FOK!forum / Culinesse à gogo / Jouw favo broodbeleg
Paulwoensdag 25 maart 2009 @ 19:02
Wat is jouw favoriete broodbeleg?

TS begint:

1. Pindakaas



2. Filet american



3. Kwinkslag



Nu jullie
Amokzaaierwoensdag 25 maart 2009 @ 19:03
Kaas en ketchup.
The_Hiveswoensdag 25 maart 2009 @ 19:06
geen uitgesproken favoriet, maar pindakaas (met nootjes), kaas, filet americain, kalkoenfilet en duo penotti hebben toch wel de voorkeur
Min-ewoensdag 25 maart 2009 @ 19:07
Appelstroop.
BaggerUserwoensdag 25 maart 2009 @ 19:08
Er is er maar 1




en mensen die melk nemen zijn zonderaars!
vossswoensdag 25 maart 2009 @ 19:08


Elke dag op mijn brood. Al minstens 15 jaar lang.
#ANONIEMwoensdag 25 maart 2009 @ 19:11
hagelslag
Paulwoensdag 25 maart 2009 @ 19:11
quote:
Op woensdag 25 maart 2009 19:08 schreef BaggerUser het volgende:
Er is er maar 1


[ afbeelding ]

en mensen die melk nemen zijn zonderaars!
Ik drink nooit melk, melk is slecht voor je
Papierversnipperaarwoensdag 25 maart 2009 @ 19:14
- Rauwe ham met gatenkaas en komkommer
- Osseworst met gesnipperde sjalotjes
- Roomboter, honing en pijnboompitten.
9christensenwoensdag 25 maart 2009 @ 19:15
kaas
DaDude1987woensdag 25 maart 2009 @ 19:15
quote:
Op woensdag 25 maart 2009 19:08 schreef BaggerUser het volgende:
Er is er maar 1


[ afbeelding ]

en mensen die melk nemen zijn zonderaars!
vlokkenfeest!
uniekhoornwoensdag 25 maart 2009 @ 19:15
Osseworst
Kaas
Jam/kaas
xxl hagelslag
kipfilet
achterham
rosbief
banaan
zoute haring

Ik hou van brood...
Nou ja, ik hou van eten
Paulwoensdag 25 maart 2009 @ 19:16
Tevens klacht voor mensen die belegjes door elkaar hutselen ( pindakaas + hagelslag oid )
BrandXwoensdag 25 maart 2009 @ 19:19
op volgorde van vaakheid:
  • filet americain met chilisaus of zwarte peper
  • gebraden kipfilet
  • gelardeerde lever
  • gebakken ei (soms met ontbijtspek) met tomaat, komkommer, zwarte peper, zout en ketchup
  • zalm met rucolasla en een beetje honing mosterddressing

    Ik eet zelden zoetigheid op brood, maar qua zoetigheid:
  • Pindakaas
  • Hagelslag

    En daarna van alles en nog wat, net waar ik op dat moment eens trek in heb.
  • The_Hiveswoensdag 25 maart 2009 @ 19:21
    quote:
    Op woensdag 25 maart 2009 19:15 schreef uniekhoorn het volgende:

    xxl hagelslag

    o ja, vergeten. Of hagelslag met die funnies erin
    Quyxz_woensdag 25 maart 2009 @ 19:24
    Wordt met dit topic alleen broodbeleg bedoeld voor op een normale boterham?

    Dan ga ik voor
    +
    Urowoensdag 25 maart 2009 @ 19:25
    Kaas, bij voorkeur jong belegen.
    ehqowoensdag 25 maart 2009 @ 19:27
    Pindakaas. En na ongeveer elke broodmaaltijd klok ik een beker melk weg, omdat ik het lekker vind.

    Oh en rozebotteljam is ook lekker.
    Zeitgeistwoensdag 25 maart 2009 @ 19:30
    Normale boterham:
    -Filet Americain met uitjes en peper
    -Salami
    -Jonge kaas

    Belegd broodje:
    -Brie, salami/chorizo, komkommer, cherry tomaat
    Butterfly91woensdag 25 maart 2009 @ 19:33
    Kaas (jong of oud, maakt niet uit)
    Filet American, kipfilet, ham, corned beef, cervelaat, boerenmetworst en Keulse smeerworst.
    Hagelslag puur (AH eigen merk)

    Wat ik minder vaak eet:
    Pindakaas (AH eigen merk)
    Chocoladepasta (AH eigen merk)
    #ANONIEMwoensdag 25 maart 2009 @ 19:33
    Iedereen eet zo'n beetje kaas.... Kaas is zooo ranzig.

    OT: Hagelslag
    Pietverdrietwoensdag 25 maart 2009 @ 19:34
    Kaas kan ik iedere dag eten
    Tokamakwoensdag 25 maart 2009 @ 19:37
    Als Gouwenaar

    Kaas, oud belegen of nét niet brokkel als voorkeur

    Verder nog
    -ham+mosterd
    -pindakaas (soms met sambal manis)
    -paté (room- of noten-, maar andere variaties zijn ook lekker
    -filet americain
    hdmedewerkerwoensdag 25 maart 2009 @ 19:41
    Kaas
    Cervelaatworst
    kipfilet met tuinkruiden
    Smeerkaas met sambal

    Dat_Drink_lk_Opwoensdag 25 maart 2009 @ 19:46
    Nutella natuurlijk
    LoudGirlwoensdag 25 maart 2009 @ 20:44
    Tartex
    BaggerUserwoensdag 25 maart 2009 @ 21:02
    quote:
    Op woensdag 25 maart 2009 20:44 schreef LoudGirl het volgende:
    Tartex

    tarrels???
    Florian_woensdag 8 april 2009 @ 00:54
    Leverworst (met mosterd)
    Osseworst
    Carpaccio (met pijnboompitjes, rucola, pesto)
    Pindakaas (met nootjes - wel vers brood, bij voorkeur wit)
    Grillworst (met mosterd)
    Gerookte zalm (met van die roomkaas oid)

    Killer_Momwoensdag 8 april 2009 @ 01:32
    quote:
    Op woensdag 25 maart 2009 19:16 schreef Paul het volgende:
    Tevens klacht voor mensen die belegjes door elkaar hutselen ( pindakaas + hagelslag oid )
    pindakaas + hagelslag + salamie. dat eet mijn zoon.moet er niet aan denken..

    belegen kaas met jam,
    ham kaas en tomaten met zwarte peper
    kaas tomaten en veel zwarte peper,
    rookvlees, paard of rund,
    pindakaas komkommer en sambal, op geroosterd brood
    gebakken ei met tomaten en een rode peper.
    WammesWaggelwoensdag 8 april 2009 @ 07:40
    Pindakaas van de AH, ik eet er minstens 25 gram per dag van

    Heb er jaren geleden toen ik blut was weken van kunnen leven, alleen maar brood met pindakaas
    kikoooooowoensdag 8 april 2009 @ 11:33
    Oude kaas
    Kip-Kerrie (die van de AH, de 'verse')
    Pindakaas

    Verder eet ik niets op brood.

    Jam en chocoladerotzooi
    _Hestia_woensdag 8 april 2009 @ 19:16
    (ovengebakken)beenham
    gerookte kipfilet
    fricandeau
    grillworst
    kaas+ tomaat of komkommer
    Arizonawoensdag 8 april 2009 @ 20:20
    Kaas
    En in het zeldzame geval dat ik witbrood eet, pindakaas
    Zerokudonderdag 9 april 2009 @ 22:55










    TheSilentEnigmadonderdag 9 april 2009 @ 23:00
    D.donderdag 9 april 2009 @ 23:02
    Ik lees dat veel mensen filet americain op hun 'gewone' boterham nemen.
    grappig, want behalve dat ik dat zelf wel eens doe ken ik verder niemand. Meeste mensen vinden dat meer stokbrood/toastjes materiaal.

    [ Bericht 25% gewijzigd door D. op 10-04-2009 18:28:41 ]
    cindy10zaterdag 11 april 2009 @ 01:30
    Mijn favo broodbeleg....(zijn er vele!)..

    salami!
    ham/kaas(bij elkaar)
    pindakaas
    likkepot
    rosbief(ook osseworst,tartaar etc).
    Corned beef
    hagelslag/vlokken
    file american
    broodje halfom is ook heerlijk,dus pekelvlees en lever
    broodje ei sla ik niet af....
    Kortom ben wel liefhebber van broodbeleg!
    liefst op een knapperig broodje,maar vers brood met een knapperig randje mag ook!
    Juup©zaterdag 11 april 2009 @ 01:33
    Lijfjes.
    Blisteringzaterdag 11 april 2009 @ 13:11
    Heinz Sandwich Spread (Fijne tuinkruiden)
    Calvé Pindakaas
    Belegen kaas
    Salami of snijworst

    Zoiets .
    thabitzaterdag 11 april 2009 @ 21:31
    Pindakaas met van die negerlullen!

    +
    Yvonnetjezaterdag 11 april 2009 @ 21:38
    quote:
    Op woensdag 25 maart 2009 19:16 schreef Paul het volgende:
    Tevens klacht voor mensen die belegjes door elkaar hutselen ( pindakaas + hagelslag oid )
    Pindakaas met hagelslag!!! Eigenlijk kan pindakaas met van alles; ook lekker met jam, stroop of kaas (1 per pindakaasje natuurlijk, niet alles tegelijk).

    Verder lekker:
    - Filet americain
    - Aardbeienjam
    - Huttenkase met komkommer
    - Tonijnsalade
    MinderMutsigzaterdag 11 april 2009 @ 21:55
    Zuurdesembrood met serrano ham ,zachte geitenkaas, rucola, pijnboompitjes en een beetje honing.
    Zuurdesembrood met gerookte of gegrilde kipfilet ,tomaat en kiemen met een mosterddressing.
    Zuurdesembrood met humus en tomaat.
    En soms een gebakken ei, gekookt ei of verse grilwost met mosterd.

    Qua zoet beleg pindakaas, hagelslag of appelstroop.

    Maar ik eet bijna nooit brood want ik kan er niet zo goed tegen.
    pfafzaterdag 11 april 2009 @ 21:56
    Pindakaas. Uiteraard.
    ryan_atwoodzaterdag 11 april 2009 @ 22:05
    Filet Americain
    Grillworst
    Fricandeau
    Kipfilet
    Gebraden gehakt
    Kaas

    Ik eet eigenlijk nooit hagelslag, jam, pindakaas etc.
    pfafzaterdag 11 april 2009 @ 22:07
    quote:
    Op zaterdag 11 april 2009 22:05 schreef ryan_atwood het volgende:
    Ik eet eigenlijk nooit hagelslag, jam, pindakaas etc.
    Je moet dan ook wel de goede eten. Zonder suiker, zout, emulgator et cetera. Geowon 100% pinda's.
    DIGGERzondag 12 april 2009 @ 11:24
    Hangt van het type brood en de soort maaltijd af maar mijn favorieten zijn
    Salame Napoli & Pure Hagelslag (AH huismerk, er komt geen andere ons huis in).
    Michelleezondag 12 april 2009 @ 20:23
    Filet American
    geelkuikentjezondag 12 april 2009 @ 20:28
    Hagelslag puur natuurlijk
    Blinkyzondag 12 april 2009 @ 20:28
    Oude kaas
    Pastrymaandag 13 april 2009 @ 10:09


    rene90maandag 13 april 2009 @ 12:32
    Melkvlokken En dan wel dat ze nog heel zijn
    LitmanenAFCAmaandag 13 april 2009 @ 12:47
    lies1947maandag 13 april 2009 @ 14:15
    tomaten en komkommer, met peper en zout
    filet americain met gesnipperde ui
    en ik vind opgebakken stamppot boerenkool , hutspot of zuurkool errug lekker op brood.
    StateOfMindmaandag 13 april 2009 @ 14:29
    Ik heb nu ontzettende trek gekregen van dit topic

    1) pindakaas
    2) jonge kaas+ham
    3) leverworst

    Dit zijn toch wel mijn favorieten voor op de dagelijkse boterham.
    FastFox91maandag 13 april 2009 @ 14:31
    Palingworst.
    Red_85maandag 13 april 2009 @ 14:53
    Filet american
    Pindakaas
    Hagelslag
    Rosbief
    Grillworst
    Paardenworst
    jong belegen kaas.
    casper019maandag 13 april 2009 @ 18:27
    Als ik een witte boterham heb

    - Peperrosbief
    - Filet americain met een gesneden uitje
    - Extra overjarige (dus nog een klein stapje ouder dan brokkel!!) kaas (is nieuw bij onze kaasboer)

    Als ik een dubbele boterham heb

    - ham/kaas tosti

    als ik een bruine boterham heb

    - Jonge komijne kaas

    norichmaandag 13 april 2009 @ 18:48
    Honing, Chocopasta, Ei, Kaas.
    JuiceJuicemaandag 13 april 2009 @ 18:52
    quote:
    Op zaterdag 11 april 2009 22:05 schreef ryan_atwood het volgende:
    Filet Americain
    Grillworst
    Fricandeau
    Kipfilet
    Gebraden gehakt
    Kaas


    Mooi lijstje
    Mexxadonderdag 16 april 2009 @ 19:28
    Ossenworst met een héél fijn uitje, zwarte peper en een lik mayo - tonijnsalade - oude kaas - kalfsrollade - rosbief - kaas&pindakaas - kiprollade met alfalfa en een mayo&kerrie kwakje om het lekker weg te laten glijden.
    Annedonderdag 16 april 2009 @ 19:29
    Tonijnsalade.
    -En4Cer-donderdag 16 april 2009 @ 19:30
    quote:
    Op zaterdag 11 april 2009 21:31 schreef thabit het volgende:
    Pindakaas met van die negerlullen!

    [ afbeelding ]+[ afbeelding ]
    Juistttttttttt ! Pindakaas met hagelslag valt niet te overtreffen
    BaggerUserdonderdag 16 april 2009 @ 19:48
    bedenk me net

    roomkaas met zalm en ei is ook wel lekker!
    dralion13donderdag 16 april 2009 @ 21:35
    -filet american met pesto
    -osseworst
    -leverworst (fijne, grove is vies)
    -smeerkaas
    -cedar kaas
    -boterhamworst
    -cornet beef
    -andere vleeswaren op leverkaas, lever, salami en een aantal andere soorten na die ik niet lus


    en op pistoletjes(of andere harde witte broodjes) gerookte zalm filet met roomkaas en een beetje bieslook
    Dertien_donderdag 16 april 2009 @ 21:41
    Rosbief voor mn normale boterham.
    casper019vrijdag 14 augustus 2009 @ 16:25
    filet americain met een uitje en peper en zout
    Kopbalzaterdag 15 augustus 2009 @ 01:57
    1. Rosbief
    2. Grillworst.
    3. Fricandeau
    4. Beenham
    5. Carpaccio
    varsityzaterdag 15 augustus 2009 @ 09:54
    -Nutella
    -Pindakaas (met stukjes pinda of zonder)
    -en een een lekkere bruine boterham met ei
    8108139dpthszaterdag 15 augustus 2009 @ 09:57


    casper019zaterdag 15 augustus 2009 @ 11:56
    of iets extra gezouten runderrookvlees - ook erg lekker!

    of rauwe ham!
    Omnifacerzondag 16 augustus 2009 @ 17:42
    maartjehzondag 16 augustus 2009 @ 18:00
    kaas met hagelslag.