Ik heb het een keer geprobeerd met dikke bleek maar vervolgens ging de meur van de bleek er niet meer uit niet optimaal om je eten in te stoppen dusquote:Op zaterdag 29 november 2008 21:41 schreef quirina het volgende:
probeer het eens met citroensap of verdunde chloor.
Dat weet en snap ik, maar de andere optie is ze weg donderen.quote:Op zaterdag 29 november 2008 21:57 schreef quirina het volgende:
Het ziet er niet appetijtelijk uit hoor, die verkleurde bakjes.
Ik ga geen bakjes van 25 euro ff wegpleuren omdat ze verkleurenquote:Op zaterdag 29 november 2008 22:11 schreef Uro het volgende:
[..]
Dat weet en snap ik, maar de andere optie is ze weg donderen.
Die kleurstof slijt er wel uit meestal.
Jij eet spaghettisaus als lunch?quote:Op zaterdag 29 november 2008 23:27 schreef Vandaw het volgende:
Gewoon in een boterhamzakje. Beker melk en appel er bij, en je kunt er voor de hele middag tegenaan.
Serieus, met sla-olie? Ik leer nog eens wat hierzoquote:Op zondag 30 november 2008 00:01 schreef Mss het volgende:
Kun je er gewoon uitkrijgen met sla-olie
quote:Op zaterdag 29 november 2008 23:27 schreef Vandaw het volgende:
Gewoon in een boterhamzakje. Beker melk en appel er bij, en je kunt er voor de hele middag tegenaan.
Beste tipquote:Op zaterdag 29 november 2008 22:27 schreef mazaru het volgende:
Rode bakjes kopen
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |