augurkenkoning | zondag 1 februari 2009 @ 17:14 |
Ik maak knoflooksaus met wat kruiden, yoghurt en mayo, kan ik die invriezen? En hoe lang blijft het dan houdbaar? | |
Lienekien | zondag 1 februari 2009 @ 17:17 |
Nee, die kun je niet invriezen. Misschien een tijdje in de koelkast bewaren, maar zonder conserveringsmiddelen vast ook niet te lang. Ik zou aanraden telkens verse te maken. | |
pfefferkatze | zondag 1 februari 2009 @ 17:35 |
Wat Gerrit zei, hoogstens 3-4 dagen in de koelkast zou ik zeggen. Gewoon altijd kleine porties maken. | |
UnderTheWingsOfLove | zondag 1 februari 2009 @ 17:56 |
quote:EN JIJ HEBT HIER ERVARING MEE OMDAT...? | |
UnderTheWingsOfLove | zondag 1 februari 2009 @ 18:10 |
quote:omdat hij werkt in een keuken? | |
UnderTheWingsOfLove | zondag 1 februari 2009 @ 18:10 |
quote:oh da wis ik heul nie ![]() | |
augurkenkoning | zondag 1 februari 2009 @ 18:23 |
Oke. Bedankt voor de info. Wel jammer, maar misschien moet ik'r maar wat minder werk van maken voortaan (: | |
krakkemieke | zondag 1 februari 2009 @ 20:55 |
Hoeveel werk is het dan? Ik neem een bakje griekse yoghurt, 1 of 2 tenen knoflook en wat mayonaise. Amper werk dus. ![]() | |
Hoi_Piepeloi | maandag 2 februari 2009 @ 00:22 |
quote: En zo neem ik een paar bollen knoflook, witte wijn, sherry, knoflook, slagroom, mayonaise, kerrie en paprikapoeder, soms nog wat rode peper, soms wat chilisaus.. zit ff wat meer werk in ![]() ![]() Het resultaat is wel goddelijk btw ![]() | |
Hoi_Piepeloi | maandag 2 februari 2009 @ 00:22 |
oeps, quote ipv edit ![]() | |
Pappie_Culo | maandag 2 februari 2009 @ 00:24 |
mayonaise, beetje peper, knoflook en ketchup voor een wat vollere smaak en een mooi roze kleurtje. Maar invriezen? Lijkt me ook geen succes. | |
Moozze | maandag 2 februari 2009 @ 00:27 |
quote: ![]() ![]() | |
zhe-devilll | maandag 2 februari 2009 @ 00:27 |
quote: ![]() | |
Pappie_Culo | maandag 2 februari 2009 @ 00:28 |
Is lekker hoor. Probeer maar eens. Het moet een tintje lichter blijven dan zalmroze. Ik zit momenteel duidelijk op m'n bioritmische gay-piek ![]() | |
RobinOok | maandag 2 februari 2009 @ 00:44 |
quote:en mens is nooit te oud om iets te leren. Knoflooksaus met een mooi roze kleurtje! ![]() | |
Pappie_Culo | maandag 2 februari 2009 @ 00:44 |
Ja, heb ik van m'n moeder, om de gaycirkel maar even volledig rond te maken. | |
Moozze | maandag 2 februari 2009 @ 00:45 |
quote:Het klinkt wel lekker. Niet dat ik überhaupt ooit zelf knoflooksaus heb gemaakt. Die van de slager is ook lekker! ![]() | |
MinderMutsig | maandag 2 februari 2009 @ 01:41 |
quote: ![]() Roze knoflooksaus, ik houd er nu al van. ![]() ![]() | |
Pappie_Culo | maandag 2 februari 2009 @ 01:43 |
Geer en Goor en een bak roze knoflooksaus of, nog mooier, een spuitzak vol roze knoflooksaus. Slecht voor de eetlust, maar gegarandeerd fout. | |
spoor4 | maandag 2 februari 2009 @ 03:38 |
Je kan eventueel citroensap toevoegen als conserveringsmiddel. | |
augurkenkoning | maandag 2 februari 2009 @ 12:59 |
citroensap heb ik er al standaard in. iemand enig idee hoe lang je het kan bewaren in de koelkast? | |
Pappie_Culo | maandag 2 februari 2009 @ 13:01 |
Er zit mayonaise in, dus hooguit 2 a 3 dagen volgens mij. | |
mistdeja1 | donderdag 12 februari 2009 @ 00:40 |
goed afgesloten is het in de koeling een week houdbaar als de overige ingrediënten dat ook al waren, na het ingevroren te hebben komt het niet meer goed.. ![]() | |
Hoi_Piepeloi | donderdag 12 februari 2009 @ 01:21 |
quote:En dan krijgt het niet die vieze smaak die je krijgt als je ketchup met mayo door elkaar gooit? |