abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_66093138
Mijn flensjes mislukken, ik maak ze zoals ik ze altijd maak maar nu blijken ze altijd te mislukken.
Ik laat de ene kant bakken en dan wil ik ze omdraaien en word het een drets
Kan het aan de pan liggen die te oud geworden is
pi_66093438
Laat je de pan wel heet genoeg worden?

Mijn ervaring is dat een goede pan echt goed heet moet worden om flensjes te pakken. Vervolgens wat boter of olie erin en bakken maar.
Wij hebben de juridische vrijheid om te zeggen wat we denken maar we hebben de morele verplichting om na te denken over hetgeen wat we zeggen!
  zondag 15 februari 2009 @ 19:27:02 #3
16454 eNaSnI
Zie signature
pi_66093635
Wat voor een flesjes maak je dan?
<a href="http://www.google.nl/search?q=utfs" rel="nofollow" target="_blank">UTFS!!</a>
  zondag 15 februari 2009 @ 19:28:39 #4
136730 PiRANiA
All thinking men are atheists.
pi_66093690
quote:
Op zondag 15 februari 2009 19:27 schreef eNaSnI het volgende:
Wat voor een flesjes maak je dan?

typo van februari
pi_66093747
M'n flesjes zijn leeg.
pi_66093879
Haha is idd een dikke typo
Maar de pan is heet onderhand heet genoeg ja, 10 keer al mislukt ondertussen
  zondag 15 februari 2009 @ 19:35:29 #7
136730 PiRANiA
All thinking men are atheists.
pi_66093943
Ket kan aan de pan liggen. De anti-aanbaklaa is misschien weg?
pi_66094009
Een drets? Ik snap niet wat je bedoelt
  zondag 15 februari 2009 @ 19:39:09 #9
136730 PiRANiA
All thinking men are atheists.
pi_66094090
quote:
Op zondag 15 februari 2009 19:37 schreef Hoi_Piepeloi het volgende:
Een drets? Ik snap niet wat je bedoelt
Plakkerige zooi gok ik
pi_66094333
quote:
Op zondag 15 februari 2009 19:39 schreef PiRANiA het volgende:

[..]

Plakkerige zooi gok ik
Als in dat hij niet goed gaar wordt? Dan draai je hem gewoon te snel om , lekker lastig.
Ik heb wel vaak dat de eerste pannekoek heeeeel lang duurt voordat hij aan de onderkant een beetje bruinig wordt, de volgende pannekoeken gaan gewoon goed dus ligt toch er vast aan dat de pan niet heet genoeg is.
  zondag 15 februari 2009 @ 19:48:03 #11
24492 Flurry
Het was een mooie tijd
pi_66094425
oude gietijzeren pan werkt juist het beste... wel goed heet laten worden inderdaad (en sowieso mislukt altijd de eerste )
We cross our bridges when we come to them and burn them behind us, with nothing to show for our progress except a memory of the smell of smoke, and a presumption that once our eyes watered.
pi_66094436
Als ik pannenkoeken bak, is de pan meestal zo heet dat het bakvet walmt.
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
  zondag 15 februari 2009 @ 19:51:06 #13
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_66094526
Beslag iets tè dun maybe??
Oh en typo aangepast.
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
pi_66094947
Dan draai je dus te snel om.
En als je ze wel moet draaien omdat ze anders zwart worden, moet je meer margarine gebruiken of een lagere vlam of beide.
pi_66094990
quote:
Op zondag 15 februari 2009 20:04 schreef captainkid het volgende:
Dan draai je dus te snel om.
En als je ze wel moet draaien omdat ze anders zwart worden, moet je meer margarine gebruiken of een lagere vlam of beide.
Trouwens ook altijd een klein beetje olijfolie of gesmolten boeter door je beslag doen!
pi_66095069
quote:
Op zondag 15 februari 2009 20:05 schreef Hoi_Piepeloi het volgende:

[..]

Trouwens ook altijd een klein beetje olijfolie of gesmolten boeter door je beslag doen!
Volgende keer maar eens proberen dan.
Tegenwoordig één keer in de week pannekoeken met spek
  zondag 15 februari 2009 @ 21:22:13 #17
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_66098083
maak eerst de pan goed heet..en haal hem van het vuur
doe wat boter op een stukje keukenrol en smeer de pan er mee in
zet hem terug op het vuur.
je eerste flensje zal vaker mislukken. daarna gaan ze allemaal goed
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
  zondag 15 februari 2009 @ 21:31:51 #18
136730 PiRANiA
All thinking men are atheists.
pi_66098441
TS waar ben je
pi_66104609
quote:
Op zondag 15 februari 2009 20:08 schreef captainkid het volgende:

[..]

Volgende keer maar eens proberen dan.
Tegenwoordig één keer in de week pannekoeken met spek
Ik eet tegenwoordig ook minstens 1 keer per week pannekoeken heb niet altijd tijd om te koken en als mijn moeder kookt is het de makkelijkste oplossing
Je kan door het beslag trouwens ook iets van amaretto doen ! En een beetje ijs erop of aardbeien!!! of ijs met aardbeien..
pi_66182928
bedankt voor de tips, toch nog kunnen genieten van een heerlijke pannekoek en thx @ mod voor de typofix
pi_66213667
Ik maak m'n wentelteefjes altijd in de oven. Eigenlijk vaak met stokbrood als ik nog over heb van de vorige dag.

Hier is hoe:
brood ong 2 cm dik
boter
2 grote eieren
400 ml melk
3 el suiker
zout

Bovenkant brood insmeren met boter. In grote ovenschaal sneetjes in één laag dicht tegen elkaar aangedrukt leggen. Eieren, melk en zout tot één massa maken en over het brood gieten. Afdekken en koud laten worden.

Oven op temp brengen, zo'n 220 graden. Suiker over het brood strooien en in de oven tot het brood gerezen is (ong 15 a 20 min).

Hartige variate i.p.v. suiker kun je geraspte kaas gebruiken en peper/zout en kerrie door het eimengsel, maar heb ik zelf nooit geprobeerd. Heb altijd toch net iets meer trek in de zoete
pi_66231172
quote:
Op woensdag 18 februari 2009 21:29 schreef suziwan het volgende:
Ik maak m'n wentelteefjes altijd in de oven. Eigenlijk vaak met stokbrood als ik nog over heb van de vorige dag.

Hier is hoe:
brood ong 2 cm dik
boter
2 grote eieren
400 ml melk
3 el suiker
zout

Bovenkant brood insmeren met boter. In grote ovenschaal sneetjes in één laag dicht tegen elkaar aangedrukt leggen. Eieren, melk en zout tot één massa maken en over het brood gieten. Afdekken en koud laten worden.

Oven op temp brengen, zo'n 220 graden. Suiker over het brood strooien en in de oven tot het brood gerezen is (ong 15 a 20 min).

Hartige variate i.p.v. suiker kun je geraspte kaas gebruiken en peper/zout en kerrie door het eimengsel, maar heb ik zelf nooit geprobeerd. Heb altijd toch net iets meer trek in de zoete
OMdat je pannenkoeken ook altijd mislukken?
You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep seated need to believe
C. Sagan
  donderdag 19 februari 2009 @ 12:55:07 #23
136730 PiRANiA
All thinking men are atheists.
pi_66233677
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 11:51 schreef The_stranger het volgende:

[..]

OMdat je pannenkoeken ook altijd mislukken?
Ik snapte de link ook niet helemaal
  donderdag 19 februari 2009 @ 13:37:58 #24
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_66235331
pannekoeken zijn geen flensjes
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')