Prima plan om er een buffet van te maken!
Met kerst krijgen wij ook 15 man over de vloer en ik ga ook voor een koud en warm buffet. Dat is voorgaande jaren goed bevallen, het scheelt je een hoop gedoe op het moment supreme

Mijn buffetje lijkt best veel op het buffet van Tezz. Onze gasten zijn nogal van "wat de boer niet kent, vreet ie niet" dus veelal simpele / oerhollandse pot.
De warme sauzen zet ik er altijd los bij zodat er gecombineerd kan worden. Ik neem in elk geval satesaus, pepersaus, champignonsaus en wildsaus/bospaddestoelensaus.
Warme gerechten:
- Gemarineerde kip- en/of varkenshaassate
- Gehaktballetjes
- Kippenvleugeltjes/drumsticks
- Rollade
- Varkenshaas
- Kalkoen (een hele kalkoen of mooie kalkoendelen)
- Gebakken garnalen en/of zalmfilet
- Spareribs
Koud:
- Schaal met opgemaakte carpaccio
- Vlees / Vis / Huzaren / Aardappelsalade met garnituur.
- Plateau met vlees en vis
- Pastasalade
- Ham + meloen
- Fruitsalade
- Broodjes met roomboter, kruidenboter en div. tappenades
- Sla met diverse sausjes (zet ik er altijd los naast, dus zelf even aanmaken)
En dan nog wat dingetjes die ik straks nog tegenkom bij de slager of supermarkt, er is vast nog wel wat leuks te vinden

Veel succes alvast!