FOK!forum / Reviews & Productbeoordelingen / [eten] Pizza Ristorante Pollo
BasEnAadvrijdag 12 december 2008 @ 22:21
Pizza: Ristorante Pizza Pollo
Prijs: ¤2,19
Plaats: C1000
Plaatje:


Productinformatie:
De pizza is belegd met kip, spinazie, en stukjes tomaat en maïs.
Gewicht: 355 gram
Voedingswaarde per 100 gram:
kJ: 892
kcal: 213
eiwitten: 8,7 gram
koolhydraten: 23,6 gram
vetten: 9,2 gram

De test
Weer een pizza uit de Ristorantereeks. Deze keer weer geheel iets anders, eentje met kip! De stukken kip op de pizza zien er goed uit en zijn behoorlijk groot. De spinazie zorgt voor het kleine beetje groente dat je toch binnenkrijgt met deze pizza. Anders dan duidelijk bij de ingrediënten staat vermeld zitten er ook toefjes crèmeachtig spul op, op de foto zijn dit de witte vlekken .

De oven moet eerst voorverwarmd worden, daarna kan de pizza er bevroren in. Een elektrische oven moet op 220 graden, ikzelf heb een heteluchtoven, die kan op 200 graden. De pizza moet ongeveer 12 minuten in de oven.


De gebakken pizza

Voordelen: De bodem is precies goed, voor een diepvriespizza dan, dun, krokant en zeker niet slap. Het beleg is erg smeuïg en goed van smaak, de redelijk grote stukken kip smaken ook beter dan verwacht en zijn erg mals. De pizza proeft niet vet, op sommige momenten zelfs fris. De smaken zijn goed in verhouding en de pizza heeft geen chemisch bijsmaakje, zoals andere diepvriespizza’s dat wel eens hebben. De pizza kauwt lekker weg, als je niet oppast is de pizza binnen drie minuten verdwenen!

Nadelen:
Er zit wat weinig van de stukjes tomaat op de pizza, de tomaatjes hadden een goede invloed op de smaak. Ook is de pizza een beetje zoetig, daar moet je van houden, het is trouwens maar een subtiel zoet smaakje. Niet de smaak die je wel eens tegenkomt bij sommige sweet chickenpizza's. De zoetigheid komt vooral af van de gemarineerde kip en de tomaatjes. Net zoals bij de andere Ristorantes is de hoeveelheid vaak niet genoeg voor een volledige maaltijd.


Beoordeling (1-5)
Een beetje vreemd, maar wel lekker...
Quyxz_vrijdag 12 december 2008 @ 22:51
Welk cijfer geef je deze Italiaanse pizza?
BasEnAadvrijdag 12 december 2008 @ 23:01
quote:
Op vrijdag 12 december 2008 22:51 schreef Quyxz_ het volgende:
Welk cijfer geef je deze Italiaanse pizza?
Vier vorkjes van de vijf he! Ongeveer een 7,5 of net een 8.
Quyxz_vrijdag 12 december 2008 @ 23:03
quote:
Op vrijdag 12 december 2008 23:01 schreef BasEnAad het volgende:

[..]

Vier vorkjes van de vijf he! Ongeveer een 7,5 of net een 8.
AH is dat de beoordeling, ok. Ik ben nog niet zo bekend in dit forum.

Maar ik vind deze kippizza altijd wel lekker. Vooral dat er best veel kip op deze pizza zit en dat je het ook echt proeft.
BasEnAadvrijdag 12 december 2008 @ 23:09
quote:
Op vrijdag 12 december 2008 23:03 schreef Quyxz_ het volgende:

[..]

AH is dat de beoordeling, ok. Ik ben nog niet zo bekend in dit forum.

Maar ik vind deze kippizza altijd wel lekker. Vooral dat er best veel kip op deze pizza zit en dat je het ook echt proeft.
Klopt ja, viel mij ook op. Soms is het van dat versnipperde restvlees ofzo. Maar deze kip was in grote stukken en lekker mals!
Paulmaandag 15 december 2008 @ 00:55
Zo ik kan eindelijk reageren na mn ban
Dit is mijn favo pizza
Veel mensen denken het hij vies is door de spinazie enzo maar hij is dus echt megalekker !
Sjeenmaandag 15 december 2008 @ 10:15
De moeite waard om eens mee te nemen dus... Bij ons alleen maar Ristorante diepvriespizza, maar deze variant hebben we nog nooit gehad.
PDOAmaandag 15 december 2008 @ 17:22
Deze is wel lekker, hoewel de stukjes kip soms wel een beetje droog kunnen zijn. Ik geef 'm 3 vorkjes.
Paulmaandag 15 december 2008 @ 17:51
quote:
Op maandag 15 december 2008 17:22 schreef PDOA het volgende:
Deze is wel lekker, hoewel de stukjes kip soms wel een beetje droog kunnen zijn. Ik geef 'm 3 vorkjes.
Ik geef 5 vorkjes
MPGvrijdag 9 januari 2009 @ 15:37
Prima pizza, ik ben het eens met de beoordeling van 4 vorkjes.
wdnvrijdag 9 januari 2009 @ 15:40
Eerlijk gezegd vind ik die spinazie niet om te vreten.

Mijn favo blijven dan ook



en de



MPGvrijdag 9 januari 2009 @ 15:56
quote:
Op vrijdag 9 januari 2009 15:40 schreef wdn het volgende:
Eerlijk gezegd vind ik die spinazie niet om te vreten.

Mijn favo blijven dan ook

[ afbeelding ]

en de

[ afbeelding ]

Die laatste is inderdaad ook erg goed .
wdnvrijdag 9 januari 2009 @ 15:58
Ja je moet die alleen niet te lang in de oven laten liggen want de pittigheid neemt exponentioneel toe