FOK!forum / Culinesse à gogo / Carpaccio
stylistezaterdag 21 februari 2009 @ 18:00
Ik heb tijdens de kerst bij de hema carpaccio gekocht en die was heel erg lekker! Is er iemand die toevallig weet of ze dit altijd in het assortiment hebben? Ik kon er niks over vinden op de website..
TheYoung1zaterdag 21 februari 2009 @ 18:02
Euhh, waarom ga je dan niet gewoon nog eens naar die hema?
stylistezaterdag 21 februari 2009 @ 18:06
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 18:02 schreef TheYoung1 het volgende:
Euhh, waarom ga je dan niet gewoon nog eens naar die hema?
had ik zelf ook al bedacht maar hij zit niet zo in de buurt en ik heb gee zin om daar naar toe te fietsen en dan met lege handen weer thuis te komen... vandaar..
BereNDDzaterdag 21 februari 2009 @ 18:08
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 18:06 schreef styliste het volgende:

[..]

had ik zelf ook al bedacht maar hij zit niet zo in de buurt en ik heb gee zin om daar naar toe te fietsen en dan met lege handen weer thuis te komen... vandaar..
Koop dan wat anders, probleem opgelost
Stakkyzaterdag 21 februari 2009 @ 18:13
ga naar je lokale slager en koop het daar. En als ie geen gesneden carpaccio heeft vraag je hem of hij wat filet mignon in dunne plakken kan snijden. Die sla je dan thuis tussen 2 stukjes folie er plat en je hebt je eigen gemaakte carpaccio. kost je misschien 5 minuten max.
SiGNezaterdag 21 februari 2009 @ 18:14
Of ga naar de lokale slager..
TheYoung1zaterdag 21 februari 2009 @ 18:44
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 18:13 schreef Stakky het volgende:
ga naar je lokale slager en koop het daar. En als ie geen gesneden carpaccio heeft vraag je hem of hij wat filet mignon in dunne plakken kan snijden. Die sla je dan thuis tussen 2 stukjes folie er plat en je hebt je eigen gemaakte carpaccio. kost je misschien 5 minuten max.
Dat zijn nou nog eens tips waar een keukenkneus als ik, en TS ook schat ik zo, nog eens wat mee kan
grifzaterdag 21 februari 2009 @ 18:56
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 18:44 schreef TheYoung1 het volgende:

[..]

Dat zijn nou nog eens tips waar een keukenkneus als ik, en TS ook schat ik zo, nog eens wat mee kan
Tip: dat platslaan, dat gaat prima met een beetje zware koekenpan.
TheYoung1zaterdag 21 februari 2009 @ 19:05
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 18:56 schreef grif het volgende:

[..]

Tip: dat platslaan, dat gaat prima met een beetje zware koekenpan.
Ik kijk wel eens naar 'born to cook".
En masterchef en wie is de chef....Altijd mooi om wat bij te leren
En