Japanese girls puking in each others mouths, you can't exactly go back to Playboy" - Randy Marsh
  donderdag 7 mei 2009 @ 11:58:47 #4
245356 KbenHetZat
Krijg allemaal de klere
pi_68766457
Ik geloof er helemaal niks van.
Wat moet JT nou met een knarse knar in zijn stalletje.
JT staat voor jong en eigenzinnig.
Dat is Irma bepaald niet. Verre van dat zelfs...
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')