abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  maandag 22 september 2008 @ 23:34:20 #1
40122 anthony68
Elke dag , nieuwe kansen...
pi_61839964
ik heb nou me kipfilet gebakken in 15 miin en daarna gekruid en omgedraaid is dit zo goed of moet ie nog korter??/ vroeger deed ik 20 min om en om was ie te taai...
weten jullie nog lekkere kruiden om de kip te kruiden ik gebruik nu paprika en zwarte peper
en als sous kip chicken tonight sate...
pi_61839977
Kook een IQ.
pi_61839997
Komijn .
  maandag 22 september 2008 @ 23:40:06 #4
158344 RoodWitBlauw
rasechte hollander
pi_61840109
kip homo blauw is lekker!!!


“YOU’RE FUCKING OUT, I’M FUCKING IN”
pi_61840137
Ten eerste: waarom ga je midden in de nacht kipfilet staan te baken?
Ten tweede: een baken is een merkteken dat vaarwater aangeeft.
Ten derde: sous.
Ja, die met de ballen in de bek.
pi_61840304
wat dacht je ervan om de kip gewoon te bakken tot hij gaar is? Snijd de filet in kleinere stukjes, die zijn snel gaar (enkele minuten...).
Wat kruiden betreft zit het meeste al in de saus... Een klein beetje kipkruiden is voldoende.
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
  maandag 22 september 2008 @ 23:59:21 #7
228922 BreathMe
Adem in, Adem uit.
pi_61840598
quote:
Op maandag 22 september 2008 23:34 schreef RacerDKB het volgende:
Kook een IQ.
Kun je die niet bakken dan?
pi_61840641
kleinere stukjes bakken sneller.

daarnaast, half uur minimaal voor kip

20 min is te kort naar mijn weten!
Redacted
pi_61841078
quote:
Op dinsdag 23 september 2008 00:01 schreef cablegunmaster het volgende:
kleinere stukjes bakken sneller.

daarnaast, half uur minimaal voor kip

20 min is te kort naar mijn weten!
hoeveel gaarder dan gaar wil je het hebben? Kip wordt goor als je het te lang bakt.
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
  dinsdag 23 september 2008 @ 00:24:46 #10
18159 Dlocks
Zoek het maar op met Google...
pi_61841125
quote:
ik heb nou me kipfilet gebakken in 15 miin en daarna gekruid en omgedraaid
Probeer de volgende keer eens om de kip eerst te kruiden, de kruiden even laten intrekken en dan pas bakken.
  dinsdag 23 september 2008 @ 00:27:34 #11
137173 YPrue
Message in a bottle...
pi_61841184
Ik verbaas me erover dat je kip na twee keer 15 minuten in de pan niet gillend wegrent

Als je nou niet zeker bent wanneer je kip nou gaar is, kun je eventueel ook eens de kipfilet een stukje insnijden om te zien of die van binnen al gaar is. Als je dan ongeveer de tijd bijhoudt, weet je de volgende keer al wat beter hoe lang het duurt voordat hij gaar is.
The Police 08-06-2008
  dinsdag 23 september 2008 @ 00:28:17 #12
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_61841197
kipfilet 20 min ??

Die is met elke kant 5 echt meer dan klaar.
pi_61841404
quote:
Op dinsdag 23 september 2008 00:28 schreef SHE het volgende:
kipfilet 20 min ??

Die is met elke kant 5 echt meer dan klaar.
Kip mwhoah , ligt eraan hele kip of kleine blokjes
Redacted
  Redactie Games dinsdag 23 september 2008 @ 00:45:45 #14
52557 crew  Mr.Noodle
Offtopic in geleuter...
pi_61841486
Of je snijdt em in stukjes en bakt alles binnen 5 minuten klaar?
How do you get precisely 4 Gallons of water with a 3 Gallon and 5 Gallon Can...
pi_61842797
quote:
Op dinsdag 23 september 2008 00:01 schreef cablegunmaster het volgende:
kleinere stukjes bakken sneller.

daarnaast, half uur minimaal voor kip

20 min is te kort naar mijn weten!
Kip is heel snel klaar hoor! Waarschijnlijk het snelste van alle stukjes vlees/gevogelte. Het moet wel gaar zijn natuurlijk, maar de truc is om je stukje filet nog sappig te houden. Bij 20 minuten bakken of langer wordt ie echt gortdroog. Da's nie lekker.

Stukje filiet in de marinade zetten (1000 recepten mogelijk) , op kamertemp laten komen en dan in de pan laten zwemmen om en om ongeveer 10 minuutjes.
Alleen met zelfspot kun je overleven...
  dinsdag 23 september 2008 @ 10:59:26 #16
40122 anthony68
Elke dag , nieuwe kansen...
pi_61845813
quote:
Op dinsdag 23 september 2008 07:49 schreef Tezz het volgende:

[..]

Kip is heel snel klaar hoor! Waarschijnlijk het snelste van alle stukjes vlees/gevogelte. Het moet wel gaar zijn natuurlijk, maar de truc is om je stukje filet nog sappig te houden. Bij 20 minuten bakken of langer wordt ie echt gortdroog. Da's nie lekker.

Stukje filiet in de marinade zetten (1000 recepten mogelijk) , op kamertemp laten komen en dan in de pan laten zwemmen om en om ongeveer 10 minuutjes.
15min elke kant in oven is voor mij goed hij was lekker sappig alleen willen de kruiden niet intrekken wat doe ik verkeerd?
- ik kruid de kip met parika en zwart e peper zet het dan in oli en draai na 15 om en kruid opnieuw
of moet ik de kip samen met de chicken tonight 30 minuten laten bakken in de saus??
want ik doe nu eerst kip bakken en daarna saus erover maar smaaakt nog niet optimaal

me moeder maakt lekker kruidige kip maar ik snap het niet...
pi_61847262
Vraag het mams!
Ja, die met de ballen in de bek.
pi_61848031
Langer marineren. Eerst de kruiden met de olie mengen en dan pas de kip erbij.

Google is je vriend, zoek gewoon op oosterse kip marinade en je krijgt 1000+ hits.
Life is too short not to have fun
pi_61850925
quote:
Op dinsdag 23 september 2008 10:59 schreef anthony68 het volgende:

[..]

15min elke kant in oven is voor mij goed hij was lekker sappig alleen willen de kruiden niet intrekken wat doe ik verkeerd?
- ik kruid de kip met parika en zwart e peper zet het dan in oli en draai na 15 om en kruid opnieuw
of moet ik de kip samen met de chicken tonight 30 minuten laten bakken in de saus??
want ik doe nu eerst kip bakken en daarna saus erover maar smaaakt nog niet optimaal

me moeder maakt lekker kruidige kip maar ik snap het niet...
Een heel klein scheutje citroensap in de marinade wil nog wel eens helpen om het sneller in te laten trekken (het zuur maakt het vlees malser namelijk). VErder: minimaal een halve dag laten marineren.

Eerst vlees bakken en dan saus erbij. Die saus uit zo'n pot is namelijk kant en klaar en moet je dus vooral niet te lang laten koken. Dat komt de smaak van de saus niet ten goede!

En inderdaad: vraag je moeder even hoe zij het doet!!
Alleen met zelfspot kun je overleven...
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')