Paul | woensdag 4 februari 2009 @ 19:08 |
Poll: Hoe schil jij je aardappelen? Tussenstand: Ook een poll maken? Klik hier Nou? ![]() ![]() | |
PiRANiA | woensdag 4 februari 2009 @ 19:08 |
Met een dunschiller. En zittend, als ik staand aardappels schil krijg ik jeuk aan mijn benen ![]() | |
geelkuikentje | woensdag 4 februari 2009 @ 19:10 |
Met een dunschiller en gewoon staand hoor ![]() ![]() | |
Bafnek | woensdag 4 februari 2009 @ 19:11 |
mams doet 't voor mij <3 | |
bug_me_not2 | woensdag 4 februari 2009 @ 19:12 |
![]() Stukken beter dan een dunschiller/mesje... | |
kmaestro | woensdag 4 februari 2009 @ 19:13 |
met mn samuraizwaard ![]() | |
zquing | woensdag 4 februari 2009 @ 19:13 |
quote:vind je? | |
DrDarwin | woensdag 4 februari 2009 @ 19:14 |
Met een mes. Nou ja,,, ![]() uuhhh, mesje. | |
DrDarwin | woensdag 4 februari 2009 @ 19:15 |
quote:Resultaat | |
ivetje | woensdag 4 februari 2009 @ 19:16 |
Ik eet nooit aardappels....en als ik ze wel eet, koop ik van die stamppot aardappels bij de AH. Die zijn al geschild ![]() | |
bug_me_not2 | woensdag 4 februari 2009 @ 19:16 |
quote:Ja. Ligt beter in de hand en heeft een groter snijvlak. Verder kan je er ook prima aardappels mee halveren... | |
RobinOok | woensdag 4 februari 2009 @ 20:17 |
Niet. Als ze in partjes in de oven gaan vind ik het lekker met schil. En voor de puree gaan ze met schil en al in de pureeknijper. Maar als het een keer voorkomt dat ik ze moet schillen, dan met de dunschiller uiteraard. | |
Muck | woensdag 4 februari 2009 @ 20:59 |
de Tupperware dunschiller ![]() ik heb het ding al jaren, maar hij is niet bot te krijgen ![]() | |
Isabeau | donderdag 5 februari 2009 @ 08:40 |
quote:O, met die dunschillers kan ik helemaal niets ![]() | |
Vrok | donderdag 5 februari 2009 @ 08:42 |
quote:Met zo'n ding ja. Vroeger sneed ik vrijwel alles met zo'n mesje, maar dat was toch niet altijd handig gebleken. ![]() Maar eigenlijk eet ik vrij zelden aardappels. | |
-Trinity- | donderdag 5 februari 2009 @ 14:19 |
Dunschiller, maar dan wel zo een:![]() Dus met 't mesje in de lengte, anders vind ik het irritant ![]() | |
LeeHarveyOswald | donderdag 5 februari 2009 @ 14:21 |
Niet, en anders (stampot, erwtesoep,..) met een dunschiller | |
LordLynx | donderdag 5 februari 2009 @ 15:25 |
Niet, ik koop altijd voorgeschilde aardappels (celavita enzo) | |
KrnKje | donderdag 5 februari 2009 @ 15:42 |
Met de dunschiller ![]() | |
RobinOok | donderdag 5 februari 2009 @ 16:06 |
quote:Oh, die zijn kut! Die zijn bijna net zo langzaam als een gewoon aardappelschilmesje! | |
Arizona | donderdag 5 februari 2009 @ 16:14 |
quote:Dat dus ![]() | |
Hik | donderdag 5 februari 2009 @ 16:46 |
Mag je ook "niet, want in de schil is ook lekker" invullen? ![]() Overigens, als ik purree maak schil ik gewoon met een mesje. | |
Jojogirl | donderdag 5 februari 2009 @ 17:06 |
quote: ![]() | |
Casparovvv | maandag 16 februari 2009 @ 21:14 |
Wat een kwaliteitstopic! | |
_Hestia_ | donderdag 19 februari 2009 @ 18:29 |
Ik eet nooit gekookte aardappels. Vind het zonde om zo'n grote zak te kopen terwijl ik ze niet echt heel lekker vind en er dan per keer hooguit 2 eet. Dus neem altijd krieltjes of schijfjes ![]() | |
Qwea | donderdag 19 februari 2009 @ 18:47 |
met een scherp mesje. En staand ![]() | |
The_Hives | donderdag 19 februari 2009 @ 19:05 |
dunschiller, anders worden het blokjes ![]() | |
Kaat38 | vrijdag 20 februari 2009 @ 08:00 |
met een dunschiller en met een mesje de pitten eruit en doorsnijden. | |
allsystemshalt | vrijdag 20 februari 2009 @ 08:22 |
Probeer ook eens met een harde borstel onder water afroetsen ![]() En alleen slechte plekken met een mesje wegsnijden. Dan blijft er wel schil zitten maar das juist lekker ![]() | |
krioro | vrijdag 20 februari 2009 @ 08:45 |
Met een aardappelschilmesje. Ik eet niet vaak aardappels en kan totaal niet efficiënt schillen, als ik het doe verdwijnt de helft van de aardappels met de schil in de prullenbak. Mede daarom eet ik in veel gevallen aardappels ongeschild. ![]() |