kirsten. | dinsdag 24 februari 2009 @ 15:34 |
hallo allemaal, ik heb net appeltaart gemaakt, voor een verjaardag. Ik heb nu nog denk ik deeg voor 1.5 appeltaart over ![]() ![]() dus, iemand nog een leuk, (simpel) receptje? alvast bedankt! | |
KlappernootatWork | dinsdag 24 februari 2009 @ 15:37 |
ik neem aan dat het gewoon bloem is met suiker, je zou er rozijnen door kunnen mengen en er kleine broodjes van kunnen bakken ![]() | |
Marijkezwolle | dinsdag 24 februari 2009 @ 15:45 |
Volgens de verpakking van sommige appeltaartmixen zou dat beslag ook geschikt zijn voor koekjes, lijkt me op zich niet eens zo'n raar idee ![]() | |
MinderMutsig | dinsdag 24 februari 2009 @ 15:48 |
quote:Dat worden dan erg harde stevige broodjes denk ik omdat er geen gist in zit. ![]() Zou je het deeg niet in kunnen vriezen voor een volgende keer? | |
kirsten. | dinsdag 24 februari 2009 @ 15:59 |
hij komt al uit de vriezer. maar het is dus banketbakkersdeeg, geen appeltaartdeeg uit een pakje.. dus ik weet niet echt wat ik er anders nog mee kan behalve nog een appeltaart bakken. ik heb trouwens net ook marsepein gevonden ![]() | |
MinderMutsig | dinsdag 24 februari 2009 @ 16:11 |
Ik ken banketbakkersdeeg niet. Kan je niet gewoon je oom bellen voor tips? ![]() | |
kirsten. | dinsdag 24 februari 2009 @ 17:13 |
nah was teveel werk ![]() ik heb er gewoon een klein appeltaartje bij gebakken, ook lekker. in ieder geval bedankt voor de tips! | |
Mirjam | dinsdag 24 februari 2009 @ 18:56 |
gewoon rauw opeten ![]() dat is zóóó lekker ![]() | |
ColdFeet | dinsdag 24 februari 2009 @ 20:24 |
Een andere willekeurige vruchtenvulling? Let op dat 'ie niet te nat is. Of blind bakken en banoffee pie maken ![]() | |
kirsten. | dinsdag 24 februari 2009 @ 21:35 |
quote:vind ik ook maar dit is dus van dat niet erg zoete deeg. (als het gewoon zelfgemaakt deeg was was er ook heus niets overgebleven hoor ![]() |