Leef | maandag 23 maart 2009 @ 14:31 |
Even een kort praktisch vraagje.. over een paar dagen moet ik voor 25 mensen tapas maken. Maar allemaal geen nagel om aan hun kont te krabben dus alles moet op een goedkopie. 1 van de hapjes die ik wil maken is gefrituurde stukjes witvis met alioli ('t is niet erg luxe ![]() Wat voor vis kan ik het beste nemen als ik goedkope witvis wil gebruiken, die in bite-size stukjes wil snijden, ff vlug paneren en dan in de frituur gooien? Verse koolvis? (weinig smaak, maar goed: saus) Of kan ik ook die pakken goedkope diepvries tilapia/pangasius filet gebruiken uit de ah? | |
Intermec | maandag 23 maart 2009 @ 14:39 |
Panga is aardig stevig Koolvis Kabbeljauw | |
Muck | maandag 23 maart 2009 @ 14:40 |
Gewoon die goedkope blokken koolvisfilet ![]() Je kunt ze ook door fish and chips beslag halen, dat is ook erg lekker ![]() | |
Amokzaaier | maandag 23 maart 2009 @ 14:51 |
vissticks! | |
Flurry | maandag 23 maart 2009 @ 14:51 |
van die zakken met bevroren kabeljauw uit de diepvries... is maar 1 euro per zak (750g of kilo, zoiets) duurder dan pangasius en zit een stuk meer smaak aan | |
lemonlime | maandag 23 maart 2009 @ 14:58 |
Als de smaak toch niet veel uitmaakt zou ik geen kabeljauw nemen. Behalve de biologisch gekweekte en Pacifische is de kabeljauw overbevist. Verse koolvis is dan een betere optie. | |
RobinOok | maandag 23 maart 2009 @ 15:07 |
Neem inktvisjes, nog goedkoper en beter geschikt om te frituren. |