En zwartgeblakerd vlees.quote:Op zaterdag 2 mei 2009 19:28 schreef Adelante het volgende:
BBQ-en moet met kolen en spiritus en steekvlammen
Precies. Sausje erover en je proeft er niets vanquote:
Dan is het geen echte barbecuequote:Op zaterdag 2 mei 2009 19:31 schreef FoXje het volgende:
Op een Weber verbrandt het vlees niet. Nooit.
Dan doe je het niet goed!quote:Op zaterdag 2 mei 2009 19:31 schreef FoXje het volgende:
Op een Weber verbrandt het vlees niet. Nooit.
darmkanker ftwquote:Op zaterdag 2 mei 2009 19:32 schreef SuperwormJim het volgende:
[..]
Dan is het geen echte barbecue![]()
Het vlees hoort van buiten zwart en van binnen rood te zijn.
Vroeger was er ook geen kanker en werden de gevangen dieren ook zwartgeblakerd gegeten boven open vuurquote:
Volgens mij kenden ze het woord kanker toen nog niet, dat zal het eerder zijn.quote:Op zaterdag 2 mei 2009 19:40 schreef Adelante het volgende:
[..]
Vroeger was er ook geen kanker en werden de gevangen dieren ook zwartgeblakerd gegeten boven open vuur
En ze mochten blij zijn als ze de 50 haalden, dus kreeg de kanker toch geen kansquote:Op zaterdag 2 mei 2009 19:54 schreef Marurk het volgende:
[..]
Volgens mij kenden ze het woord kanker toen nog niet, dat zal het eerder zijn.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |