PKfotografie | maandag 23 februari 2009 @ 00:43 |
ooit in een opwelling een stapel lotus bladen gehaald. maar nu ze nog gaan gebruiken. iemand leuke recepten waar je een lotusblad voor nodig hebt? | |
Quir | maandag 23 februari 2009 @ 00:49 |
![]() | |
Koekz | maandag 23 februari 2009 @ 00:49 |
Zoek even een Thais kookboek bij de boekhandel of op internet offcourse! ![]() ![]() | |
Lundegaard | maandag 23 februari 2009 @ 00:50 |
Omschrijving Gestoomd varkensvlees in lotusbladeren Ingrediënten 1,5 kilo mager buikspek 5 el grof gemalen rijst 4 el sojasaus 2 el hoisinsaus 1,5 tl gegiste bruine bonenkaas 2 tl suiker 1 tl chilisaus 2 el droge sherry snufje vijfkruidenpoeder 2 grote gedroogde lotusbladeren, geweekt tot ze zacht zijn, en dan afgegoten Godverkut dat is lekker hoor. SPOILER | |
PKfotografie | maandag 23 februari 2009 @ 00:52 |
quote:tot het varken, en de gebakken rijst kwam ik maar vroeg me dus af of er mensen recepten kenden die lekker zijn, en niet wat kom je tegen bij google | |
vaagsel | maandag 23 februari 2009 @ 01:22 |
quote:En dan spellen ze of course ook nog eens verkeerd... | |
PKfotografie | maandag 23 februari 2009 @ 01:23 |
quote:proef je niks van, maar sommige mensen zijn zo inhoudsloos ![]() | |
missy_c | maandag 23 februari 2009 @ 09:34 |
Lotusbladeren worden gebruikt om rijstdumplings te maken. Dit is een pakketje met kleeftrijst met daarin hartige vulling. | |
missy_c | maandag 23 februari 2009 @ 09:36 |
quote:De recepten die je zal vinden zullen wel ongeveer hier op uit komen. Maar ik heb het zelf nooit gemaakt. Ken wel mensen die het maken. |