abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_64208640
2-0.
Don't think twice, it's all right.
pi_64209557
Als Volendam voor blijft staan heeft Vitesse over een een uurtje echt de minste winstpartijen van de hele competitie.
Don't think twice, it's all right.
pi_64216446
quote:
Op zondag 21 december 2008 15:22 schreef JH87 het volgende:
Als Volendam voor blijft staan heeft Vitesse over een een uurtje echt de minste winstpartijen van de hele competitie.
Yep... en als we zelf van Volendam verliezen staan we keihard onderaan.
pi_64235374
TVP
pi_64236298
quote:
Positie Westerhof onhoudbaar
door Egbert van der Weerd

BREDA - De positie van Vitesse-trainer Hans Westerhof lijkt na de nederlaag bij NAC (2-0) onhoudbaar.

De Arnhemse ploeg heeft na zestien duels alleen Volendam en De Graafschap onder zich en toont geen spoor van verbetering.

Vitesse stevent regelrecht af op degradatie. Daarmee staat ook de toekomst van de club direct op het spel. Het is uiterst twijfelachtig of de financieel nog steeds niet sterke Arnhemse club degradatie kan overleven.

Na afloop van een nieuwe ontluisterende competitiewedstrijd buiten Arnhem bleek er onder de spelers bitter weinig geloof in verbetering. Rogier Molhoek: "Ik hou er niet van de trainer de schuld te geven, maar er moet natuurlijk wel wat gebeuren. Ook de technische staf is verantwoordelijk."

Santi Kolk op de vraag of het elftal zaterdagavond bewees geen toekomst te hebben. "Zo kun je dat wel zeggen. Dit gaat natuurlijk echt niet langer."

Civard Sprockel: "Dit kan zo niet."

Een spelersdelegatie sprak vorige week - na de verdienstelijke 1-1 tegen PSV - ook al uitvoerig met de clubleiding over de moeizame samenwerking tussen trainer en spelers. In dat gesprek werd de positie van de trainer overigens niet onder vuur genomen door de spelers. De clubleiding wilde geen peiling houden om de steun voor de trainer te meten.

Verschillende spelers lieten zaterdag (en eerder) wel anoniem weten dat 'de oppositie groot is'. Eerder dit seizoen botste Westerhof met spelers als Santi Kolk, Civard Sprockel en Sébastien Sansoni.

Westerhof zei gisteren niets van de heersende onvrede te hebben bespeurd. "Uiteraard is dit weer een grote teleurstelling. Maar na zo'n wedstrijd is iedereen emotioneel, dan moet je niet te snel oordelen", sprak de trainer. "Ik zie het nog wel zitten. Geen twijfel aan. Waarom zou ik de handdoek gooien? We zitten met zijn allen in hetzelfde schuitje. Ik ben er van overtuigd dat we hier uit komen."

Westerhof sprak zondagochtend, voor de uitlooptraining, uitvoerig met zijn spelers. "Iedereen kon zeggen wat hij wil, niemand heeft gezegd dat het zo niet langer kan. Nee, dat gebeurt inderdaad niet zo snel", bekende Westerhof. "Maar de ploeg heeft er ook alles aan gedaan tegen NAC. Plotseling krijg je twee snelle tegengoals. Dat zag je voor rust niet aankomen."

Vitesse verloor de zesde van acht uitduels in de eerste helft van het seizoen. In die serie werden maar drie goals gemaakt. Van een incident was zaterdagavond in Breda dan ook geen sprake.

Na een zwakke eerste helft braken de bezoekers na rust in drie minuten tijd. Joonas Kolkka en Anthony Lurling profiteerden in de 47e en 48 minuut van grove nalatigheid in de Arnhemse defensie. Vier minuten na de 2-0 kreeg Ricky van Wolfswinkel de rode kaart van arbiter Roelof Luinge. Van Wolfswinkel was voor rust de enige Vitessenaar die kans op een doelpunt had. Zijn schuivertje werd voor de doellijn weggehaald. Na het vroegtijdige vertrek van de jonge spits speelde Vitesse een verloren wedstrijd.

Westerhof liet zondagmiddag weten dat hij niet door de clubleiding was aangesproken. Technisch directeur Marc van Hintum was zondag niet bereikbaar voor commentaar. Eerder liet hij weten dat er pas in de winterstop wordt geëvalueerd.
Tevens dinsdag actie door de supporters bij de eerste training

[ Bericht 0% gewijzigd door Positive_Thinking op 22-12-2008 14:10:44 ]
pi_64236321
quote:
Op maandag 22 december 2008 09:37 schreef Positive_Thinking het volgende:

[..]

Tevens dingsdag actie door de supporters bij de eerste training
Wat is er met Michael?
pi_64237612
Na Volendam is het gewoon afgelopen voor Westerhof. Vraag is alleen of het met een andere trainer meteen beter zou gaan. Het leek bij voorbaat een goede selectie, maar daar heb ik toch wel m'n vraagtekens bij. Wordt gewoon weer nacompetitie dit seizoen.
Don't think twice, it's all right.
  maandag 22 december 2008 @ 10:34:03 #108
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_64237631
Ik ga zaterdag toch maar weer eens een keertje kijken. Even kijken of ze wel onder de indruk zijn van mijn aanwezigheid.
pi_64237825
quote:
Op maandag 22 december 2008 10:33 schreef JH87 het volgende:
Na Volendam is het gewoon afgelopen voor Westerhof. Vraag is alleen of het met een andere trainer meteen beter zou gaan. Het leek bij voorbaat een goede selectie, maar daar heb ik toch wel m'n vraagtekens bij. Wordt gewoon weer nacompetitie dit seizoen.
Ik heb ook geen idee wie ze anders aan willen stellen voor Westerhof? En ik denk dat er meer niet deugt als enkel Westerhof
pi_64238023
Raymond Atteveld
pi_64240361
quote:
'Clubs Totodivisie beter dan Vitesse'
Rogier Molhoek: 'Dit is geen pech, dit is geen kwaliteit'


Rogier Molhoek had voor dit seizoen de clubs voor het uit­zoeken. NAC en Vitesse stonden beide hoog op zijn lijstje, maar Arnhem toonde meer ambitie, vond Molhoek.
Van al die ambities is niks terecht gekomen. Na de nederlaag in Bre­da, waar Vitesse zaterdag met 2- 0 verloor, is Molhoek wel klaar met alle loze praatjes. "We hebben vaak geroepen dat we op papier een aardige ploeg hebben. Voor het linker rijtje en dat het dus wel goed moet komen. Maar we heb­ben helemaal geen aardige ploeg, wij zijn gewoon slecht. Dat is hard, maar het is wel de waarheid. De plaats waar we nu staan, daar verdienen we ook te staan", zei de controlerende middenvelder van Vitesse, die vorig seizoen lang met NAC richting Europees voetbal koerste, maar op de valreep NEC voorrang moest verlenen.

Toch koos de linkspoot voor een andere omgeving dan Breda, waar de ambities minder uitgesproken waren. In het vertrouwde Rat Ver­legh Stadion viel hem dat zwaar.
Vitesse gaf na een 0- 0 ruststand in een paar minuten tijd de wed­strijd weg. Joonas Kolkka en Anthony Lurling scoorden twee­maal: 2- 0. Drie minuten later kreeg Ricky van Wolfswinkel rood en was de wedstrijd gelopen.
"In de eerste helft sta je organisato­risch nog wel goed", bedacht Mol­hoek zich na afloop. " Al moet je zo eerlijk zijn dat we alleen maar aan het tegenhouden waren. We waren de bal vaak snel kwijt. Maar soms werd er ook wel leuk gecom­bineerd", vond Molhoek, enigszins verdwaasd nog.

Hij kreeg het zwaar te verduren van zijn oude ploegmakkers in Bre­da, die hem links en rechts meewa­rig op de schouders sloegen. In lut­tele minuten na rust viel het doek voor Vitesse. "Dan geef je in vier minuten twee goals weg en is het afgelopen. Onbegrijpelijk is het. Het is gewoon kwaliteit, die heb­ben we niet. Iedereen is hiervoor verantwoordelijk", meent Mol­hoek.
"Ik hou er niet van naar de trai­ners te wijzen, die maken die per­soonlijke fouten niet. Maar de tech­nische staf is ook verantwoorde­lijk. Iedereen is verantwoordelijk. Er moet echt iets gebeuren. We zijn gewoon in degradatiegevaar en zaterdag komt Volendam. Een degradatiewedstrijd, die moet je winnen."
En zelfs dan, meent Molhoek, is er geen reden om het jaar 2009 met een goed gevoel in te gaan. " Als je die wedstrijd wint, heb je nog steeds een probleem. Dan kom je misschien in die nacompetitie te­recht. Maar er zijn zat clubs in de Totodivisie die heel wat sterker zijn dan wij. Je moet echt geen na­competitie spelen."
Zicht op een snelle verbetering ziet hij helemaal niet. "Het is de zoveelste keer dat we het in de tweede helft zo weggeven. Dat is geen pech meer, dat is geen kwali­teit hebben."

De Gelderlander 22-12-08
Don't think twice, it's all right.
pi_64240517
quote:
Op maandag 22 december 2008 10:51 schreef BertMaalderink het volgende:
Raymond Atteveld
Dan ga ik niet meer.

Westerhof is echt een slappe zak zeg. Rust bewaren is goed maar je mag nu ook wel met uitspraken komen om ze op scherp te zetten. En niet zeggen dat ze er alles aan hebben gedaan ..
pi_64240794
quote:
Op maandag 22 december 2008 12:25 schreef Dubnobasswithmyheadman het volgende:

Dan ga ik niet meer.
Laat je dat afhangen van een trainer?

En Atteveld brengt precies datgene wat je van Westerhof zou willen zien.

Je krijgt ook geheid ruzie in de tent, na een jaartje of twee, maar dat is voor later zorg. En het blijft natuurlijk wel Vitesse
  maandag 22 december 2008 @ 13:13:59 #114
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_64241941
Als Westerhof vertrekt krijgen we Sturing als interim. En als je één ding niet wilt...
pi_64242156
Lekker PSV!
pi_64242493
Sturing als interim en deze winterstop snel Rink en Van Vossen terughalen.
Don't think twice, it's all right.
pi_64242670
Rink
pi_64242778
Molhoek
pi_64242982
Het huidige elftal doet het imago van de club eindelijk recht toe.

Allebei zwaar kut
pi_64243042
Theo Bos kopen trouwens?
pi_64243064
Het is natuurlijk wel dikke onzin wat Molhoek zegt. Met dit materiaal kan je weldegelijk beter. Er zijn zo vijf tot acht ploegen die het met minder moeten doen.
pi_64243149
quote:
Op maandag 22 december 2008 13:39 schreef TerroRobbie het volgende:
Het huidige elftal doet het imago van de club eindelijk recht toe.

Allebei zwaar kut
Volgens mij is dat al jaren het geval hoor. En beter een kutimago, dan geen imago.
  maandag 22 december 2008 @ 13:44:20 #123
3185 Adelante
To let it go now
pi_64243151
quote:
Op maandag 22 december 2008 13:42 schreef BertMaalderink het volgende:
Het is natuurlijk wel dikke onzin wat Molhoek zegt. Met dit materiaal kan je weldegelijk beter. Er zijn zo vijf tot acht ploegen die het met minder moeten doen.
Dus het ligt aan gebrek aan mentaliteit

En dat zie ik deze trainer niet ombuigen, er moet gewoon een klootzak voor zo'n groep staan die iemand na 6 minuten wisselt omdat hij loopt te kloten op het veld
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
pi_64243354
quote:
Op maandag 22 december 2008 13:44 schreef Adelante het volgende:

[..]

Dus het ligt aan gebrek aan mentaliteit

En dat zie ik deze trainer niet ombuigen, er moet gewoon een klootzak voor zo'n groep staan die iemand na 6 minuten wisselt omdat hij loopt te kloten op het veld
Mentaliteit, chemie, foute opdrachten...dingen waar een goede trainer wat aan kan doen in ieder geval. Dat Westerhof er niets van kan maken wil niet zeggen dat niemand dat kan. Kijk naar NEC (sorry jongens ). Alsof die zo'n geweldige selectie hebben. Of iets lager in de ranglijst: Heracles, Sparta, Willem II en Utrecht. Hebben stuk voor stuk een mindere of gelijkwaardige selectie, maar hebben geen degradatiezorgen.

Met dit materiaal kan je normaal gesproken gewoon rond de 10e plaats eindigen.

Heb je inderdaad wel een nieuwe trainer nodig.
  maandag 22 december 2008 @ 14:13:14 #125
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_64244132
Hoop dat ze vandaag nog met de mededeling komen dat ie op non actief is gezet. Zaterdag een nieuwe trainer op de bank. Er zullen heus wel een aantal trainers beschikbaar zijn. Mischien wil Rijkaard wel voor een prikkie het seizoen afmaken
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')