Ofyles2 | woensdag 26 november 2008 @ 01:02 |
Vergeef het me, dit is mijn eerste post hier. Maar deze wil ik jullie niet onthouden:quote:Bron: Het Laatste Nieuws | |
Stereotomy | woensdag 26 november 2008 @ 01:10 |
Spek als in niet marshmellow spek maar bacon spek? ![]() Geef mij dan toch maar de deep fried mars bar. ![]() | |
FritsVanEgters | woensdag 26 november 2008 @ 01:12 |
Ach ja. alles wordt uitgeprobeerd. Extra zout lijkt mij persoonlijk overkill. | |
Papierversnipperaar | woensdag 26 november 2008 @ 01:13 |
![]() | |
RichardDawkins | woensdag 26 november 2008 @ 01:14 |
Haha cool! | |
Isabeau | woensdag 26 november 2008 @ 05:29 |
....ok het wachten is hierna op de gehaktbal gedompeld in chocolade, het worstje met chocoladeomhulsel en de spareribs met chocoladesaus ![]() | |
FritsVanEgters | woensdag 26 november 2008 @ 05:40 |
Ik zag laatst een recept van spare ribs met gecaramelliseerd suiker oid dus we zijn op de goeie weg. ![]() | |
Isabeau | woensdag 26 november 2008 @ 05:45 |
quote:"Mama, mag ik een snoepje?!" "Neem maar een sparerib, mijn kind" | |
FritsVanEgters | woensdag 26 november 2008 @ 05:49 |
Zo bekeken kunnen ze beter chocolade spruitjes op de markt brengen. | |
Perruche | woensdag 26 november 2008 @ 07:15 |
hier hebben ze wel mole, kan je bij vanalles eten, en traditionele mole is met chocolade, chile, tortille, en wt je er verder maar in stopt... dus nieuw is het niet ![]() | |
Sorella | woensdag 26 november 2008 @ 08:03 |
Ik heb thuis een recept liggen van kipdrumsticks met dropsaus liggen maar als ik voorstel om het een keer te maken dreigen ze met een hongerstaking ![]() Ooit een keer spareribs met chocolade gemaakt (uit een mexicaans kookboek) was wel apart ![]() | |
MinderMutsig | woensdag 26 november 2008 @ 08:23 |
quote:Die laatste zie ik nog wel voor me eigenlijk. En chocoladespruitjes vind ik dermate fascinerend dat ik het binnenkort ga proberen. ![]() | |
Doedezemaar | woensdag 26 november 2008 @ 13:07 |
Mij lijkt het een prima iets om te combineren qua smaak. Ik ben wel van de combi zoet-zout. Ik eet ook graag ribbelchips naturel met een blokje chocola erbij. | |
Innocence | woensdag 26 november 2008 @ 13:37 |
Dat hebben ze in Mexico al veel eerder ontdekt: http://www.kookotheek.com(...)ge_chocoladesaus.htm of quote:http://www.michielbussink.nl/artikelen.php?id=3&aid=23 Zou het trouwens wel eens willen proberen. Spekvet en chocolade zijn de twee meest hemelse etenswaren die ik kan verzinnen ![]() [ Bericht 42% gewijzigd door Innocence op 26-11-2008 13:43:16 ] | |
Taurus | woensdag 26 november 2008 @ 14:00 |
Uit een asbak? ![]() | |
starla | woensdag 26 november 2008 @ 14:18 |
quote:Zoet-zout is lekker ! ![]() Spekpannekoeken met stroop bijvoorbeeld ![]() ![]() | |
MinderMutsig | woensdag 26 november 2008 @ 14:40 |
Bacon met chocolade lijkt mij ook nog niet vies maar chocolade met baconsmaak staat me toch wat tegen. ![]() | |
Isabeau | woensdag 26 november 2008 @ 19:56 |
quote:Ik stel ook altijd vraagtekens bij dat soort vergelijkingen. Dan denk ik altijd: en waar heb je die smaaksensatie ooit opgedaan? Rare mensen. Maar chocolade met baconsmaak staat me ook iets tegen. | |
-Mellow- | woensdag 26 november 2008 @ 22:36 |
quote:De traditionele molesaus is alleen niet zoet. Die melkchocolade (zoet!) met bacon is dus wel een heel ander soort combinatie, en lijkt mij eigenlijk niks. Molesaus is overigens ontzettend lekker. Cacao en vlees is echt een geniale combi. | |
Captain_Fabulous | donderdag 27 november 2008 @ 11:16 |
quote:Aangezien wij konijnen hebben krijg ik dit niet op tafel gepraat...kan het ook met drumsticks of kippebouten? | |
Captain_Fabulous | donderdag 27 november 2008 @ 11:19 |
quote:Nou ja, honeyglaced ham lijkt me ook wel een zoet+vlees combo...maar serieus, ik ga eens een paar plakjes ontbijtspek heel crispy bakken, en dan in pure chocola dompelen, zien wat het wordt! | |
-Mellow- | donderdag 27 november 2008 @ 13:17 |
quote:molesaus/ chocolade saus gaat heel goed samen met kip | |
Innocence | donderdag 27 november 2008 @ 13:32 |
quote:Is inderdaad ook wel zo. Captain, laat je even weten hoe het was!? | |
Reza-impreza | donderdag 27 november 2008 @ 15:18 |
Dit maak ik heel vaak : http://www.thetasteoflife(...)icaanse_kipspiesjes/ Kipfilet gemarineerd in cacaopoeder , echt een aanrader ! | |
Captain_Fabulous | donderdag 27 november 2008 @ 15:23 |
quote:Ik zal melk en puur maar proberen denk ik, zien wat het beste werkt. Zal wel door m'n gezin voor gek worden verkaard, maar goed... | |
MinderMutsig | donderdag 27 november 2008 @ 16:52 |
quote:Precies, zoiets lijkt me niet heel gek. Ik zou wel pure gebruiken. Dat zou wel eens een heel grappige garnering kunnen zijn bij een amuse. Ik ben heel benieuwd. ![]() | |
Captain_Fabulous | vrijdag 28 november 2008 @ 07:01 |
Ik denk dat het ook vooral heel knapperig gebakken spek moet zijn om te werken, maar zal dit weekend eens een poging doen! | |
Sloavink | vrijdag 20 februari 2009 @ 23:04 |
Heb een keer een combinatie van oester/chocolade voorgeschoteld gekregen van een belgische pattisier die een lezing aan het geven was. Ik was super verbaast hoe dat combineerde. ![]() | |
Sebasser | zaterdag 21 februari 2009 @ 08:39 |
tvp | |
Innocence | zaterdag 21 februari 2009 @ 10:09 |
quote:Hoe was 't?! | |
Captain_Fabulous | zaterdag 21 februari 2009 @ 22:59 |
Oi, moet bekennen, nog steeds niet gedaan. Ik zal er snel werk van maken! | |
Rejected | maandag 23 februari 2009 @ 20:29 |
Britten ![]() ![]() | |
Captain_Fabulous | maandag 2 maart 2009 @ 11:41 |
Nee, amerikanen...![]() | |
2cv | maandag 2 maart 2009 @ 12:25 |
Klinkt idioot. Lijkt me dus wel lekker. | |
Innocence | maandag 2 maart 2009 @ 16:08 |
Ziet er op dat plaatje ook ontzettend lekker uit trouwens! |