abonnement Unibet Coolblue
pi_62887350
Van Wolfswinkel
Niet dat die de laatste wedstrijden zo goed speelt, maar jullie hebben wel echt een talentje erbij!
pi_62887938
quote:
Hofs: achter elkaar blijven staan

Vitesse-middenvelder Nicky Hofs roemde na de 3-1 zege op ADO Den Haag de teamgeest van Vitesse. "Iedereen probeerde van alles te doen om ons uit het spel te krijgen, de pers en alles. Wij zijn als groep achter elkaar blijven staan. Dat is ons sterkste punt", benadrukt Hofs. Door de ziekte van Rogier Molhoek speelde Hofs tegen ADO controlerend. "Vanochtend hoorde ik pas dat Molhoek ziek was. Ik wist nog helemaal niet dat ik daar zou spelen. Ik denk dat ik en Santi (Kolk, red.) en Claudemir het perfect op elkaar afgestemd hebben", genoot de Arnhemmer na.
En nou tot de winterstop rammen, iig zodanig dat de tweede seizoenshelft nog zin heeft.

Ik wist niet dat Hofs zinnige en dingen in het clubbelang kon zeggen trouwens
pi_62888183
quote:
Op zondag 2 november 2008 18:03 schreef Dubnobasswithmyheadman het volgende:
Jenner was gewoon triest. Lijkt ook wel of niemand meer hem de bal wil geven . Wel gevaarlijk opstelling truowens, waar was Molhoek? We zaten nu vaak met heel groot gat op middenveld. Tis dat ADO niet goed kan voetballen.
Ziek aldus net een stukje op tvg.

En toch was dit volgensmij de beste wedstrijd van Jenner ( tot nu toe bij Vitesse ).
Nu Heracles ( nog niet gewonnen daar ) hopelijk kunnen we dat na zaterdag niet meer zeggen
pi_62888238
quote:
Op vrijdag 31 oktober 2008 08:14 schreef JH87 het volgende:
[ afbeelding ]

Daarboven zaten SCH supporters?
pi_62888335
quote:
Op zondag 2 november 2008 18:53 schreef Jasza het volgende:

[..]

Daarboven zaten SCH supporters?
Tegen AC Milaan was het weer andersom.
Komt omdat SCH zo meer supporters kan binnenlaten als het uitvak toch niet vol zit ( en aangezien de meeste zich wel gedragen kan het wel )
pi_62888526
quote:
Op zondag 2 november 2008 18:57 schreef vitessezuid113 het volgende:

[..]

Tegen AC Milaan was het weer andersom.
Komt omdat SCH zo meer supporters kan binnenlaten als het uitvak toch niet vol zit ( en aangezien de meeste zich wel gedragen kan het wel )
Bij Ajax is het ook ja, vaak 75% van het uitvak vol met Ajacieden en daarnaast de 100 meegereisde fans van de tegenstander(75% van de wedstrijden dus hehe).

Heerenveen is sowieso gewoon lekker vriendschappelijk, is toch ook het mooiste
pi_62888998
quote:
Op zondag 2 november 2008 18:51 schreef vitessezuid113 het volgende:

[..]

Ziek aldus net een stukje op tvg.

En toch was dit volgensmij de beste wedstrijd van Jenner ( tot nu toe bij Vitesse ).
Nu Heracles ( nog niet gewonnen daar ) hopelijk kunnen we dat na zaterdag niet meer zeggen
Ik was 2min te laat dus 1e goal niet gezien maar de rest van de wedstrijd verprutste hij alles .
pi_62890465
In de samenvatting had hij paar aardige acties, maargoed ze laten niet zin wat hij verprutst.

Ach geef Jenner de tijd. Voetballen kan die wel, tis geen topper, maar wel een echte winger.
pi_62892843
Ze laten wel meer niet zien bij studio sport. Ado had op zijn minst1x rood kunnen hebben 2x had ook niet mistaan. Maar ja niet klagen en punten mee nemen.

Jenner zijn eerste redelijke wedstrijd. Als dat niveau beter wordt hebben we een steeds bredere selectie.

Morgen avond een reportage over onze mooie arend bij Holland Sport.
pi_62893447
Als je met twee acties al een redelijke wedstrijd speelt.. Die gast staat echt altijd te slapen, is overal te laat, laat een man gewoon lopen en veelal mislukte passing. Typerend was natuurlijk weer dat ie al scharend de bal over de achterlijn speelt ..

Kuiper was wel redelijk, toch denk ik dat Drost daar gewoon weer moet spelen. Struijk .
  zondag 2 november 2008 @ 23:05:36 #86
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_62896293
w00tw00t!
pi_62897543
Jenner was slecht dus.

Wel vet, jij voorspelde VD Struijk 3seizoenen terug al als een mooie Vitessespeler
pi_62942610
quote:
Hofs aangehouden na incident Arnhem

Vitesse-speler Nicky Hofs is zondagavond aangehouden na een incident op het Nieuwe Plein in Arnhem. Na een nacht in de cel is de voetballer weer vrijgelaten.

"Nicky is inderdaad aanwezig geweest op de plek, waar vlak daarvoor een vechtpartij plaats had", verklaart zijn advocaat Hermesdorf van De Kempenaer Advocaten. "Hij is aangehouden vanwege het plegen van een strafbaar feit. Nicky ontkent schuld aan dit feit. We gaan nu de politie-dossiers inzien."

De club wil niet op de zaak ingaan, omdat het een privé-kwestie betreft.
quote:
Vechtarend in maatkostuum
Als speler ging hij jarenlang voorop in de strijd. Nu vecht Marc van Hintum als directeur voor zijn Vitesse. ,,Ik beleef het nog alsof ik zelf speler ben.'' Een reportage.


Vitesse scoort. Van Hintum veert op. FOTO?S ROB VOSS

Vitesse dreigde van de financiële ellende in de sportieve beerput te storten. Een ramp voor een jonge technisch directeur die de club van zijn hart weer het juiste smoelwerk probeert te geven. Marc van Hintum krijgt het Arnhemse voetbalbolwerk echter op het droge, zo blijkt op een lange en emotionele dag in het Gelredome.

10.30 uur Marc van Hintum komt aan bij het Gelredome, maakt een uitgebreide ronde door het stadion en bezoekt zoals altijd eerst de magnifieke vechtarend van Vitesse, het nieuwe clubsymbool dat door hem zelf is gelanceerd. Begin dit seizoen waren de supporters nog gebelgd, omdat ze bij de aankondiging van een 'echte hoogvlieger' dachten aan een internationale topspeler. Inmiddels geniet het publiek van de roofvogel, die steeds groter en gevaarlijker wordt. Het beest wacht voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag in de dopingruimte. De vogel schijt er alles onder, maar dat deert niet. ,,Het is een prachtbeest,'' zegt Van Hintum, die veel waarde hecht aan de binding met de fans en als kind van Vitesse op alle fronten de clubcultuur wil terugbrengen.

11.30 uur Ook na vijf nederlagen mijdt de technisch directeur de harde kern van de Vitesse-aanhang niet. Van Hintum is geen man voor het strakke pak en de stropdas in de bestuurskamer. Achter de Zuid-tribune, waar de harde kern huist, praat hij met supporters. Juist in deze moeilijke periode blijken de fans dat te waarderen. Al zien sommigen hem nog altijd als de oud-speler. Voor een moeder met een verstandelijk gehandicapte dochter maakt hij tijd vrij. Het meisje heeft haar hele kamer vol hangen met posters van Van Hintum. Nu loopt ze haar grote idool tegen het lijf. Ze zou nog graag een Vitesse-shirt door hem gesigneerd zien. Van Hintum belooft dat het zal gebeuren.

12.30 uur In de eerste helft maakt Van Hintum een rekensommetje. Het elftal van Vitesse telt tien Nederlanders in de basis en de gemiddelde leeftijd is amper 22 jaar. Van Hintum beleeft plezier aan de acties van de drie 19-jarige spelers uit de eigen jeugd: spits Ricky van Wolfswinkel, linksbuiten Alexander Büttner en linksback Nicky Kuiper. Dan is er nog de 21-jarige doelman Piet Velthuizen, die zijn kater van de Olympische Spelen (hele toernooi reserve) lijkt te hebben verwerkt. Samen met de enige buitenlander, de Braziliaan Claudemir, vormen zij het nieuwe kapitaal van Vitesse.

12.31 uur De jonge Van Wolfswinkel zorgt voor een ontlading in het stadion en opluchting bij Van Hintum. Binnen een minuut scoort hij na een voorzet van Jenner. Van Hintum springt en juicht op het ereterras.

13.15 uur Op het balkon van de bestuurskamer discussieert Van Hintum in de rust met scheidsrechtersbegeleider René Temmink over een aantal spelsituaties. Vitesse leidt halverwege met 2-1 en dus kan Van Hintum met de beslissingen van arbiter Braamhaar wel leven. Toch heeft hij moeite om zijn emoties de baas te blijven. ,,Ik beleef het nog alsof ik zelf speler ben. Vroeger bouwde de spanning zes dagen lang op voor een wedstrijd en kon ik alles op het veld eruit gooien.'' Nu kropt alles zich op achter een blauw maatkostuum en een strakke Vitesse-stropdas.

14.15 uur In de kleedkamer feliciteert Van Hintum een voor een alle spelers. Tarvajärvi maakte er in de slotfase nog 3-1 van. Van Hintum is dolblij met de overwinning. Het is de enige keer op de dag van de wedstrijd dat hij zich in de catacomben laat zien. ,,Ik ben geen directeur die de trainer in de weg gaat lopen.'' Het is de reden dat hij nooit de groep zal toespreken in de kleedkamer. Daar is Westerhof voor, vindt Van Hintum.

15.00 uur Algemeen directeur Paul van der Kraan geeft Van Hintum een schouderklop in de persruimte. Van der Kraan heeft veel waardering voor zijn mede-directielid. ,,We wilden hem niet voor niks zo graag hebben. Het ging destijds tussen Wiljan Vloet en Marc. Het feit dat hij een jongen is van deze club was toch een pré. Marc wil eigen jeugd en het liefst Nederlanders in het eerste elftal zien spelen. We staan volledig achter die visie, ook al is het soms niet makkelijk. Feyenoord heeft ook zo'n periode als wij achter de rug. Van Hintum: ,,Het is niet makkelijk om je staande te houden als de club financieel aan de rand van de afgrond komt. Door geldgebrek breken bij Feyenoord nu Fer en Wijnaldum door. Hier hebben we onze eigen jongens.''

15.35 uur Bijna anderhalf uur na de wedstrijd voegt trainer Hans Westerhof zich bij zijn 'baas'. Op papier liggen de verhoudingen misschien zo, maar in de praktijk is er een meer dan warme band tussen de coach en de 'TD'. Westerhof begrijpt dat het voor de oud-prof moeilijk is om zijn energie kwijt te raken. ,,Je had hem bij Heerenveen uit moeten zien,'' zegt de Vitesse-coach. ,,Hij had zulke ogen. Maar wat kan je doen als alles binnen de club fantastisch is neergezet en de resultaten blijven uit.'' En met enige zelfspot, grijnzend: ,,Hij kan hooguit de trainer eruit schoppen.''

Bron: AD
pi_62944155
Nicky komt gewoon voor zichzelf op ofzo?
pi_62944261
quote:
Aanhoudingen na grote vechtpartij

ARNHEM - De politie heeft zondagavond op het Nieuwe Plein in Arnhem drie mannen aangehouden na een massale vechtpartij. Bij die vechtpartij vielen diverse gewonden.

Volgens de politie was de vechtpartij het gevolg van een caféruzie.

De politie moest op straat hard ingrijpen, omdat een groep van zo'n vijftien man zich tegen de politie keerde. Agenten hebben daarbij de wapenstok gebruikt. De politie houdt rekening met nog meer aanhoudingen.
Wel dubieus nieuws dus. Het was weer een weekje rustig hoor.
Don't think twice, it's all right.
pi_62944473
Las het gister al , hij zou voor zijn moeder zijn opgekomen , niks vreemd lijkt me.
quote:
ARNHEM - Bij een vechtpartij op het Nieuwe Plein in Arnhem zijn zondagavond meerdere personen gewond geraakt.

Toen de politie arriveerde bij het café waar de vechtpartij was ontstaan, lag er een vrouw op straat. Een groep van ongeveer dertig mensen omsloot de vrouw. Terwijl de politie zich over de vrouw wilde ontfermen, probeerde een 18-jarige omstander door de linie van agenten te breken. Na diverse waarschuwingen werd hij aangehouden en geboeid afgevoerd. Daarop keerde een groep van vijftien mensen zich tegen de politie die zich genoodzaakt zag extra steun op te roepen.

Een 25-jarige Arnhemmer werd aangehouden na bedreiging van een agente en een 44-jarige voor het ingooien van een ruit. De groep was al uit elkaar toen de opgeroepen agenten arriveerden.

Bron De Gelderlander 03/11/2008
En hofs is 25
  dinsdag 4 november 2008 @ 22:22:56 #92
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_62948795
Die kan alleen geen agente bedreigen, daar is ie veel te klein voor. Wat een onboeiend verhaal weer jongens, voetballers zijn nou eenmaal niet de grootste lieverdjes. Laat ze lekker.
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
  dinsdag 4 november 2008 @ 23:17:21 #93
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_62950913
Wanneer komt het artikel in de Telegraag en De Pers?!
pi_62950964
De Telegraaf wacht tot de wedstrijddag.
Don't think twice, it's all right.
  zaterdag 8 november 2008 @ 13:43:47 #95
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_63052333
Vitesse
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
pi_63151935
Vanavond Lienden uit. Typisch Vitesse om daar dan weer de boot in te gaan.
Don't think twice, it's all right.
  woensdag 12 november 2008 @ 10:21:33 #97
3185 Adelante
To let it go now
pi_63151981
Iedere bekeravond zit er wel een stunt in, gisteren was dat Achilles, hopelijk niet vanavond FC Hans Kraaij
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
pi_63172573
Here we go
pi_63172607
En de avond begon zo mooi met Volendam. JONGEJONGEJONGEJONGEJONGE.
Don't think twice, it's all right.
pi_63172609
tuurlijk 1-0
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')