Ja hoi!
Ik heb een culinair dillema. Ik krijg zaterdag eters maar heb weinig tijd om voor te bereiden (in verband met verplicht klusgedoe in huize Tezz

).
Nu heb ik de volgende eenvoudige dingen bedacht:
Vooraf een bordje met gegrilde groentes, ricotta kaas en verse pesto op een bedje van rucola.
Hoofdgerecht (met dank aan Eefje van Smaken Verschillen): kalfsschnitzel met citroensaus, tomatensalade met parmezaan.
Nagerechtje: crumble van appeltjes en amandelen met als geheime ingredient amarettolikeur.
Maar.............wat serveer ik bij het hoofdgerecht? Alleen brood vind ik saai. Ik wil eigenlijk een risotto bianco maken maar ik weet niet of het qua smaak goed combineert. Bovendien heb ik geen zin om tijdens het etentje 20 minuten in een pan te gaan roeren....
Gewoon lekkere verse pasta? Wordt dat niet te droog zonder sausje?? (ja, er zit wat jus bij het vlees maar ook niet veel....)
Of aardappeltjes uit de oven met knof en tijm? Is dat wat voor erbij??
Hellep!