abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_66411007
hallo allemaal,

ik heb net appeltaart gemaakt, voor een verjaardag. Ik heb nu nog denk ik deeg voor 1.5 appeltaart over . ik vraag me af, zijn er nog andere recepten om te maken met appeltaartdeeg?( het is eigenlijk banketbakkersdeeg van mijn oom, als ik zelf deeg maak is het zoeter). Ik heb eventueel ook nog een voorraad spijs waar je u tegen zegt .

dus, iemand nog een leuk, (simpel) receptje?

alvast bedankt!
  dinsdag 24 februari 2009 @ 15:37:22 #2
98593 KlappernootatWork
Tot mijn strot in het genot..
pi_66411116
ik neem aan dat het gewoon bloem is met suiker, je zou er rozijnen door kunnen mengen en er kleine broodjes van kunnen bakken
Shit! werken zuigt...
Op donderdag 22 november 2007 @ 12:42 schreef Neelis het volgende: Rabbelneuteaantwaark ?
pi_66411423
Volgens de verpakking van sommige appeltaartmixen zou dat beslag ook geschikt zijn voor koekjes, lijkt me op zich niet eens zo'n raar idee
Come on now, you knew you were lost
But you carried on anyway
Oh come on now, you knew you had no time
But you let the day drift away
pi_66411481
quote:
Op dinsdag 24 februari 2009 15:37 schreef KlappernootatWork het volgende:
ik neem aan dat het gewoon bloem is met suiker, je zou er rozijnen door kunnen mengen en er kleine broodjes van kunnen bakken
Dat worden dan erg harde stevige broodjes denk ik omdat er geen gist in zit.

Zou je het deeg niet in kunnen vriezen voor een volgende keer?
There is no love sincerer than the love of food.
pi_66411854
hij komt al uit de vriezer.

maar het is dus banketbakkersdeeg, geen appeltaartdeeg uit een pakje.. dus ik weet niet echt wat ik er anders nog mee kan behalve nog een appeltaart bakken.

ik heb trouwens net ook marsepein gevonden . misschien daarmee ideeën?
pi_66412233
Ik ken banketbakkersdeeg niet. Kan je niet gewoon je oom bellen voor tips?
There is no love sincerer than the love of food.
pi_66414527
nah was teveel werk

ik heb er gewoon een klein appeltaartje bij gebakken, ook lekker.


in ieder geval bedankt voor de tips!
pi_66417512
gewoon rauw opeten
dat is zóóó lekker
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_66420438
Een andere willekeurige vruchtenvulling? Let op dat 'ie niet te nat is.

Of blind bakken en banoffee pie maken
pi_66422892
quote:
Op dinsdag 24 februari 2009 18:56 schreef Mirjam het volgende:
gewoon rauw opeten
dat is zóóó lekker
vind ik ook maar dit is dus van dat niet erg zoete deeg.

(als het gewoon zelfgemaakt deeg was was er ook heus niets overgebleven hoor )
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')