abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_22239258
Afhankelijk van de gelegenheid 2 of 6, hoewel ik ook wel eens een stukje laagje voor laagje doe, maar nooit de hele tompouce.....

Zo lekker vind ik tompoucen niet eigenlijk trwns
Vrijwillig gebanned
  dinsdag 28 september 2004 @ 07:12:36 #127
9902 Lestat
the vampire...
pi_22252454
3
Memento Mori
pi_22252532
een viertje....

als graaf ik weleens eerst de vulling vanaf de zijkant een beetje weg, waarna ik methode 4 begin....
You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep seated need to believe
C. Sagan
pi_22254329
Ik ben een nummer 7

Ik eet eerst de slagroom. Dan leg ik het bovenkantje met de glazuur er nog op op zij, eet dan de vulling, daarna de onderkant en eindig met de bovenkant

Maar dat is al jaren geleden, want ik heb tegenwoordig een soort aversie tegen zoetigheid.
Frankly my dear, I don't give a damn. Smike. O+.
pi_22255963
Ik ontleed al mn eten een 4 dus
  dinsdag 28 september 2004 @ 12:11:53 #131
67478 Radjesh
Dire Straits!
pi_22256065
4
pi_22300390
6, daarom heb ik altijd moeite om zo'n ding te eten als het via de nette manier moet
pi_22300514
Thuis: met de hand, proppen, dan aan de zijkant de uitgelopen vulling eraf likken, weer proppen enz.
Op visite: net zolang klooien met een vorkje tot de helft op de grond gevallen is. Dan krijg ik de volgende keer tenminste geen tompouce meer.
Lucille, 2,5 jaar later nog steeds methode 4?
Some weasel took the cork out of my lunch...
pi_22300536
Eerst de slagroom op het schoteltje mikken want die is vies. Dan bovenste korst met de hand, room met het vorkje en onderste laag met de hand.
Zo ongeveer dus.
Back in business.
pi_22308869
Ik heb eigenlijk geen strategie voor het eten van een tompoes......
Ik prik er gewoon wat met een vorkje in enzo, wat ik mee kan pikken eet ik op. Meestal is het dus ook helemaal ingezakt en een beetje rotzooitje, maar dat maakt het juist lekker!!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')