quote:Op zaterdag 17 januari 2009 10:53 schreef padlarf het volgende:
HAHAHHAHAHAHA!~!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
!111
![]()
![]()
![]()
\
Bij het zien van de TT moest ik aan heul iets anders denken!!!!!111
1
1
![]()
111!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Papquote:Op zaterdag 17 januari 2009 10:55 schreef Genius-F het volgende:
[..]
Vast lekkerder dan die pap van TS.
quote:Op zaterdag 17 januari 2009 10:57 schreef wikwakka2 het volgende:
Mischien moet je er wat viagra doorheen mengen.
quote:Op zaterdag 17 januari 2009 10:53 schreef padlarf het volgende:
HAHAHHAHAHAHA!~!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
!111
![]()
![]()
![]()
\
Bij het zien van de TT moest ik aan heul iets anders denken!!!!!111
1
1
![]()
111!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Of nietquote:Op zaterdag 17 januari 2009 10:53 schreef padlarf het volgende:
HAHAHHAHAHAHA!~!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
!111
![]()
![]()
![]()
\
Bij het zien van de TT moest ik aan heul iets anders denken!!!!!111
1
1
![]()
111!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Dat dus.quote:Op zaterdag 17 januari 2009 10:53 schreef padlarf het volgende:
HAHAHHAHAHAHA!~!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
!111
![]()
![]()
![]()
\
Bij het zien van de TT moest ik aan heul iets anders denken!!!!!111
1
1
![]()
111!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:Op zaterdag 17 januari 2009 11:15 schreef detritus het volgende:
Ik heb nog geen enkel serieus antwoord gezien. Hier een poging: de stijheid moet voortkomen uit de opgeklopte eiwitten. Als die niet goed zijn gescheiden van het eigeel, levert dat problemen.Gebruik gekoelde eieren uit de koelkast Scheid het eiwit zo zuiver mogelijk. Ontvet ook de schaal voor het opkloppen van de eiwitten grondig, want elke kleine verontreiniging in het eiwit bemoeilijkt het opkloppen aanzienlijk.
(Bron: http://nl.wikibooks.org/wiki/Kookboek/Tiramisu)
je hoeft niet te reageren hoorquote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |