quote:Ja, zo eet ik mijn tompouzen ook.
Op maandag 25 maart 2002 16:19 schreef SPaNKMaSTeR_oF_THe_MiND het volgende:
Ik haal de bovenste laag bladerdeeg er eerst af, schraap vervolgens alle room eraf, vervolgens eet ik het bovenste bladerdeeg met glazuur en slagroom en al en vervolgens het onderste stukkieSoortje van 4 dus... maar dan anders
quote:Idem!
Op maandag 25 maart 2002 16:28 schreef Kimmie het volgende:
met de hand bovenkant erafhalen en opeten
daarna met vorkje verder gaan(was volgens mij geen optie)
Als je optie een op twee neemt wordt het een rotzooi. Als je met een vorkje gaat proberen het bovenste laagje door te komen, druk je door de kracht op dat laagje alle room ertussen uit.
quote:bakkersroom lust in niet, daardoor vind ik die echte vlaaien ook niet lekker, waar je dan onder je kersen nog room hebt, als ik dat ontdek hoef ik die taart niet meer
Op maandag 25 maart 2002 16:16 schreef Fling het volgende:[..]
Even over die room: wat vinden jullie het lekkerst? De echte gele, puddingachtige bakkersroom of de iets lichtere, schuim-achtige variant die o.a. Albert Heijn gebruikt?
die eten ook niet zo makkelijk en tis altijd vechten met zon ding.
Ik dus er eerst een beetje op zodat de vla een beetje naar buiten steekt, dat lepel ik er dan vanaf... Daarna is hij op een degelijk formaat en kan ik hem zo in mn mond schuiven
Eerst bovenste plak eraf halen, dus deeg met glazuur.
Dat eet je op.
Dan eet je het onderste gedeelte, dus room op een plak bladerdeeg op.
Gaat prima.
quote:Gezien de vele reacties denk ik toch dat veel mensen wel begrepen hebben wat ik geschreven heb.
Op maandag 25 maart 2002 20:02 schreef Tom_Tom- het volgende:
Nou Lucille ik vind je omschrijvingen maar vaag
quote:tuurlijk. het leeft bij de mensen
Op maandag 25 maart 2002 21:37 schreef Lucille het volgende:Gezien de vele reacties denk ik toch dat veel mensen wel begrepen hebben wat ik geschreven heb.
quote:Juist, zo eet je een tom poes. Alleen heb ik niks tegen slagroom.
Op maandag 25 maart 2002 16:20 schreef Lodi het volgende:[..]
Ook een niet beschreven optie. Eerst de slagroom op het schoteltje mikken want die is vies. Dan bovenste korst met de hand, room met het vorkje en onderste laag met de hand.
Zo ongeveer dus.En die AH nep-room is ook vies. Ik wilde echte!
quote:Hmz. Gelukkig heb jij een leuke trog.
Op maandag 25 maart 2002 16:43 schreef sweetie het volgende:
6
Ik ben meer voor 4, echter, ik houd het glazuur gewoon op het bovenste stukje bladerdeeg en eet dat in één keer.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |