Holy_Goat | woensdag 8 april 2009 @ 13:05 |
Gadver wat is dat goor! ![]() Hoe kun je van zoiets lekkers als een aardappel zoiets ranzigs maken! Laatst was ik bij iemand aan het eten en die maakte de stamppotten met aardappelpuré ![]() waar is het wél lekker bij? | |
NEC-Nijmegen | woensdag 8 april 2009 @ 13:08 |
stamppotten met aardappelpuree? aardappels worden toch sowieso puree in een stamppot ![]() | |
Holy_Goat | woensdag 8 april 2009 @ 13:11 |
quote:ja maar dat is wat anders dan die pakjes meuk | |
NEC-Nijmegen | woensdag 8 april 2009 @ 13:13 |
quote:ja dat had je er niet bijgezegd. stamppot maken met die shit uit zakjes is idd wel heel triest. | |
bas-beest | woensdag 8 april 2009 @ 13:15 |
quote:het scheelt wel een hoop werk... ![]() Ik vind het trouwens ook niet lekker met die zakjes-meuk | |
NEC-Nijmegen | woensdag 8 april 2009 @ 13:18 |
quote:aardappels schillen een hoop werk? vraag me af wat je dan wél doet in de keuken. | |
bas-beest | woensdag 8 april 2009 @ 13:20 |
quote:nee, ik bedoel het stampen.... ![]() let ook op de PI voor het serieus-gehalte | |
NEC-Nijmegen | woensdag 8 april 2009 @ 13:23 |
quote:het stampen stelt niks voor man, dat heb je binnen een minuutje gedaan | |
The_stranger | woensdag 8 april 2009 @ 13:58 |
Aardappelpuree is iets wat je heel snel goed kunt verknallen, maar met wat inzet ook erg lekker kan maken... | |
LoudGirl | donderdag 9 april 2009 @ 14:16 |
Zakjes zijn alleen goed voor op de camping. | |
Tezz | donderdag 9 april 2009 @ 15:04 |
TS, misschien is het handiger als je in je OP even vermeldt dat je zakjes-instant-poeder-troep bedoelt. Want je maakt stamppot inderdaad met gepureerde aardappelen en wanneer je gestampte aardappelen niet lekker vindt, dan zul je dat ook niet lekker vinden als het anders wordt bereid. De ene doet het met gekookte melk, de andere met room, de ene gooit er weer bieslook doorheen, de ander weer knoflook of kaas, maar de basis blijft altijd hetzelfde: gestampte aardappelen. En het is wel lekker, mits goed bereid en vers, vind ik. | |
Innocence | donderdag 9 april 2009 @ 15:44 |
quote:Hoeft niet, puree en gestampte aardappelen zijn bij mij van een heel andere structuur ![]() | |
MissHobje | donderdag 9 april 2009 @ 17:05 |
Taal geneuzel etc. verwijdert ![]() Enne puree gewoon van verse aardappels is enorm lekker, mits niet te lang gestampt/geroerd ivm. behangplaksel effect en uiteraard genoeg smaak eraan geven ( denk aan je klontje roomboter, melk/room, peper, zout, nootmuskaat, evt. geraspte kaas ![]() |