boem-dikkie | zondag 7 december 2008 @ 23:20 |
Hoi lieve 17"+ inch beeldschermbuiskindertjes. ( ![]() Laten we vandaag eens op kookles gaan. Natuurlijk geen gewone gerechten en bijbehorende ingrediënten. Néé. We doen het zoals Jeffrey Dahmer ( Google maar ) zijn gerechten zou bereiden. Het eerste gerecht van vandaag is een hoofdgerecht. Blote billetjes in het gras. Bereidingstijd: 20 minuten. Ingrediënten: 1 kilo damesbilletjes ( voorkeur geniet blonde damesbilletjes ) 300 gram gesneden dijbeenderen. Zout. 1 eetlepel boter. 1 eetlepel melk peper Nootmuskaat. Bereiding: Rasp het vel van de damesbilletjes af. Alhoewel dit bij kip lekker is kan het bij billetjes te zout zijn. Leg de 300 gram fijngesneden dijbeenderen samen met de billetjes in een pan met kokend water. Kook ze samen 15-18 minuten met een snuifje zout. Giet ze na ongeveer 15-18 minuten af en breng ze wat op smaak met wat peper, melk, boter en nootmuskaat. Prak de ingrediënten samen tot een fijne stamppot. Zoals bij elke stamppot is het gerecht natuurlijk niet af zonder worst. Gebruik hier bij voorkeur een neger-worst bij. Dezen zijn groot en goed geschikt voor een grote eter. Nu jullie. ![]() | |
porsche1 | zondag 7 december 2008 @ 23:31 |
Baas zijn neus: bereidings tijd: 5 minuten ingrediedinges Baas zijn neus. Koekjesrepen. Bereiding Snij baas zijn neus eraf, stop in de neusgaten 2 à 3 koekjes repen, en in de pan maar! 4 minutjes laten koken, dan uit de pan halen, wat banen bladeren eroverheen, en klaar is Tip: Een beetje curry en mayo is er erg lekker bij! | |
boem-dikkie | zondag 7 december 2008 @ 23:38 |
Oma's nasi goreng Bereidingstijd: Bereidingstijd: 30 minuten Ingrediënten: - Witte rijst. - Twee duimen. - 2 sjalotjes. - Rode paprika. - 2 eieren. - 1 ons spek. ( Voorkeur geniet iemand van 100+ kg. ) - 3 ons beenspier. - Verse selderij. Bereiding: Kook de rijst, fruit het sjalotje en voeg daarna stukjes duim en spek toe. Fruit dit 3 minuten. Voeg vervolgens de prei en de in stukjes gesneden rode paprika toe, fruit deze even mee. Voeg de eieren toe en roer goed zodat de eieren verkruimeld worden. Voeg de fijn gesneden selderij toe, maak de boemboe af met stukjes rauwe beenspier. Doe de rijst bij de rest van de ingrediënten en roer de boel goed door. Tip: Erg lekker met kroepoek en Tenenkaas-salade. | |
Kali-Mist1 | zondag 7 december 2008 @ 23:43 |
porsche1 | zondag 7 december 2008 @ 23:45 |
Daar moet een piemol in! bereidingstijd 20 minuten ingrediedinges Een appel met een gat erin. Een Frikandel/apen lul. bereiding Pak een appel, maak er een gat in, met behulp van een mes of een boor. Frituur je frikandel/apen lul. Pak je gefrituurde piemol, en stop hem in het gat van de appel. Tip Pleur wat mayo aan het einde van de lul, dat het lijkt dat je Daar moet een piemol in! in je mond klaarkomt. Erg Lekker! | |
myper | zondag 7 december 2008 @ 23:46 |
Blik Soep Bereidings tijd: 5 minuten Ingredienten: Blik Soep Bereiding: Blik Soep Tip: Blik Soep | |
MouzurX | zondag 7 december 2008 @ 23:46 |
Tiet a la creme Bereidingstijd: 5 minuten Ingredienten 1 vrouwelijke exemplaar van de mens met minstens een gehele tiet van maar liefst 500gram. Bakboter Zout en peper Creme Fraise Berijding Snij de tiet van de vrouw af, knijp de melk uit de tiet in een apart schaaltje. Doe wat bakboter in de pan en bak de tiet op hoog vuur tot de buitenkant lekker knapperig is. Neuk de vrouw en stop voordat je komt zodat je je cum in het schaaltje met melk kan spuiten. Mix de creme fraise door de melk en cum. Goed doorroeren. Giet dan de saus over de tiet heen, laat het nog even doorwarmen op middel-laag vuur. Voeg eventueel zout en peper naar smaak toe en eet smakelijk. Tip: Neuk tijdens het eten de vrouw nog een keer voor extra genot ![]() | |
Kali-Mist1 | zondag 7 december 2008 @ 23:47 |
quote: pssttt...je vergeet de opener!!!! | |
porsche1 | zondag 7 december 2008 @ 23:48 |
mouzur, bij ingredienten, wat is een bereiding? Is dat een groente soort ofzo? -edit- hij heeft et verbeterd. | |
myper | zondag 7 december 2008 @ 23:48 |
quote:Blik soep ![]() | |
boem-dikkie | zondag 7 december 2008 @ 23:48 |
quote:Pssst, je vergeet de intensie van 't topic. | |
MouzurX | zondag 7 december 2008 @ 23:49 |
quote:Tegenwoordig heb je geen opener meer nodig hoor.. er zit een soort mechanisme op wat lijkt op dat mechanisme bij een aluminium blikje ![]() | |
Kali-Mist1 | zondag 7 december 2008 @ 23:52 |
quote: Pssst.... Gefrituurde oren Bereidingstijd: 7 minuten Methode: Frituurpan Hoe?: Regel oren van users die niet willen luisteren, haal naar gelang velletje eraf of niet! Tip! Serveren met spaanse knoflook-mayo! | |
myper | zondag 7 december 2008 @ 23:55 |
quote:[]pa] nee knul, knoflook of mayo, niet alle twee [/pa] ![]() | |
boem-dikkie | maandag 8 december 2008 @ 11:56 |
Ribbensoep Bereidingstijd: 30 minuten. Ingrediënten: 1 Persoon. Bieslook. Peper/zout 1 kom kippenbouillon. Bereiding: Breng de bouillon aan de kook. Dissecteer de ribbenkast van uw persoon en laat deze 10-15 minuten trekken. Voeg peper en zout toe naar wens en eventueel lekker zijn de halsslagadertjes. Tip: Serveer de soep met wat verse bieslook. | |
yvonne | woensdag 10 december 2008 @ 07:39 |
Bonkjes en slierkjes soep Geen recept nodig lijkt me zo ![]() | |
tijnbrein | woensdag 10 december 2008 @ 10:57 |
Brainblast Bereidingtijd: Afhankelijk van de hoeveelheid hersens. Reken 5 minuten koken per 100 gram hersens Ingrediënten: Hersens(Bij voorkeur hersens van een man) Zout Peper Knoflook Bereiding: Snij de schedel open met een cirkelzaag. Haal de hersens uit de schedel. Weeg de hersens. Na de hersens gewogen te hebben. Stop de hersens in een pan met water een laat de hersens koken. Zout, peper en knoflook na smaak toevoegen. De kooktijd is afhankelijk van het gewicht van de hersens. Tip: Tijdens het koken af en toe roeren. | |
zovty | woensdag 10 december 2008 @ 13:43 |
quote:Je vergeet de juiste spelling van intentie. | |
zovty | woensdag 10 december 2008 @ 13:59 |
Moederkoek. Voorbereidingstijd: 9 maanden Bereidingstijd: Enkele pijnljke uren. Ingrediënten: 1 nageboorte zout peper Bereiding: Wacht na de geboorte op de nageboorte. Opbakken met zout en peper. Smakelijk. [ Bericht 0% gewijzigd door zovty op 10-12-2008 13:59:38 (Geen zin in opmaak, ik ben geen wijf.) ] | |
AndreaW | donderdag 11 december 2008 @ 01:42 |
Kringspier souffe, Benodigdheden: Een verse kringspier Peper en zout Klontje roomboter Ui Knoflook Kringspier oprollen in vers gemaakt deeg, mag ook kant en klaar uit de supermarkt, maar vers is beter. 20 minuten in de oven op 180 graden Serveren met een lekkere rode wijn. Smakelijk. | |
intraxz | donderdag 11 december 2008 @ 02:20 |
heiligschennis! ![]() | |
AndreaW | donderdag 11 december 2008 @ 02:25 |
Heiligschennis hoezodat lolz ![]() |