Pas zat ik door m'n receptenschriftje te bladeren, en ik bedacht me dat er best een paar gerechten zijn (simpele meest) waarmee ik zeker weet dat ik iedereen om heb - bijvoorbeeld avocadosoep met gerookte zalm - maar of ik nou echt een 'signature dish' heb? Of echt originele recepten? Nee, ik kook eigenlijk meer op de bonnefooi wat er gevraagd wordt, met wat er ligt..
En wat nog erger was: bijna alle recepten waren van anderen, of variaties op recepten van anderen. Er was weinig oorspronkelijks bij.
Nou zal dat je gasten een rotzorg wezen en je kan er geweldig mee 'scoren'

zeker als iedereen steeds zegt: o wat lekker! o wat kan je dat toch goed!
Maar ik ging toch wel een beetje twijfelen of ik m'n creativiteit niet verwaarloosde. En dat vind ik nog boven vakmanschap, traditie en andere belangrijke dingen toch wel het leukste aan koken.
Hebben jullie een signature dish? Zo ja is hij van jezelf? En wil je het recept geven?