idd, tenzij over de datum..quote:Op maandag 6 april 2009 13:12 schreef RobinOok het volgende:
Die met griesmeel krijgt een korrelige structuur, die andere waarschijnlijk niet.
Hoewel die poederzooi niet zo snel naar de klote gaat.quote:Op maandag 6 april 2009 13:20 schreef littledrummergirl het volgende:
[..]
idd, tenzij over de datum..
Dat is puddingpoeder zonder extra smaakjes en volgens mij ook zonder suiker? Het is bedacht in Engeland door meneer Bird omdat zijn vrouw allergisch was voor eieren maar toch pudding wilde etenquote:Op vrijdag 10 april 2009 13:25 schreef sieske het volgende:
wat is gewone custardpoeder? Is dat gewoon vanillepuddingpoeder ofzo? Waar kun je dat krijgen (zal wel een achterlijke vraag zijn, maar ja)
Da's ook wat! Boven aan de lijst staat de Yorkshire pudding. Nou, da's echt geen toetje!quote:Op maandag 6 april 2009 18:21 schreef quirina het volgende:
Zakjes pudding zijn slecht!
Bomvol kleurstoffen en chemische smaakstofjes en enge E-nummers.
Maak liever een echte home-made pudding.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |