abonnement Unibet Coolblue
pi_64151486


Kink FM is een Nederlands radiostation dat sinds 1995 operatief is. Kink richt zich op alternatieve muziek in de breedste zin van het woord. Kink FM zendt 7 dagen per week, 24 uur per dag uit. Bijna alle programma's worden gepresenteerd. Kink FM heeft landelijke kabeldekking, maar is ook via www.kinkfm.com en iTunes te beluisteren.

Zo te zien was er nog geen algemeen topic over deze radiozender, bij deze dus!
pi_64151495
FIPO!
quote:
Helaas zijn wij vanwege omstandigheden noodgedwongen om per direct te stoppen met het aanbieden van podcasts van Kink FM programma's.
We hopen je snel een andere mogelijkheid te kunnen bieden om via deze website de Kink FM programma's terug te beluisteren.

Bron: http://www.kinkfm.com/nie(...)et_aanbieden_podcast
Ik haalde elke week de Kink40 binnen om rustig op m'n iPod te beluisteren. Slecht nieuws dus.
pi_65034928
Grappig, KinkFM begin nu ook met webvideo programma's: Kinkfm.tv
Stuk ook 5 programma die de komende maanden uitkomen.

opzich leuk, het eerste programma is 2days
quote:
In 2 Days gaat Kink FM-dj Diederik van Zessen twee dagen op pad met een artiest of band. 48 uur lang reist Diederik mee naar optredens, slaapt bij ze thuis en fungeert waar nodig als roadie, terwijl hij ze ondertussen het hemd van het lijf vraagt.
Backstage hangen, bier jatten, blowen en de dagelijkse beslommeringen worden afgewisseld door verrassende interviews en persoonlijke gesprekken. Kijk en beleef het mee in 2 Days.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')