styliste | zaterdag 21 februari 2009 @ 18:00 |
Ik heb tijdens de kerst bij de hema carpaccio gekocht en die was heel erg lekker! ![]() ![]() | |
TheYoung1 | zaterdag 21 februari 2009 @ 18:02 |
Euhh, waarom ga je dan niet gewoon nog eens naar die hema? | |
styliste | zaterdag 21 februari 2009 @ 18:06 |
quote:had ik zelf ook al bedacht maar hij zit niet zo in de buurt en ik heb gee zin om daar naar toe te fietsen en dan met lege handen weer thuis te komen... vandaar.. | |
BereNDD | zaterdag 21 februari 2009 @ 18:08 |
quote:Koop dan wat anders, probleem opgelost | |
Stakky | zaterdag 21 februari 2009 @ 18:13 |
ga naar je lokale slager en koop het daar. En als ie geen gesneden carpaccio heeft vraag je hem of hij wat filet mignon in dunne plakken kan snijden. Die sla je dan thuis tussen 2 stukjes folie er plat en je hebt je eigen gemaakte carpaccio. kost je misschien 5 minuten max. | |
SiGNe | zaterdag 21 februari 2009 @ 18:14 |
Of ga naar de lokale slager.. | |
TheYoung1 | zaterdag 21 februari 2009 @ 18:44 |
quote:Dat zijn nou nog eens tips waar een keukenkneus als ik, en TS ook schat ik zo, nog eens wat mee kan ![]() | |
grif | zaterdag 21 februari 2009 @ 18:56 |
quote:Tip: dat platslaan, dat gaat prima met een beetje zware koekenpan. | |
TheYoung1 | zaterdag 21 februari 2009 @ 19:05 |
quote:Ik kijk wel eens naar 'born to cook". ![]() En masterchef en wie is de chef....Altijd mooi om wat bij te leren ![]() En ![]() |