abonnement Unibet Coolblue
pi_66706987




quote:
Nicolas Alejandro Cinalli (born 6 July 1979 in Rosario) is an Argentine professional football player who currently plays for De Graafschap in the Netherlands.


Career
Cinalli started his amateur career playing for Colegio Salesiano San Jose in 1986 until 1996. He started his profesional career in 1999 playing for Central Córdoba in Argentina. He also played in the international Dallas Cup tournament in America in 1997, and after that he was on a period of trial with English side Sheffield Wednesday. He then spent several years in the lower leagues of Italian football before joining De Graafschap in 2007.
quote:
Nicolas Cinalli is een Argentijnse keeper met een Italiaans paspoort. Afgelopen zomer bood hij zichzelf aan bij De Graafschap nadat hij was afgetest bij Vitesse. Eerder speelde hij voor Perugia en de serie C club Genazo.
quote:
Berger: Ticket Cinalli kan omgezet worden

Wanneer tweede doelman Lenting aan AGOVV wordt verhuurd bestaat er een kans dat het verblijf van de Argentijnse doelman Nicolas Cinalli wordt verlengd.

“Ik zou op proef gaan bij Vitesse”, zei Cinalli, die gisteren de hele oefenwedstrijd tegen FC Skoda Xanthi in het Graafschap-doel stond. “Maar toen ik aankwam hadden ze al genoeg keepers. Mijn zaakwaarnemer is bevriend met Han Berger en vroeg of ik hier niet kon meetrainen”.

Dat gebeurde en is beide partijen goed bevallen. “Ik heb het hier geweldig naar mijn zin”, zei de 28-jarige Cinalli. “Ik ben heel goed opgevangen. Het is een echte familieclub. Er is veel meer rust en respect dan in Italië”

In dat land speelde de in Argentinië geboren Cinalli de afgelopen jaren. “Ik was onder andere tweede doelman bij Perugia. Maar ik vind Italië geen leuk land. Dit was misschien mijn laatste optreden bij De Graafschap, want dinsdag vlieg ik terug naar Argentinië. Maar wat er ook gebeurt, ik wil iedereen bij de club bedanken.”

Berger opperde al dat Cinalli, die gisteren een aardige indruk maakte, zijn ticket zo kan omzetten. Mocht Lenting vertrekken, leek ook Graafschap-trainer Jan de Jonge dit een goed idee te vinden. “Hij viel me niet tegen vandaag. Voetballend voldoet hij niet aan de Nederlandse standaard, maar ik vind het vooral belangrijk dat hij ballen tegen kan houden, Dat kan hij zeker en ik heb hem de afgelopen dagen leren kennen als een fantastische prof”.
Bron: De Gelderlander
pi_66707196
En ik trap zelf af.

Paar katachtige reddingen vandaag tegen Twente, vond hem goed presteren, hopelijk krijgt hij meer speeltijd ipv Heijblok. Hoopte ook al op de penaltyreeks, maar door die hoeren Douglas met zn duw werd het in de laatste minuut 1-0.

Deze keeper was dan sowieso de held geworden.
  woensdag 4 maart 2009 @ 21:35:53 #3
126146 Garudo
Kaizo Konpaku
pi_66707419
Cinalli keepte een GE-WEL-DI-GE wedstrijd. Een 29-jaar is voor een doelman nog lang niet oud. Kan nog 9 á 10 jaar mee. Cinalli! Ik ben in ieder geval fan!
pi_66709681
Kijk, jij snapt het. Waar al die andere fans nou blijven snap ik ook niet. Zie deze knakker liever dan Heijblok met z'n Timmer trekjes, om het WOS-forum maar is te qouten.

Ik zeg: FEYENOORD KOPUH!
pi_66714309
hopelijk is Heijblok wat langer grieperig
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_66714982
Wat een showkeepertje.
That's all folks!
  dinsdag 10 maart 2009 @ 11:46:16 #7
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_66890859
Fan idd. Prima pot tegen Twente. Afgelopen zondag ook gekeept ?
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
pi_66892615
quote:
Op dinsdag 10 maart 2009 11:46 schreef One_conundrum het volgende:
Fan idd. Prima pot tegen Twente. Afgelopen zondag ook gekeept ?
Nee. Zaterdag keepte Heijblok.
pi_67446952
En mag vertrekken bij De Graafschap
pi_67495950
quote:
Op donderdag 26 maart 2009 22:32 schreef sjimz het volgende:
En mag vertrekken bij De Graafschap
Haha echt?

pi_67496795
Heijblock is ook een aardige keepert, voor de graafschap.
pi_71953064
quote:
Doelman Cinalli op proef in Waalwijk
Oud-De Graafschap-goalie Nicolas Cinalli krijgt de komende dagen de kans een contract af te dwingen bij RKC Waalwijk. De Argentijn werkt een stage af bij de promovendus, schrijft het Brabants Dagblad.
Cinalli is sinds deze zomer transfervrij nadat hij mocht vertrekken bij De Graafschap. De doelman, die tevens in het bezit is van een Italiaans paspoort, speelde sinds het seizoen 2007/2008 voor de Superboeren. In totaal kwam hij tot één duel namens de club.

RKC zag voor de aftrap van het seizoen doelman Theo Zwarthoed Waalwijk verruilen voor Volendam. De vacature van tweede keeper achter Jurgen Wevers is nog niet ingevuld. Tevens zal later deze week een doelman uit Israël meetrainen met de selectie van trainer Ruud Brood.
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_80718473
Waar zit ie nu?
"We moeten ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving, met zijn normen en waarden, welvaart voor de mensen, respect voor mensenrechten en godsdienstvrijheid. Dat respect bestaat zeker niet in de Islamitische wereld".
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')