PKfotografie | woensdag 7 januari 2009 @ 23:44 |
Ik ben op zoek naar een plek waar ik goed vlees kan krijgen, en voor een prettige prijs. vandaar dat ik al snel uit kom op hele of halve varkens/runderen. echter heeft mijn google actie tot nu toe niet veel opgeleverd. (of veel te duur voor mijn gevoel, of te ver weg) nu vraag ik mij dan dus ook af of er mensen ervaring hebben met het kopen van grote partijen vlees (liefst rechtstreeks bij de boer vandaan) wat zijn de normale kilo-prijzen dan, hoe is het vlees zelf. hoe lang gaat dat goed in een vriezer? en met mazzel, iemand een adres in de buurt van Eindhoven? alvast bedankt. | |
DirkZz | woensdag 7 januari 2009 @ 23:55 |
Hehe, bij ons thuis had laatst een jonge stier z`n been gebroken.![]() ![]() | |
Captain_Ghost | woensdag 7 januari 2009 @ 23:58 |
Vraag bij de Slagerij of er eentje geheel kan kopen. Of ga naar de natuurgebied en schiet er eentje neer. en veel plzier | |
Rosbief | donderdag 8 januari 2009 @ 00:00 |
quote:Kansloos, zou je dat ook bij je moeder doen? ![]() | |
cerror | donderdag 8 januari 2009 @ 00:04 |
Staatsbosbeheer heeft nog wel eens van die acties. Als de populatie in toom gehouden moet worden. Kan je een kwart rund kopen ofzo. Meestal van die wilde harige dingen. | |
PKfotografie | donderdag 8 januari 2009 @ 00:06 |
quote:klopt maar dan moet je lid zijn van staatsbosbeheer. en dan ben ik dus niet. weet ook niet hoevaak het voor komt, en hoeveel kans je dan dus maakt op vlees, maar het zou een optie kunnen zijn | |
l3laster | donderdag 8 januari 2009 @ 00:08 |
moet het ook nog hallal zijn???![]() | |
prupke | donderdag 8 januari 2009 @ 00:10 |
quote:hallal of hallol ...zolang wij maar goed vlees hebben ![]() | |
RobinOok | donderdag 8 januari 2009 @ 00:56 |
Ach jeetje, woonde ik maar "in de buurt van Eindhoven", dan wist ik het wel! Kijk, hiero!!! http://www.dukeofberkshire.com/ne/home/ | |
prupke | donderdag 8 januari 2009 @ 00:59 |
quote:staat onder mijn favo's dank en ik ga morgen lezen ![]() | |
-Mellow- | donderdag 8 januari 2009 @ 17:14 |
Mijn moeder heeft een paar jaar terug een keer een kwart koe gekocht. Ik weet alleen dat het ergens van een boerderij in Twente was, maar zal het r binnenkort eens vragen. | |
PKfotografie | vrijdag 9 januari 2009 @ 00:08 |
heb nu dit gevonden : altijd gaat het om dieren die jaarrond buiten grazen en geen veevoer krijgen. De runderen lopen in sociaal kuddeverband, de kalveren blijven bij hun moeder en de runderen kunnen ? binnen het raster ? gaan en staan waar ze willen. Omdat ze niet worden bijgevoerd is er geen riscio op bijmenging met ongewenst stoffen (zoals diermeel bijvoorbeeld). Daardoor hebben ze ook een normaal groeitempo. prijs is : De prijs van een diepgevroren, gesealed 16kg-vleespakket (EUR 11,50/kg) is EUR 184,-. De prijs van een diepgevroren, gesealed 8kg-vleespakket (EUR 12,50/kg) is EUR 100,-. De prijs van een diepgevroren, gesealed 12kg-gehaktpakket (EUR 9,00/kg) is EUR 108,-. momenteel geen vers vlees te krijgen. maar vers is de prijs eigenlijk gelijk (niet geseald scheeld ongeveer 1 euro de kilo vlees, maar kan alleen bij vers vlees, diepvries is al in porties gemaakt, wat je bij vers zelf moet doen) is dit iets? of is dit teduur? echt geen idee wat normale prijzen zijn ![]() | |
Erosjuhhh | zaterdag 10 januari 2009 @ 13:52 |
Ligt eraan wat er in het vleespakket zit...als het alleen maar ossehaar is, goede prijs..het kunnen ook alleen maar de mindere dingen zijn..dan is het redelijk prijzig.. Vind het gehakt wel duur trouwens | |
PKfotografie | maandag 12 januari 2009 @ 23:26 |
net een bestelling gedaan voor een 8kilo pakket, eens kijken of het iets is. * biefstuk * haas * entrecote * rosbief * rib-, braad-, stooflappen * soepvlees * schenkel * gehakt * tartaar * worst * hamburgers gehakt pakket is idd wat aan de dure kant, maar is niet alleen gehakt : * gehakt * worst * hamburgers * tartaar * hacheevlees * soepvlees zal wel laten weten of het iets is als het binnen is. | |
Innocence | dinsdag 13 januari 2009 @ 11:37 |
![]() | |
prupke | zondag 25 januari 2009 @ 00:29 |
Vandaag hebben we (lees ts) het pakket op kunnen halen ![]() vlees ziet er goed uit en we zullen het laten weten hoe een 3 jaar jonge stier smaakt ![]() | |
Broertie | zondag 25 januari 2009 @ 13:19 |
Laatst nog diepvries volgegooid met vers vlees, omgerekend voor 5 euro per kilo.... niks te duur dus en het smaakt prima.... |