FOK!forum / Klaagbaak / Dr. Oetker Pizza...
BloodhoundFromHelldinsdag 2 april 2002 @ 21:47
Grrr, ben eigenlijk zowiezo niet weg van kant en klaar meuk, maar las in de consumentengids een test van diepvries pizza's, hierbij kwam de dr OEetker "Big Amercan Texas" als beste uit de bus.

GATVERDAMME , ik heb nog nooit zo'n wanzige pizza gegeten, de pizza smaakte naar oud zweet, werkelijk smerig gewoon.

SomeDudedinsdag 2 april 2002 @ 21:49
Je leest duidelijk niet tussen de regesls, hij kwam als beste uit de test, dit wil niet zeggen dat hij ook daadwerkelijk lekker is


Gitzdinsdag 2 april 2002 @ 21:51
Als ik ooit een kant en klare pizza koop dan is dat er een van Iglo die zijn best tevreten en snel klaar daar gaat het om!!!!

Maakt trouwens nie uit welke smaak. Ze smaken allemaal het zelfde.

Killer_Momdinsdag 2 april 2002 @ 21:51
al die dingen smaken naar karton, ik heb ook nog nooit een lekkere diepvries pizza gevonden.
Pierre_Smirnoff_2dinsdag 2 april 2002 @ 21:53
Die pizza neem ik juist altijd als ik een pizza koop!
Je moet 'm ook klaarmaken in een echte (hetelucht)oven, dan is ie het lekkerst. Niet in een (combi)magnetron want dan heb je inderdaad wat zweterig vocht dat zich op de salami en kaas begeeft
Jammie !
daburnddinsdag 2 april 2002 @ 21:53
geef mij maar een goedkope margharita en ik pleur er zelf wel wat extraatjes op.
Strolie75dinsdag 2 april 2002 @ 21:54
quote:
Op dinsdag 02 april 2002 21:51 schreef Gitz het volgende:
Als ik ooit een kant en klare pizza koop dan is dat er een van Iglo die zijn best tevreten en snel klaar daar gaat het om!!!!
Yep! Vanavond nog eentje met tonijn gegeten!
BloodhoundFromHelldinsdag 2 april 2002 @ 21:57
Ik heb ook wel eens zo'n iglo op en smaakte beduidend beter (ook niet geweldig, maar proefde iig geen zweet van een ranzige, vette ongewassen baardaap), in de test kwam die helemaal niet goed voor de dag.... rare smaak hebben ze bij de consumentenbond, die dr Oetker was werkelijk zum kotzen.

en ik heb hem gewoon in een hetelucht gas- oven klaargemaakt hoor, dus daar ligt het echt niet aan.

Jordy-Bdinsdag 2 april 2002 @ 22:00
die vond ik errug lekker. 'k heb 't liefst die dingen van de iglo (lekker luchtige bodem, maar Dr. Otker's pizza ging d'r ook goed in.

en idd bakken met 'n heteluchtoven. Als je 'm verkeerd bakt moet je ook niet vreemd opkijken dat 'ie een beetje vaag smaakt.

menjodinsdag 2 april 2002 @ 22:00
Je moet van dr. oetker ook niet die big american pizza nemen, maar die andere, de ovenfresh.
Gitzdinsdag 2 april 2002 @ 22:12
Je kan er ook gewoon een van de pizza hoer nemen.
Maar dan wel een met shoarma!!!! :y)
daxdinsdag 2 april 2002 @ 22:22
Waar is die Oetker eigenlijk dr. in?
bliebliedinsdag 2 april 2002 @ 23:02
quote:
Op dinsdag 02 april 2002 22:22 schreef dax het volgende:
Waar is die Oetker eigenlijk dr. in?
In het bakken van ranzige pizza's
Dr_Croutondinsdag 2 april 2002 @ 23:03
Texas geeft met de salami erop wel wat vet vrij dat blijft drijven op de pizza waardoor het de pizza tijdens het eten wat zompig maakt. Gewoon even deppen met een velletje keukenpapier.

En de hetelucht-stand van de oven pas aanzetten aan het eind, een minuutje of 2. Als je het eerst 14 minuten 'gewoon' verwarmd met de oven, dan wordt het tenminste gelijkmatig gebakken. Als je de hetelucht meteen aanzet, dan schroeit de buitenkant van de bevroren pizza sneller dicht en wordt de binnenkant ook zompig...

Ik vind het een van de lekkerste diepvriespizza's die er zijn. (Jaja, de verse pizza's zijn veel lekkerder)

BloodhoundFromHelldinsdag 2 april 2002 @ 23:04
quote:
Op dinsdag 02 april 2002 22:22 schreef dax het volgende:
Waar is die Oetker eigenlijk dr. in?
Dit is hem:

Dr. Arend Oetker
aus Köln

erhielt die Maecenas Ehrung des Arbeitskreises selbständiger Kultur-Institute e.V. für seine langjährige beispielgebende Förderung der bildenden Kunst, der Denkmalpflege, von Museen und Sammlungen, kulturellen Einrichtungen und Initiativen.

Aus der Begründung:

Besonders hervorzuheben ist, daß Arend Oetker aus eigener Kenntnis der Situation der Kultur in der Bundesrepublik und aus dem Dialog mit Künstlern und Fachpersonen heraus mit der Wahl der geförderten Projekte Akzente gesetzt, öffentliche Geldgeber und Privatpersonen zur Teilnahme angeregt sowie Ziele weiterer Förderung formuliert hat. Dabei hat er nicht nur Künstler und Kulturinstitutionen in der Bundesrepublik Deutschland, sondern auch im Ausland mit erheblichen Mitteln unterstützt. Das finanzielle ist aber auch von einem großen persönlichen Engagement begleitet. Durch Gründung von Fördervereinen und verantwortliche Mitgliedschaft in ihnen hat Arend Oetker wesentliche Projekte zum Ankauf und Erhalt von Kulturgut ins Leben gerufen und ihnen zum Erfolg verholfen; er hat auf gleiche Weise das Bestehen kultureller Initiativen gesichert.

Die Laudatio in Düsseldorf hielt der damalige Bundesminister des Innern
Dr. Wolfgang Schäuble.

bron: http://www.maecenas.de/ma_oetk.htm

BloodhoundFromHelldinsdag 2 april 2002 @ 23:07
quote:
Op dinsdag 02 april 2002 23:03 schreef Dr_Crouton het volgende:
Texas geeft met de salami erop wel wat vet vrij dat blijft drijven op de pizza waardoor het de pizza tijdens het eten wat zompig maakt. Gewoon even deppen met een velletje keukenpapier.

En de hetelucht-stand van de oven pas aanzetten aan het eind, een minuutje of 2. Als je het eerst 14 minuten 'gewoon' verwarmd met de oven, dan wordt het tenminste gelijkmatig gebakken. Als je de hetelucht meteen aanzet, dan schroeit de buitenkant van de bevroren pizza sneller dicht en wordt de binnenkant ook zompig...

Ik vind het een van de lekkerste diepvriespizza's die er zijn. (Jaja, de verse pizza's zijn veel lekkerder)


Ik heb een gas oven, die je gewoon met lange lucifers moet aansteken... (jaja uit 1956) maar dus echte hetelucht dmv gasvalmmen en alles wordt er altijd perfect gaar in zonder zompigheid. Iglo pizza is geen enkel probleem.
SjoRRiSdinsdag 2 april 2002 @ 23:12
quote:
Op dinsdag 02 april 2002 21:47 schreef BloodhoundFromHell het volgende:
Grrr, ben eigenlijk zowiezo niet weg van kant en klaar meuk, maar las in de consumentengids een test van diepvries pizza's, hierbij kwam de dr OEetker "Big Amercan Texas" als beste uit de bus.

GATVERDAMME , ik heb nog nooit zo'n wanzige pizza gegeten, de pizza smaakte naar oud zweet, werkelijk smerig gewoon.


mwa.. ik vind sommige pizza's van dr oetker best lekker...:9
Dr_Croutondinsdag 2 april 2002 @ 23:24
quote:
Op dinsdag 02 april 2002 23:07 schreef BloodhoundFromHell het volgende:

[..]

Ik heb een gas oven, die je gewoon met lange lucifers moet aansteken... (jaja uit 1956) maar dus echte hetelucht dmv gasvalmmen en alles wordt er altijd perfect gaar in zonder zompigheid. Iglo pizza is geen enkel probleem.


Dan moet je je pizza terugsturen naar Iglo!
BloodhoundFromHelldinsdag 2 april 2002 @ 23:26
Hij zit nu al in de vuilinisbak...
daxdinsdag 2 april 2002 @ 23:58
quote:
Op dinsdag 02 april 2002 23:04 schreef BloodhoundFromHell het volgende:

[..]

Dit is hem:

[afbeelding]

.de/ma_oetk.htm"]http://www.maecenas.de/ma_oetk.htm[/url]


En in het Nederlands is dat?
VSGdotcomdinsdag 2 april 2002 @ 23:59
quote:
Op dinsdag 02 april 2002 21:51 schreef Killer_Mom het volgende:
al die dingen smaken naar karton, ik heb ook nog nooit een lekkere diepvries pizza gevonden.
Als je er in het echt ook zo gezond uit ziet mag je een uitnodiging van mij ontvangen!
VSGdotcomwoensdag 3 april 2002 @ 00:00
Sorry was offtopic maar ik kon me niet inhouden, iglo pizza's zijn koninklijk, vrij klein maar goed gevuld.
Angeleswoensdag 3 april 2002 @ 00:15
Adviesje: probeer eens zelf pizza's te bakken met een zelfmaakpakket van Danonerol. Er zit pizzadeeg in en basissaus en voor de rest mag je hem zelf beleggen. De instructies staan op de verpakking, hij is best snel klaar en echt heerlijk. Beter dan die diepvriestroep uit de supermarkt. Je kan zo'n pizza zo lekker maken als je zelf wil. Ik vind het in elk geval echt een superaanrader!
Ricawoensdag 3 april 2002 @ 00:17
Ik vind die Hawai pizzas van Oetker erg
Mrlnwoensdag 3 april 2002 @ 00:40
quote:
Op dinsdag 02 april 2002 21:47 schreef BloodhoundFromHell het volgende:

**knip knip**

GATVERDAMME , ik heb nog nooit zo'n wanzige pizza gegeten, de pizza smaakte naar oud zweet, werkelijk smerig gewoon.


had je die pizza's onder je arm naar huis gedragen ?
keeperwoensdag 3 april 2002 @ 01:01
quote:
Op dinsdag 02 april 2002 21:49 schreef SomeDude het volgende:
Je leest duidelijk niet tussen de regesls, hij kwam als beste uit de test, dit wil niet zeggen dat hij ook daadwerkelijk lekker is
Beste Koop:Goede kwaliteit, voor een redelijke prijs
quote:
Op dinsdag 02 april 2002 22:22 schreef dax het volgende:
Waar is die Oetker eigenlijk dr. in?
In Duitsland is dr. een onbeschermde titel, dus kan iedereen dit voor zn (merk)naam zetten. Het is puur iets marketingerigs, het geeft het merk een verantwoord en gezond imago
Ludowoensdag 3 april 2002 @ 07:23
Die Big American Texas van Dr. Oetlul is juist top
maple-leafwoensdag 3 april 2002 @ 07:29
ik vin al die big-americans wel te eten hoor yummie
Sanderwoensdag 3 april 2002 @ 09:51
Wat voor een test was het dan?
Vaatdoekjes test ofzo?
kamagurkawoensdag 3 april 2002 @ 14:47
Ik vind die dr oetker pizza's wel ok eigenlijk, lekkere korst. Beter als die fukking iglo dingen die altijd steenhard worden in de oven en belegd zijn met plastic speelgoed kaas en worst
Raikanewoensdag 3 april 2002 @ 14:49
Ik heb 4 woorden en een smiley:
Houtoven Pizza van Iglo
Dr_Croutonwoensdag 3 april 2002 @ 15:04
quote:
Op woensdag 03 april 2002 14:49 schreef Raikane het volgende:
Ik heb 4 woorden en een smiley:
Houtoven Pizza van Iglo
Aaargh, ik denk dat ik zo maar evne een pizza ga halen