abonnement Unibet Coolblue
pi_63127831
quote:
Op dinsdag 11 november 2008 11:11 schreef Karrs het volgende:

[..]

Dat is geen taal, dat is een spraakgebrek. Dat weet je toch
Ik ben een Fries, maar het is wel zo'n kuttaal
pi_63127918
quote:
Op dinsdag 11 november 2008 13:34 schreef Tommeke het volgende:

[..]

Ik ben een Fries, maar het is wel zo'n kuttaal
Gronings ook, voor zover het als taal beschouwd mag worden. Enige accent wat ik lollig vind om te horen is van beneden de rivieren. Voor de rest: dialecten
pi_63128015
quote:
Op dinsdag 11 november 2008 13:24 schreef MaxPower het volgende:
FC Grøningen
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_63128125
quote:
Op dinsdag 11 november 2008 13:24 schreef MaxPower het volgende:
FC Grøningen
SK Hærenvæn.
pi_63128782
quote:
Op dinsdag 11 november 2008 13:39 schreef Ungeheuer het volgende:

[..]

Gronings ook, voor zover het als taal beschouwd mag worden. Enige accent wat ik lollig vind om te horen is van beneden de rivieren. Voor de rest: dialecten
Gronings is inderdaad nog lelijker...
Brabants klinkt wel gezellig inderdaad..
pi_63129037
RTCSA Groningen.
Regional Training Centre Scandinavia/Ajax - Groningen.

Oftewel Regionaal Opleidings Centrum Scandinavie/Ajax - Groningen.

ROCSAG
pi_63129334
quote:
Blessures Van de Laak en García, terugkeer Meerdink

De verdediging van Telstar hoeft geen rekening te houden met Koen van de Laak en Gonzalo García. De aanvallers van FC Groningen laten het bekerduel in Velsen schieten wegens uiteenlopend blessureleed. Van de Laak heeft last van zijn heup, terwijl García te kampen heeft met klachten aan zijn knie. Trainer Ron Jans kan woensdag tevens geen beroep doen op de langer geblesseerden Yevgeni Levchenko, Sepp de Roover en Jeroen Veldmate. Het drietal ontbrak zondag ook al in de met 5-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen hekkensluiter FC Volendam.

Tegenover al het blessureleed staat de terugkeer van middenvelder Martijn Meerdink. De oud-speler van onder meer De Graafschap en AZ raakte in maart van dit jaar geblesseerd aan zijn enkel, en keerde eind oktober terug op het trainingsveld.
VZ
Bodybuilding #1
Hardlopen #2
  dinsdag 11 november 2008 @ 14:44:24 #58
176521 Grulez
rasgroninger
pi_63129422
Yeah Meerdink. Kan hij mooi samen met Matthijs op het middenveld
pi_63130073
quote:
Kijken naar mogelijkheden voor sfeeracties

In de 206de nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de thuisoverwinning op FC Volendam, gaat hij in op de situatie rondom de sfeeracties in Euroborg en kijkt hij vooruit naar het bekerduel met Telstar.

“De recordzege in Euroborg van afgelopen zondag was natuurlijk geweldig. Door de mooie 5-0 overwinning hebben wij momenteel het beste doelsaldo van Nederland en dat is toch opvallend te noemen. We kunnen echter niet al te lang stilstaan bij dit goede resultaat want morgenavond (woensdag – red.) wacht in Velsen-Zuid alweer het uitermate belangrijke bekerduel met Telstar.”

Niet te onderschatten
“We hoeven alleen maar de recente bekerontmoeting met de amateurs van Hollandia in herinnering te roepen, waarbij we pas in de laatste minuten een 2-0 achterstand ongedaan wisten te maken, en het mag duidelijk zijn dat Telstar een niet te onderschatten tegenstander is. Deze bekerronde begint vanavond (dinsdag – red.) al en eindigt donderdagavond met de wedstrijd HHC Hardenberg – Feyenoord, die in Emmen wordt gespeeld. Na dat duel zal de loting voor de volgende bekerronde plaatsvinden.”

“Afgelopen zondag zou de Groningen Fanatics voorafgaande aan de wedstrijd tegen FC Volendam een sfeeractie houden. In de aanloop naar die sfeeractie is er veelvuldig contact en overleg geweest met onder meer de brandweer. Om veiligheidsredenen kunnen wij een sfeeractie pas toestaan op het moment dat de brandweer ons schriftelijk akkoord hiervoor geeft. Vrijdag en zaterdag bleek dat niet aan alle voorwaarden kon worden voldaan en moest de actie worden afgeblazen. Dat is voor met name de Groningen Fanatics heel vervelend.”

Waarderen
“We willen nu met elkaar gaan kijken hoe we er toch voor kunnen zorgen dat er regelmatig een sfeeractie in Euroborg kan worden gehouden. Niet alleen alle bezoekers aan het stadion, maar ook spelers en staf, waarderen een dergelijke actie enorm. Het is sfeerverhogend en het past bij FC Groningen. Maar het is ook volstrekt helder en duidelijk dat de veiligheid in het stadion boven alles gaat en daar moeten we zorgvuldig en goed mee omgaan.”

“Voor de volgende thuiswedstrijd, aanstaande zondag tegen De Graafschap, is de kaartverkoop in volle gang. Op dit moment zijn er alleen nog losse kaarten verkrijgbaar voor de vakken OO en PP. Met één club- of seizoenkaart kunnen twee kaarten worden aangeschaft.”

Verbouwing
“De verbouwing op Sportpark Corpus den Hoorn is in de afrondende fase aanbeland. Momenteel worden de laatste werkzaamheden voor de nieuwe accommodatie van de jeugdafdeling verricht. Binnenkort zal er een moment komen waarbij we het nieuwe onderkomen officieel in gebruik zullen nemen. Wij zijn heel enthousiast over de nieuwe huisvesting en het zal een extra impuls geven aan alle mensen die op Corpus aan het werk zijn.”

“Commercieel manager Robbert Klaver en ondergetekende zijn gisteravond (maandag – red.) aanwezig geweest bij een bijeenkomst van de Commerciële Club Groningen in De Coendersborg. Buiten dat het voor de zakelijke contacten uiteraard een prima gelegenheid is, hebben we tevens met volle aandacht geluisterd naar een lezing van Huib Morelisse, topman bij het Duitse energiebedrijf RWE. RWE wil de komende jaren ongeveer 2,2 miljard euro investeren in het Eemshaven-gebied om daar één van Europa’s meest moderne kolencentrales te bouwen.”

Interessant
“De ontwikkelingen in en rond de Eemshaven zijn natuurlijk ook voor FC Groningen commercieel gezien reuze interessant. Wij proberen al vanaf het begin zakelijke voet aan de grond te krijgen in dit gebied, waar heel veel bedrijvigheid heerst. Sinds de opening van Euroborg zijn de eerste resultaten hiervan al zichtbaar in de Maritieme Bar, een dubbele skybox op de tweede laag van ons stadion. In deze skybox zijn acht bedrijven samengebracht, te weten: Groningen Seaports (Delfzijl), Wijnne & Barends (Delfzijl), Marin Ship Management (Delfzijl), Rabobank Noord Groningen (Delfzijl), Sec Ship's Equipment Centre Groningen (Groningen), Heuvelman Ibis (Delfzijl), Wagenborg Shipping (Delfzijl) en Koninklijke Niestern Sander (Farmsum).”

“Tot volgende week.”

Nieuwsbrief FCG
quote:
Jans gaat niet rouleren tegen Telstar

Woensdagavond speelt FC Groningen in Velsen tegen Telstar in de derde ronde van de KNVB-beker. Bij het duel zijn Koen van de Laak en Gonzalo Garcia niet aanwezig. Zij raakten geblesseerd aan respectievelijk de heup en knie. Martijn Meerdink is weer terug bij de achttien.

Er is netto een speler van de eerste selectie minder beschikbaar dan afgelopen zondag in de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Sepp De Roover, Evgeniy Levchenko en Jeroen Veldmate zijn er nog altijd niet bij en krijgen op de tribune gezelschap van Koen van de Laak en Gonzalo Garica. Goran Lovre en Paul Matthijs waren gisteren niet op het veld te vinden, maar trainden vandaag (dinsdag – red.) wel weer mee. Pepijn Kluin sluit als achttiende aan bij de selectie.

Sterkst mogelijk
Trainer Ron Jans besloot niet zoals tegen Hollandia ook de reservespelers in de basis op te stellen. “We gaan morgenavond niet rouleren. Dat heeft enerzijds te maken met de lijst aan blessures die er is, maar ook met het feit dat een heleboel dingen veel duidelijker zijn dan een paar maanden terug. We zullen dus proberen het sterkst mogelijke elftal samen te stellen.”

De entourage is in Velsen niet betaald-voetbalwaardig en dat was de reden dat Telstar het duel liever omgedraaid had zien worden. “Het is geen mooie entourage met al die bouwkranen, maar het veld lag er prima bij. Hopelijk is het niet teveel aangetast door de regen. Topscorer Plet is met afstand hun grootste blikvanger.”

Mandjes hijsen
“Wij zullen in dit duel gewoon moeten winnen en aantonen dat we in een uitduel ook goed kunnen voetballen. Het scorebord met de mandjes voor doelpunten is uniek. Ik hoop dat ze er een paar voor ons zullen hijsen. Wij moeten een ronde doorkomen en donderdag bij de loting als één van de zestien in de koker zitten.”

FC Groningen
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_63131240
Groningen heeft geen interesse in Lasse Nilsson volgens Snor.
http://www.vi.nl/WebTV/We(...)UitDeKastTeKomen.htm
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_63132167
quote:
Nederlands getint Zweden in actie tegen Oranje

De kans is groot dat de Zweedse bondscoach Lars Lagerbäck op 19 november meer spelers uit de Nederlandse eredivisie in het veld heeft staan dan zijn collega Bert van Marwijk. De keuzeheer riep voor het oefenduel in Amsterdam namelijk liefst vijf spelers op die actief zijn in ons land. Een zestal anderen heeft een verleden dan wel toekomst in Nederland.

FC Groningen is met drie spelers hofleverancier van de nationale ploeg van het Scandinavische land. Verdediger Andreas Granqvist en de aanvallers Marcus Berg en Petter Andersson melden zich volgende week allen in het trainingskamp van de Zweden.

Voor PSV-sluitpost Andreas Isaksson wordt het naar verwachting zijn 64ste optreden in het shirt van zijn land, terwijl Ajax-middenvelder Rasmus Lindgren voor zijn debuut staat. De 24-jarige speler, die al op jonge leeftijd naar Nederland kwam, werd voor het eerst bij de selectie geroepen door Lagerbäck.

Petter Hanson (oud-Heerenveen), Daniel Majstorovic (oud-FC Twente), Zlatan Ibrahimovic en Markus Rosenberg (oud-Ajax), Henrik Larsson (oud-Feyenoord) en Viktor Elm (vanaf januari bij Heerenveen) geven de 21-koppige selectie van Zweden een nog meer Nederlands tintje.

De volledige selectie:

Doel: Andreas Isaksson (PSV), Johan Wiland (IF Elfsborg)

Verdediging: Andreas Granqvist (FC Groningen), Petter Hanson (Stade Rennes), Daniel Majstorovic (AEK Athene), Olof Mellberg (Juventus), Mikael Nilsson (Panathinaikos), Behrang Safari (FC Basel), Fredrik Stoor (Fulham)

Middenveld: Daniel Andersson (Malmö FF), Viktor Elm (Kalmar FF), Samuel Holmén (Brøndby IF), Kim Källström (Olympique Lyon), Sebastian Larsson (Birmingham City), Rasmus Lindgren (Ajax)

Aanval: Petter Andersson (FC Groningen), Marcus Berg (FC Groningen), Zlatan Ibrahimovic (Internazionale), Henrik Larsson (Helsingborgs IF), Markus Rosenberg (Werder Bremen) en Christian Wilhelmsson (Al-Hilal).
Jammer dat Stenman er niet bij is.
Die zat wel in de voorselectie.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  dinsdag 11 november 2008 @ 16:38:39 #62
176521 Grulez
rasgroninger
pi_63132700
Jeetje veel spelers met een Nederlandse connectie (11 van de 21)
pi_63133981
Ook gewoon alle aanvallers behalve Wilhelmsson
Die club van hem trouwens
pi_63134080
quote:
Op dinsdag 11 november 2008 17:27 schreef Tommeke het volgende:
Ook gewoon alle aanvallers behalve Wilhelmsson
Die club van hem trouwens
Wel degene met het hoogste salaris van de selectie denk ik.
pi_63134269
quote:
Voetbalvrouwen FC Groningen lanceren tassenlijn

GRONINGEN - De voetbalvrouwen van de spelers van FC Groningen lanceren een eigen tassenlijn.

De tassen worden door de spelersvrouwen zelf ontworpen. Dat maakte Jerry Luyke van tassenimporteur en -exporteur Paré in Tynaarlo dinsdag bekend.

Bij het bedrijf heeft ook model Kim Feenstra een eigen tassenlijn. De vrouw van trainer Ron Jans, Marjo, nam het initiatief voor de tassencollectie. Het achterliggende idee is dat de vrouwen een sterker team vormen, wat een positief effect moet hebben op de sfeer tussen de spelers.

telegraaf
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_63135023
Ik sla even een tas over
  dinsdag 11 november 2008 @ 19:51:32 #67
176521 Grulez
rasgroninger
pi_63138126


Ik wilde eigenlijk die met Romano S. Sion plaatsen, maar dat wil ik jullie (en mijzelf) niet aandoen

Volgens mij is dit de opendag in 1996.
  dinsdag 11 november 2008 @ 20:00:09 #68
82552 Bullet-tooth
H.K.A.S. Groningen
pi_63138426
Daar was ik ook .
Ben alleen niet met Magno op de foto gegaan.
Henk Knaagt Aan Schenen
Hij Kijkt Aapjes Soms
pi_63138453
quote:
Op dinsdag 11 november 2008 19:51 schreef Grulez het volgende:
[ afbeelding ]

Ik wilde eigenlijk die met Romano S. Sion plaatsen, maar dat wil ik jullie (en mijzelf) niet aandoen

Volgens mij is dit de opendag in 1996.
Je lijkt op mijn broertje
  dinsdag 11 november 2008 @ 20:16:54 #70
176521 Grulez
rasgroninger
pi_63139019
quote:
Op dinsdag 11 november 2008 20:00 schreef Bullet-tooth het volgende:
Daar was ik ook .
Ben alleen niet met Magno op de foto gegaan.
Ik sta nog met nog een aantal legendes op de foto, waaronder natuurlijk Koeman, Sion en Gorré
  dinsdag 11 november 2008 @ 20:20:29 #71
126146 Garudo
Kaizo Konpaku
pi_63139135
Ik kan me nog herinneren dat ik met Hugo op de foto ging, helaas nooit de foto gekregen
  dinsdag 11 november 2008 @ 20:49:26 #72
82552 Bullet-tooth
H.K.A.S. Groningen
pi_63140109
quote:
Op dinsdag 11 november 2008 20:16 schreef Grulez het volgende:

[..]

Ik sta nog met nog een aantal legendes op de foto, waaronder natuurlijk Koeman, Sion en Gorré
Ik had wel de handtekeningen van een aantal gekregen. Maar als ik dan een Sion zo zie lopen bij PKC, schaam ik me daar een beetje voor .
Henk Knaagt Aan Schenen
Hij Kijkt Aapjes Soms
pi_63141228
Leuke foto, Grulez.
Ik hwb ongeveer net zo'n foto hier, maar dan met oa Djurovski, ook gemaakt op een open dag.
Ik heb daar nog lang haar en zo'n aussie trainingspakkie
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_63142705
quote:
Doek Fanatics geïmpregneerd in Nijmegen

Het impregneerbedrijf Flame Guard gaat morgen in Nijmegen een monster van het spandoek van de Groningen Fanatics behandelen. Het bedrijf benaderde de Fanatics vandaag met het aanbod een ander impregneermiddel op hun spandoek uit te proberen, om te testen of dat wel voldoet aan de strenge veiligheidseisen in de Euroborg.

De supportersgroep uitte zondag een noodkreet, nadat de geplande sfeeractie door de brandweer werd afgekeurd. De Fanatics vreesden dat sfeeracties met deze eisen in de toekomst onhaalbaar zijn.

DVHN
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_63148886
quote:
Op dinsdag 11 november 2008 17:30 schreef Prosac het volgende:

[..]

Wel degene met het hoogste salaris van de selectie denk ik.
Toch niet meer dan Zlatan?
Het gaat slecht, maar verder gaat het goed.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')