abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  dinsdag 21 september 2004 @ 22:07:36 #101
85784 karper
vissen is me handelsmerk
pi_22115970
op visite eerst boven kant er af die door snijden met zij kant van vork en dan de rest ook zo op eten

in de keuken (Eerst rellen om er een te krijgen) daarna gewoon naar binnen propper meestal helpen we elkaar er ook mee
  Redactie Frontpage / Spellchecker dinsdag 21 september 2004 @ 22:08:01 #102
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_22115988
quote:
Op dinsdag 21 september 2004 18:26 schreef lovegrrl het volgende:
een beetje 2
eerst haal ik de bovenkant eraf.. dat leg ik dan weg.. dan eet ik room uit het midden, dan de onderkant waar ik wat room op had laten zitten, en dan pas de bovenkant
ik bewaar het lekkerste voor het laatst
Dat is absoluut de lekkerste methode
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
pi_22116085
Dat zeg ik Martijn77........ Daar zit echte slagroom in, niet van die koolzuurzooi!
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
pi_22135776
* QTPi is een type 4 eter
pi_22135992
Eerst de bovenkant, met of zonder slagroom maakt niet uit (slagroom geen spuitroom dat is )met mijn handen.
Dan de room met het vorkje en daarna de bodem. Weer met mijn handen. Hmmm heerlijk
Yesterday is history,
Tomorrow is mystery,
Today is a gift,
Thats why they call it the present.
pi_22136125
Met een vorkje dwars door de roomlaag heen en dan eerst het bovenste deel (dus slagroom, glazuur, bladerdeeg en room) met de hand en het onderste deel (room en bladerdeeg) met vorkje.
pi_22136467
Geen van allen! lol

Top draf, pudding opeten, bodem opeten en dan de top , naja misschien valt dat onder laagje voor laagje, maar toch anders
pi_22136848
Eerst het glazuur, dan die koek, dan de room er milimeter voor milimeter aflebberen En als er een stukje kleffe koek achterblijft een laagje suiker eroverheen zodat dat laatste kleffe koekje ook lekker is
pi_22136863
Al met al ben ik rustig een half uur zoet (leuke woordspeling)

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 22-09-2004 20:29:53 ]
pi_22137750
Eerst een stuk van die koek, dan haal ik de meut wat daaronder zit weg(opeten natuurlijk) en dan de onderste laag. zo ga je door totdat het op is. De volgende stap is terug naar de bakker gaan en nog zo'n tompouce halen
© ©
pi_22143181
Oh jeetje, ik heb net de spruitjes afgekraakt en nu de tompouce (of hoe je het schrijft )
Ik lust ze niet
pi_22143308
quote:
Op donderdag 23 september 2004 00:17 schreef kissa het volgende:
Oh jeetje, ik heb net de spruitjes afgekraakt en nu de tompouce (of hoe je het schrijft )
Ik lust ze niet
Dat zijn toevallig wel allebei 2 CUL classics, en toevallig allebei van mijn hand.
Beter een baas onder je duim, dan tien bovenop
Trekt bij warm weer een poncho aan
pi_22143381
Sorry
Maar ik hou echt niet van spruitjes en tompouces
pi_22162892
Met het vorkje snijd ik midden door de roomlaag heen. Vorkje kan daarna weg. Met de hand eet ik dan eerst de bodem met één helft van de room en daarna eet ik de bovenste helft (room + bladerdeeg + glazuur + slagroom).
  vrijdag 24 september 2004 @ 19:31:21 #115
102190 robbedoeseos300d
Dit is geen kandelaar
pi_22180622
normaal een 4

maar bij de kennis making met mijn schoonouders kreeg ik ook zo'n ding toen toch maar de eerste variant geprobeert
2 blondjes maken in een cafe een puzzel. Opeens beginnen ze hard te juichen. Vraagt de barman: wat is er aan de hand dames??
nou...zegt een van die vrouwtjes..
we hebben een puzzel opgelost in 7 uur en op de doos staat 2 tot 4 jaar.
pi_22182543
4..............en dan die van de Hema
pi_22199778
Eerst het room!!
Als het room geen room is maar slagroom
weg pleuren!!
dan de onderkant, en dan de bovenkant.
Van de Hema zijn
pi_22206129
Ik vind die goedkope diepvries het lekkerst...
pi_22212343
Ik vind Tompouce het smerigste gebak dat ik kan bedenken
Take on the situation, but not the torment ...
pi_22213016
nou, ik haal het bovenste laagje bladerdeed MET glazuur eraf, dat leg ik aan de zijkant.

vervolgens eet ik de HELFT van de pudding op (in de lente) zodat er nog een beetje pudding op het onderste bladerdeeg zit.
Dit eet ik vervolgens op, en daarna de bladerdeeg met glazuur
Doei.
  zondag 26 september 2004 @ 13:22:27 #121
75760 Archeodude
Doet zn eigen ding vanaf 1983.
pi_22213105
Ik begin eerst langzaam aan de zijkanten van dat ding te bewerken *vulling is mijn favoriete gedeelte *, eet dat op totdat het "dakje" instort. Dan doe ik een serieuze poging dat ding met zo min mogelijk rotzooi op te eten, waarna ik verder de vulling wegwerk. En dan, als laatste het bodempje...maar da's echt t ranzigste van de hele tompoes...
"Wat maakt t uit,
Doe me nog een glas,
Die kater die komt morgen pas,
Doorgaan tot de bodem van t vat!"
pi_22213622
quote:
Op zondag 26 september 2004 13:18 schreef Faithy het volgende:

vervolgens eet ik de HELFT van de pudding op (in de lente)
En wat als het nou zomer is?
pi_22214901
dan eet ik de andere helft op

in de lengte duh
Doei.
  zondag 26 september 2004 @ 15:05:51 #124
53708 ondeugend
Lost in Sound
pi_22214921
Ik vind tompoezen niet te vreten zeg !
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
And Prince is still here!
pi_22218119
tompoucen van de HEMA

zo geniaal lekker
Doei.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')