bonke | woensdag 31 december 2008 @ 10:31 |
kan ik er een stuk of 60 tegelijk in een grote pan pan doen en dat bakken of moet ik et ff opdelen in porties en dan pas bakken ? ps: niet frituren he ![]() | |
Netsplitter | woensdag 31 december 2008 @ 10:32 |
Ik zou ze opdelen en per 10 a 15 doen ofzo. Dan worden ze sneller gaar. En past makkelijker in de pan pan. | |
Conflict | woensdag 31 december 2008 @ 10:33 |
Ik zou ze op een bakplaat in de oven doen ![]() | |
veldmuis | woensdag 31 december 2008 @ 10:33 |
Ik zou ze wel frituren, da's ook sjiek lekker man ![]() | |
NouMooiNiet | woensdag 31 december 2008 @ 10:40 |
Eerst een gedeelte aanbraden en dan in de oven zetten, volgende lading in de pan.. etc.. | |
Isegrim | woensdag 31 december 2008 @ 10:44 |
Gewoon lekker in de oven. ![]() | |
bonke | woensdag 31 december 2008 @ 10:48 |
het word dus de oven ![]() had ik nog geneens aan gedacht zeg ![]() hoelnag moeten die krengen derin en op welke temperatuur ? heteluchtoven enzo ![]() | |
Brad | woensdag 31 december 2008 @ 10:55 |
kippenbouten doe ik vaak 30min op 200 (per 8 a 10min omdraaien) en daarna nog 2x 5min per kant op de grill. 40 a 45min dus. Mogelijk kan het korter, maar met kip zou ik altijd oppassen. Met deze manier heb je een krokant velletje en is de kip erg mals. | |
Isegrim | woensdag 31 december 2008 @ 10:55 |
Ongeveer 180 graden, drie kwartier tot een uur. Wel een beetje marineren inclusief wat olie. ![]() | |
bonke | woensdag 31 december 2008 @ 11:00 |
quote:kan en klaar gekocht, doe der alleen wel ff wat wokolie onder, tussen en op denk dat drie kwartier tot een uur toch ff teveel is het zijn maar die kleine kippetppotjes he ![]() | |
Isegrim | woensdag 31 december 2008 @ 11:01 |
quote:Yup, dat is hoe lang ik die altijd doe, heb ze graag botergaar. Maar wat heter en wat korter kan ook zoals in die andere post. ![]() | |
popolon | woensdag 31 december 2008 @ 14:39 |
Je kunt ze ook op een gril in de oven doen. Dan verliest het wat van het vet. Wel even in de 'scary hot wing sauce' leggen natuurlijk, door de paneermeel rollen voor een krokant korstje als je daarvan houdt en gaan. Hier is een leuke bereiding weergegeven met dit als resultaat: ![]() | |
Isegrim | donderdag 1 januari 2009 @ 10:24 |
Die zien er echt té lekker uit. ![]() | |
EricT | donderdag 1 januari 2009 @ 13:32 |
frituren blijft toch de oplossing vind ik | |
popolon | donderdag 1 januari 2009 @ 16:21 |
quote:Da's de vette oplossing, niet verkeerd maar het kan dus ook anders. |