abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_61978366
Hij is dan ook gemaakt door een wat ouder italiaans stel .

Niet van die Nederlandse turken . (niet dat ik wat tegen Nederlandse Turken heb, maar pizza's maken kunnen ze niet, sorry).
  zondag 28 september 2008 @ 20:04:29 #77
182666 Harajuku.
C'est magnifique.
pi_61978511
Mijn Turk maakt pizza's. Enige pizzaboer waar ik 't ook vandaan haal
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
pi_61978549
Oef IJsmeis, nu wil ik meteen proberen of ik het zelf ook kan
  zondag 28 september 2008 @ 20:13:10 #79
206253 PoepSnoet
a.k.a. ShitFace
pi_61978771
Is die pizza uiteindelijk niet een heel erg melig geheel?
Spaghetti en bodem
pi_61978826
Neuh, de bolognese-saus die er overheen/onder (het is maar hoe je het bekijkt) zit maakt ook nog veel goed.
  zondag 28 september 2008 @ 20:23:58 #81
199397 Windigo
Flavourtarian
pi_61979118
quote:
Op zondag 28 september 2008 19:54 schreef SHE het volgende:
Overigens een mooie pizza om te zien, weinig vet ook op de doos ondanks de shitload aan kaas.

Als ie niet zo smaakt als ie eruit ziet dan ben ik jaloers! Mooie dunne bodem ook.
Jakjakjak, heiligschennis!
pi_61982278
quote:
Op zondag 28 september 2008 20:14 schreef ijsmeis het volgende:
Neuh, de bolognese-saus die er overheen/onder (het is maar hoe je het bekijkt) zit maakt ook nog veel goed.
krijg je em ook altijd op? Lijkt me heel machtig!
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_61983225
quote:
Op zondag 28 september 2008 21:56 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

krijg je em ook altijd op? Lijkt me heel machtig!
Nee . Maar ik ben sowieso al wel een kleine eter.
pi_61986716
Ligt een beetje aan de pizza

Margherita, Salami, de wat minder belegde pizzas dus met de hand.
Pizzas waar altijd van alles afvalt (Shoarma, Tropicana) eet ik meestal met mes en vork. Zo doe je er ook een stuk langer over en zit ik minder snel vol.
pi_61986754
Een pizzaroller is wel 't handigst, of ik laat mijn vaste Ali het ding terplekke al in stukken hakken.
***** Kraak.....
pi_61988079
Liefst eet ik in een echt pizzeria met mes en vork, keiheet. Maar, meestal bestellen wij (kids) en dan gaat er gewoon een punt gesneden naar binnen. 1 vaak want dan zit ik al vol, rustig eten zit er hier niet in meer

Pizza's
I used to work in a morgue........I am a people person
Only Human
  maandag 29 september 2008 @ 08:45:25 #87
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_61989029
Ik denk niet dat ik dat beeld snel van m'n netvlies zal krijgen....helaas!
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
pi_62248223
quote:
Op zaterdag 27 september 2008 19:28 schreef TNA het volgende:
Thuis je pizza met mes en vork eten Als je in een fucking restaurant woont ja
quote:
Op zaterdag 27 september 2008 19:29 schreef Tyler..Durden het volgende:
Ik eet mijn pizza altijd met een lepel.
Fight Till The Last Second
pi_62250086
Vouwen
dan proef je alleen maar die brood smaak, zonde
"The sailor does not pray for wind, he learns to sail."
  donderdag 9 oktober 2008 @ 08:38:41 #90
224140 Nantes
Mommy to be!
pi_62252233
Mes en vork.
pi_62258937
Meestal met mes en vork.
pi_62264738
Anders: In een italiaans restaurant met mes en vork, en thuis gewoon met de vette vingertjes!
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
pi_62267884
quote:
Op zaterdag 27 september 2008 19:47 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Van Ristorante?
Ja.
pi_62268065
Met de hand, anders word m'n pizza koud.. zonde!
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_62292657
ligt eraan:

italiaanse pizza met mes en vork
american-dingen gewoon in slices
Ja doei.
pi_62328264
quote:
Op zondag 28 september 2008 20:00 schreef ijsmeis het volgende:
Hij is dan ook gemaakt door een wat ouder italiaans stel .

Niet van die Nederlandse turken . (niet dat ik wat tegen Nederlandse Turken heb, maar pizza's maken kunnen ze niet, sorry).
Het wisselt. Bij mij hier in de buurt zit er eentje die een hele fijne Napolitana maakt én tot 5 uur 's ochtends open is. Ik ken eigenlijk maar één tent die wezenlijk betere pizza's maakt hier, en dat is dan meteen best een fancy restaurantje. Ik dacht dat ik daarmee ontzettende mazzel had, maar laatst was ik notabene in een dorpje in de achterhoek, bleek daar niet alleen een Turk te zijn doorgedrongen, die kon ook prima pizza's maken.

Laten we het erop houden dat de aanpassing aan de Nederlandse cultuur toch wat moeizaam verloopt, maar dat het daardoor prima gaat met de eetcultuur hier.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  zondag 12 oktober 2008 @ 16:01:39 #97
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_62328787
eigen deegje staat nu te rijzen...
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')