BasEnAad | zondag 7 december 2008 @ 15:48 |
Pizza: Ristorante Pizza Quattro Formaggi Prijs: ¤2,19 Plaats: C1000 Plaatje: ![]() Productinformatie: De pizza is belegd met mozzarella, Edammer, Emmentaler en een klein beetje blauwaderkaas, vegetarisch dus. Gewicht: 340 gram Voedingswaarde per 100 gram: kJ: 1115 kcal: 266 eiwitten: 10,8 gram koolhydraten: 24,1 gram vetten: 14,0 gram De test Een pizza met als hoofdingrediënt alleen maar kaas, deze pizza heb ik al een paar keer eerder geproefd. Liever eet ik een pizza met vlees, maar die was even niet in huis. Omdat er zo weinig op deze pizza zit, waren mijn verwachtingen niet erg hoog. De oven moet eerst voorverwarmd worden, daarna kan de pizza er bevroren in. Een elektrische oven moet op 220 graden, ikzelf heb een heteluchtoven, die kan op 200 graden. De pizza moet ongeveer 12 minuten in de oven. ![]() De gebakken pizza Voordelen: De bodem is precies goed, voor een diepvriespizza dan, dun, krokant en zeker niet slap. De bereidingswijze vermeld op de verpakking is in orde. De smaak is simpel, maar lekker. Zelfs de smaak van de tomatensaus is te proeven. De pizza is niet droog, maar wel lekker zout en eet makkelijk weg. Nadelen: De smaak van de pizza is niet erg bijzonder, het lijkt te veel op een gewone margarita. Vooral de blauwaderkaas, die een erg excentrieke smaak heeft, komt weinig naar boven, er zit van deze kaas dan ook naar 0,7% op de pizza. Af en toe heeft de pizza een zuur chemisch bijsmaakje, dat is jammer. Net als bij de andere Ristorante pizza’s is de hoeveelheid te weinig voor een volledige maaltijd. Ook qua voedingswaarde schiet deze pizza tekort: weinig vezels en vitaminen. Een salade erbij is aan te bevelen. Beoordeling (1-5) ![]() ![]() ![]() | |
BrandX | zondag 7 december 2008 @ 16:08 |
ah weer een pizza review ![]() Vond je deze lekkerder die ander? | |
BasEnAad | zondag 7 december 2008 @ 16:15 |
quote:Ja, deze is wat minder slappe hap dan die met pesto. ![]() Maar toch volgende keer geen vegetarische pizza meer voor mij, hoop ik ![]() | |
#ANONIEM | zondag 7 december 2008 @ 18:00 |
Mods, kan er geen Pizza subforum komen? | |
BrandX | zondag 7 december 2008 @ 18:17 |
quote:niet nodig ![]() | |
r3gi3boy | maandag 8 december 2008 @ 02:44 |
Hey hoe heet kan je oven nou! Hier zeg je 200 graden max maar bij die Casa di Mama pizza beweer je nog dat hij 230 graden kan! | |
BasEnAad | maandag 8 december 2008 @ 09:09 |
quote:Ik bedoel hoe heet de oven moet voor die pizza ![]() Dus het zegt niks over de oven. ![]() | |
Bonzi_Buddy | dinsdag 9 december 2008 @ 03:59 |
Ik vind deze erg lekker, maar ik ben dan ook een groot liefhebber van kaas! En nu heb ik ontzettende trek! ![]() | |
RijstNatie | dinsdag 9 december 2008 @ 04:01 |
een diepvries pizza 3 van de 5 sterren geven ? dan geef je verse pizza's altijd 4 of 5 sterren? | |
Isabeau | dinsdag 9 december 2008 @ 04:01 |
De ristorante pizza's zijn ook mijn favoriet! Ik ben wel een keer benieuwd naar iemand die tegelijk de gewone en de light mozarella wil proberen en reviewen ![]() | |
Stereotomy | dinsdag 9 december 2008 @ 04:03 |
De light mozarella mag de veters niet eens strikken van de normale mozarella. ![]() De gewone, met de pestoboter en plakjes mozarella, is goddelijk! | |
Isabeau | dinsdag 9 december 2008 @ 04:10 |
Ja, daarom durf ik de light dus niet te kopen... | |
BasEnAad | dinsdag 9 december 2008 @ 09:33 |
quote:Ik zie verse pizza's en een diepvriespizza's als compleet andere producten. De sterren die ik geef zijn vergeleken met andere diepvriespizza's. De beste diepvriespizza zou dus 5 sterren krijgen. ![]() |