abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_3610687
Denk dat ik ook wel onder 4 val
verzin zelf maar iets
pi_3610886
niet.

derrie

rafraîchissant pour la gorge et le pharynx
  maandag 25 maart 2002 @ 17:09:57 #28
6290 Dr_Crouton
Uw advertentieruimte hier.
pi_3611038
6 in twee delen.

Hap, slik, weg.

The Internets, I needs it..
  maandag 25 maart 2002 @ 17:14:24 #29
4490 Tinkepink@work
Kloon van Tinkepink.
pi_3611097
quote:
Op maandag 25 maart 2002 16:19 schreef SPaNKMaSTeR_oF_THe_MiND het volgende:
Ik haal de bovenste laag bladerdeeg er eerst af, schraap vervolgens alle room eraf, vervolgens eet ik het bovenste bladerdeeg met glazuur en slagroom en al en vervolgens het onderste stukkie

Soortje van 4 dus... maar dan anders


Ja, zo eet ik mijn tompouzen ook.
Nee, ik ben niet aardig!
  maandag 25 maart 2002 @ 17:14:57 #30
17678 Tempest
Ah, Bijna weekend!!
pi_3611102
ik pak eerst de onderkant eraf, dus dat droge gedeelte, dan pak ik de rest, slagroom - glazuur met daarop slagroom, das het beste
Lighten the f*ck up.
pi_3611312
De "echte tompoucen hebben niet alleen twee lagen bladerdeeg met gele smoetsj dr tussen maar een plak bladerdeeg aan de uiteingen wit room en dr tussen in gele room en dan nog een dekseltie drop.
Ik eet altijd eerst het gele room tussen de witte room uit dan peur ik de bovenkant er af en schraap het witte room eraf dit eet ik helemaal niet op, dan eet ik de bovenkant op dan verdeel ik de helft van de witte room over de onderkant en de andere helft gooi ik ook weg dan eet ik de onderste helft op!
ZO eet je een tompouce!
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  maandag 25 maart 2002 @ 17:33:55 #32
11315 Robinsonne
gek op vrijdag
pi_3611344
7. Tompoes in de blender. Bzzzzz en met een soeplepel opeten.
Rozen verwelken, schepen vergaan, het is tijd om naar de kroeg te gaan
pi_3611516
quote:
Op maandag 25 maart 2002 16:28 schreef Kimmie het volgende:
met de hand bovenkant erafhalen en opeten
daarna met vorkje verder gaan

(was volgens mij geen optie)


Idem!

Als je optie een op twee neemt wordt het een rotzooi. Als je met een vorkje gaat proberen het bovenste laagje door te komen, druk je door de kracht op dat laagje alle room ertussen uit.

  maandag 25 maart 2002 @ 17:47:47 #34
12960 Loran
------------------------------
pi_3611542
een combinatie mag dat ook?
dus 3 & 4
EErst het bovenste bladerdeeg met slagroom, glazuur en al opeten,
Dan het onderste bladerdeeg samen met de room
huhuh
  † In Memoriam † maandag 25 maart 2002 @ 19:05:50 #35
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_3612380
Type 4 hiero.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_3612484
Ik ram me vork door de room heen zodat er een laag room op de glazuurkant zit en een laag room op de droge kant. Welk cijfertje is dat
pi_3612575
Ik haal de bovenkant en onderkant van elkaar af, eet dan eerst de onderkant (room en bladerdeeg samen) en daarna de bovenkant (De room, bladerdeeg en glazuur)
quote:
Op maandag 25 maart 2002 16:16 schreef Fling het volgende:

[..]

Even over die room: wat vinden jullie het lekkerst? De echte gele, puddingachtige bakkersroom of de iets lichtere, schuim-achtige variant die o.a. Albert Heijn gebruikt?


bakkersroom lust in niet, daardoor vind ik die echte vlaaien ook niet lekker, waar je dan onder je kersen nog room hebt, als ik dat ontdek hoef ik die taart niet meer
pi_3612813
Nr 6, maar dan eerdt het bovenstuk en daarna het onderstuk

Me trog is niet zo groot

pi_3613187
Nou Lucille ik vind je omschrijvingen maar vaag dus ik omschrijf mezelf maar:
Ik doe 'm met t vorkje precies doormidden, dat er evenveel slagroompudding op het glazuurkantje zit als op het bladerdeegkantje. Dan eet ik eerst het bladerdeegkantje op en dan het glazuurkantje
pi_3613371
eet m niet, maar hoe eet je trouwens een bosche bol? (chocolade bol he je weet toch...)

die eten ook niet zo makkelijk en tis altijd vechten met zon ding.

  maandag 25 maart 2002 @ 20:48:32 #41
21410 Fliepke
Serieuze waarheid
pi_3613844
ik doe het anders:

Ik dus er eerst een beetje op zodat de vla een beetje naar buiten steekt, dat lepel ik er dan vanaf... Daarna is hij op een degelijk formaat en kan ik hem zo in mn mond schuiven

pi_3613972
Een vork komt er niet aan te pas.

Eerst bovenste plak eraf halen, dus deeg met glazuur.

Dat eet je op.

Dan eet je het onderste gedeelte, dus room op een plak bladerdeeg op.

Gaat prima.

  maandag 25 maart 2002 @ 21:02:59 #43
23237 unconnected
Padishah Emperor
pi_3614095
hmm. type 4. eigenlijk heel maf. vroeger hadden we altijd van die bouwpakketten. dat was dan een doos met daarin losse plankjes, en pudding moest je opkloppen, en glazuur in een zakje. zat mijn ma altijd heel moeilijk te doen om het netjes in elkaar te krijgen, en dan had ik er weer een hoop tijd voor nodig om hem te demonteren.. tegenwoordig krijg ik de zooi dus gewoon los, maar dan is de lol er wel vanaf...
  maandag 25 maart 2002 @ 21:04:08 #44
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_3614120
De bovenkant gewoon uit de hand opeten, en de rest daarna eerlijk verdelen.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_3614764
quote:
Op maandag 25 maart 2002 20:02 schreef Tom_Tom- het volgende:
Nou Lucille ik vind je omschrijvingen maar vaag
Gezien de vele reacties denk ik toch dat veel mensen wel begrepen hebben wat ik geschreven heb.
Beter een baas onder je duim, dan tien bovenop
Trekt bij warm weer een poncho aan
  maandag 25 maart 2002 @ 21:40:02 #46
23237 unconnected
Padishah Emperor
pi_3614827
quote:
Op maandag 25 maart 2002 21:37 schreef Lucille het volgende:

Gezien de vele reacties denk ik toch dat veel mensen wel begrepen hebben wat ik geschreven heb.


tuurlijk. het leeft bij de mensen
pi_3614839
6....................... wel smerig..............
Falling feels like flying
Until you hit the ground...
Last.fm Twitter
pi_3614954
quote:
Op maandag 25 maart 2002 16:20 schreef Lodi het volgende:

[..]

Ook een niet beschreven optie. Eerst de slagroom op het schoteltje mikken want die is vies. Dan bovenste korst met de hand, room met het vorkje en onderste laag met de hand.
Zo ongeveer dus.

En die AH nep-room is ook vies. Ik wilde echte!


Juist, zo eet je een tom poes. Alleen heb ik niks tegen slagroom.
  maandag 25 maart 2002 @ 22:30:21 #49
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_3615730
quote:
Op maandag 25 maart 2002 16:43 schreef sweetie het volgende:
6
Hmz. Gelukkig heb jij een leuke trog.

Ik ben meer voor 4, echter, ik houd het glazuur gewoon op het bovenste stukje bladerdeeg en eet dat in één keer.

Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
  maandag 25 maart 2002 @ 22:31:10 #50
9568 Witchfynder
/dev/bassguitar
pi_3615751
Is het trouwens niet "tompouce"? Tom Poes is die tekenfilmkat...
Mijn band: Conorach || MySpace || Twitter || Lastfm
"The band makes it rock. The crew makes it roll" - Dave Mustaine
There are two kinds of people in the world: those who like Heavy Metal and those who hate music.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')