FOK!forum / Klaagbaak / Opgelicht en smerige vis gekregen in Groningen
Leonidas82donderdag 30 april 2009 @ 19:50
Afgelopen nacht koninginnenacht gevierd in Groningen. Rond 4:30 kregen we honger en gingen we naar een viskraam vlakbij het centrum. Daar heb ik een bakje kibbeling besteld. Het spul was niet te vreten en heb te veel betaald.

-De kibbeling was te slap
-Er zat een chemische vissmaak aan
-te veel oude verbakte stukken paneermeel er in
-De kerel had één handschoen aan en raakte met een natte vinger een stuk kibbeling in mijn bakje aan (tijdens het doorgeven) Ik heb dat stuk meteen weggegooid.
-De plek waar gebakken vis gefrituurd werd, zag er niet uit. Kibbeling, restafval, lekkerbek etc. alles lag door elkaar.
-Ik heb 7,50 euro betaald. Later kwam ik erachter dat de kibbeling 3,50 per bakje was (eigen schuld, heb niet goed opgelet)


Klacht:

Vieze vis
te veel betaald
Voedsel waren autoriteit zou dringend inspecties moeten uitvoeren op deze uitbater!
Slogan van deze uitbater: das niet mis, al 3 generaties verstand van vis!
detulp050donderdag 30 april 2009 @ 19:51
Was dit de viskraam op de vismarkt? Die verkoopt altijd vieze vis, komen bijna alleen maar toeristen.
Leonidas82donderdag 30 april 2009 @ 19:52
quote:
Op donderdag 30 april 2009 19:51 schreef detulp050 het volgende:
Was dit de viskraam op de vismarkt? Die verkoopt altijd vieze vis, komen bijna alleen maar toeristen.
Correct, het was idd die kraam op de vismarkt
Casparovvvdonderdag 30 april 2009 @ 19:52
7,50 voor een bakkie kibbeling
Genius-Fdonderdag 30 april 2009 @ 19:53
Vis eten na het uitgaan..
Pieter-utddonderdag 30 april 2009 @ 19:54
Kibbeling
detulp050donderdag 30 april 2009 @ 19:54
De eerste keer dat ik daar kibbeling gekocht heb ik het uitgespuugd en de rest teruggegeven met de melding dat het afschuwelijk vies was. Was niet goed voor de klandizie, maar het heeft klaarblijkelijk niet geholpen
Isegrimdonderdag 30 april 2009 @ 19:54
Als het zo slecht was, had je dat van tevoren kunnen zien en ruiken. Je bent een n00b.
De_Jostibanddonderdag 30 april 2009 @ 19:55
Zal je leren. De beste vis vind je immers in Volendam.
Gkhndonderdag 30 april 2009 @ 19:56
sowieso alleen broodje doner na het uitgaan.
Altijd.
sitting_elflingdonderdag 30 april 2009 @ 19:57
Há daar heb ik zelfs ook nog wel eens kibbeling vandaan gehaald. En néé dat was niet met succes.
Leonidas82donderdag 30 april 2009 @ 20:01
In dat hele bakje zaten miss maar 4 grote stukken kibbeling, de rest bestond uit korsten, en gefrituurde brokken paneermeel Daarnaast kreeg ik geen vissaus, maar knoflooksaus

Ik overweeg serieus om deze tent te mailen naar Rob de Geus, om hier eens een kijkje te komen nemen. Ik vind dat je het niet kan maken deze rotzooi te verkopen.
gebrokenglasdonderdag 30 april 2009 @ 20:01
Het lijkt me dat je om 4:30 des nachts, uiteraard na het nuttigen van de nodige glazen bier, niet meer zo kieskeurig bent / zou moeten zijn. Je hebt toch honger? En die gele vreettent hoek oosterstraat met zijn broodjes hamburger in van die vakjes was toch ook nog open?
Peterdonderdag 30 april 2009 @ 20:08
http://www.vwa.nl/portal/page?_pageid=119,1639749&_dad=portal&_schema=PORTAL
The_Vervedonderdag 30 april 2009 @ 20:14
Om half 5 's nachts ga je toch ook geen kibbeling eten?
solyarisdonderdag 30 april 2009 @ 20:20
Haal dan ook patat van Max in de Peperstraat.
quirinadonderdag 30 april 2009 @ 20:28
En heb je nou de spetterpoep?
wikwakka2donderdag 30 april 2009 @ 20:50
Whehe, het soort tuig dat in een (wat-dan-ook)kraam werkt probeert inderdaad altijd je geld te jatten. Te weinig wisselgeld teruggeven is een veelgebruikte truc.
AlligatorNLdonderdag 30 april 2009 @ 20:51
Waar is de tijd gebleven dat er shoarma/döner wordt gegeten na het stappen?
Jonkowisevrijdag 1 mei 2009 @ 02:31
quote:
Op donderdag 30 april 2009 20:51 schreef AlligatorNL het volgende:
Waar is de tijd gebleven dat er shoarma/döner wordt gegeten na het stappen?
Inderdaad, echte bazen schuiven gewoon aan bij Ozan Kebab.

Niet de hasret. Dat zijn kankerlijers.
detulp050vrijdag 1 mei 2009 @ 10:59
De oude Hasret was
AlligatorNLvrijdag 1 mei 2009 @ 19:27
quote:
Op vrijdag 1 mei 2009 02:31 schreef Jonkowise het volgende:

[..]

Inderdaad, echte bazen schuiven gewoon aan bij Ozan Kebab.

Niet de hasret. Dat zijn kankerlijers.
Dunya in Rotterdam, of El Aviv. De beste
classpcvrijdag 1 mei 2009 @ 19:37
Ik heb daar ook een keer kibbeling gegeten met m'n vader.
Kan me verder niet zo veel meer van de kwaliteit herinneren.
9611Nielsvrijdag 1 mei 2009 @ 23:28
Oh, die tent met dat grote bord: FISCH AND CHIPS

CaptainCookiezaterdag 2 mei 2009 @ 00:38
Dönerix
zhe-devilllzaterdag 2 mei 2009 @ 00:41
Als je langs een viskraam loopt en het stinkt er dus naar vis kun je er donder op zeggen dat het oude vis is die ze verkopen!
Gewoon een tip voor een volgende keer
Panzerknacker666zaterdag 2 mei 2009 @ 00:46
quote:
Op zaterdag 2 mei 2009 00:41 schreef zhe-devilll het volgende:
Als je langs een viskraam loopt en het stinkt er dus naar vis kun je er donder op zeggen dat het oude vis is die ze verkopen!
Gewoon een tip voor een volgende keer
goeie tip, maar nu heb ik zin in vis!, zullen we samen vis eten
Irritatie100zaterdag 2 mei 2009 @ 01:10
Eet dan ook kapsalon
zhe-devilllzaterdag 2 mei 2009 @ 01:11
quote:
Op zaterdag 2 mei 2009 00:46 schreef Panzerknacker666 het volgende:

[..]

goeie tip, maar nu heb ik zin in vis!, zullen we samen vis eten
Ik heb wel zin in iets ja, maar wat
classpczaterdag 2 mei 2009 @ 10:25
quote:
Op zaterdag 2 mei 2009 01:10 schreef Irritatie100 het volgende:
Eet dan ook kapsalon
Ik heb dat een keer geprobeerd maar toen zei de kapper "Ga maar ergens anders eten!".
nugetzaterdag 2 mei 2009 @ 10:26
TS heeft smetvrees
#ANONIEMzaterdag 2 mei 2009 @ 10:45
quote:
Op donderdag 30 april 2009 19:51 schreef detulp050 het volgende:
Was dit de viskraam op de vismarkt? Die verkoopt altijd vieze vis, komen bijna alleen maar toeristen.
Over welke heb je het nu? Er zijn minstens drie viskramen op de vismarkt.
Irritatie100zaterdag 2 mei 2009 @ 11:33
quote:
Op zaterdag 2 mei 2009 10:25 schreef classpc het volgende:

[..]

Ik heb dat een keer geprobeerd maar toen zei de kapper "Ga maar ergens anders eten!".
Cracka-asszaterdag 2 mei 2009 @ 11:36
Op de Efteling hebben ze pas ranzige kibbeling.... Kibbeling nuggets zijn het meer en als je er in bijt krijg je een spritz vet over je heen. Verder zit er een bagger smaak aan.
Dus TS je hebt relatief geluk gehad.
Panzerknacker666zaterdag 2 mei 2009 @ 11:54
quote:
Op zaterdag 2 mei 2009 01:11 schreef zhe-devilll het volgende:

[..]

Ik heb wel zin in iets ja, maar wat
zeg het maar!
devl1nsectzaterdag 2 mei 2009 @ 11:54
quote:
Op donderdag 30 april 2009 19:56 schreef Gkhn het volgende:
sowieso alleen broodje doner na het uitgaan.
Altijd.
Met hogedruk + water worden de resten van de kip en kalfbotten verwijderd. Dit vlees wordt samen geperst en flink gekruid zodat de rotte stukken niet merkbaar zijn.

Doner
-Willempie-zaterdag 2 mei 2009 @ 12:05
Net een lekker visje gehaald op de markt! Heerlijk!
Viking84zaterdag 2 mei 2009 @ 12:18
quote:
Op donderdag 30 april 2009 19:54 schreef Isegrim het volgende:
Als het zo slecht was, had je dat van tevoren kunnen zien en ruiken. Je bent een n00b.
Inderdaad. Allemachies, wat stinkt het daar! .
The_Vervezaterdag 2 mei 2009 @ 12:24
quote:
Op zaterdag 2 mei 2009 11:54 schreef devl1nsect het volgende:

[..]

Met hogedruk + water worden de resten van de kip en kalfbotten verwijderd. Dit vlees wordt samen geperst en flink gekruid zodat de rotte stukken niet merkbaar zijn.

Doner
wuutwuutzaterdag 2 mei 2009 @ 12:28
Attos \o/ jammer dat ze nog aan het verbouwen zijn
Isegrimzaterdag 2 mei 2009 @ 14:46
quote:
Op zaterdag 2 mei 2009 11:54 schreef devl1nsect het volgende:

[..]

Met hogedruk + water worden de resten van de kip en kalfbotten verwijderd. Dit vlees wordt samen geperst en flink gekruid zodat de rotte stukken niet merkbaar zijn.

Doner
Bullshit natuurlijk. Het wordt wellicht van separatorvlees gemaakt, dat zou kunnen (net als bijvoorbeeld knakworsten), maar rotte stukken, onzin.
#ANONIEMzaterdag 2 mei 2009 @ 16:16
quote:
Op zaterdag 2 mei 2009 11:54 schreef devl1nsect het volgende:

[..]

Met hogedruk + water worden de resten van de kip en kalfbotten verwijderd. Dit vlees wordt samen geperst en flink gekruid zodat de rotte stukken niet merkbaar zijn.

Doner
Goede donerspiezen bestaan uit langwerpige plakjes rundvlees die op elkaar gestapeld zijn. Maar helaas wordt inderdaad vaak gehakt als doner verkocht, terwijl dat die naam eigenlijk helemaal niet zou mogen dragen.
Badabingeazaterdag 2 mei 2009 @ 16:17
's Nachts moet je Doner/Shoarma/Patat, Frites eten, geen Vis
Bullet-toothzaterdag 2 mei 2009 @ 16:21
Blijf dan ook in Friesland .

Daarnaast vis eten wtf?
Hasret in de Steentilstraat de enige eckte.
Heb helaas zelf de Dönerking getest met koninginnenacht, eens maar nooit weer .
Fat_Mikezaterdag 2 mei 2009 @ 16:22
quote:
Op zaterdag 2 mei 2009 16:16 schreef Igen het volgende:

[..]

Goede donerspiezen bestaan uit langwerpige plakjes rundvlees die op elkaar gestapeld zijn. Maar helaas wordt inderdaad vaak gehakt als doner verkocht, terwijl dat die naam eigenlijk helemaal niet zou mogen dragen.
zolang het maar lekker smaakt en je dr niet te ziek van wordt
keienleggerzaterdag 2 mei 2009 @ 16:23
Gek, he? De hele dag heeft die kraam vis staan frituren waardoor het frituurvet één grote dikke pappige ellendeberg wordt. TS komt aanlopen, weet van niets en krijgt gratis en voor niets de restanten van 6.000 porties kabeljauw aangerijkt. Bon apentiet!