Hezel | zondag 21 september 2008 @ 15:39 |
Ik ben gisteravond om 10 vergeten een kilo kipfilet in de koelkast terug te leggen. Vanochtend om 11 uur toch maar even gedaan ![]() | |
Trusten | zondag 21 september 2008 @ 15:43 |
Ik zou het er zelf niet meer op durven gokken met kip maar misschien kan het best...geen verstand van dus hoop voor je dat er snel anderen reageren... | |
paitor | zondag 21 september 2008 @ 15:46 |
Als je het maar goed doorbakt moet het geen probleem zijn... Ik zou het alleen wel zeker maken dat dit het geval is. Beter dus in blokjes gesneden en goed doorbakken, dan hele kipfilets willen bakken. | |
TheSilverSpoon | zondag 21 september 2008 @ 15:52 |
Kip is een gevoelig product, en bacteriegroei gaat redelijk rap. Zeker buiten de koelkast. Bij twijfel niet doen, en dit lijkt me een duidelijk geval! Zonde van het vlees, maar je kan er hondsberoerd van worden als het niet goed blijkt. Dit merk je pas achteraf. | |
monigue | zondag 21 september 2008 @ 16:05 |
Ik zou als ik jou was, het maar weg gooien! En dat geld niet alleen voor kip, maar voor alle soorten vlees en vis wat gekoeld bewaard moet worden! | |
dWc_RuffRyder | zondag 21 september 2008 @ 16:07 |
Topic lijkt eng veel op Vergeten, klaargemaakte kipfilet in de koelkast te doen. ![]() | |
MinderMutsig | zondag 21 september 2008 @ 18:51 |
quote:Behalve dan dat het hier om rauwe kip gaat. Ik zou het niet doen. | |
David | zondag 21 september 2008 @ 19:00 |
quote:dat dus... | |
sieske | zondag 21 september 2008 @ 19:02 |
ik heb dat al vaker gedaan hoor. Ik weet het, niet echt slim, maar ja ik denk dan weer: flink goed doorbakken en dan kan het wel. Maar op een dag zal ik er wel achter komen dat ik dat beter niet kan doen..... | |
santax | maandag 22 september 2008 @ 06:26 |
Aangezien TS gisteren dit topic opende en sindsdien niet meer reageerde denk ik dat we ervan uit kunnen gaan dat hij de kipfilet alsnog gegeten heeft ![]() ![]() | |
steve2003 | woensdag 1 oktober 2008 @ 15:26 |
Kan prima, heb de kip ene keer 2 dagen buiten de koelkast gelaten. Gewoon in stukjes snijden en goed doorbakken! | |
MinderMutsig | woensdag 1 oktober 2008 @ 15:35 |
quote:Viespeuk. | |
DenkaanHenk | woensdag 1 oktober 2008 @ 15:55 |
Weg gooien, is slecht voor je gezondheid. | |
TheSilverSpoon | woensdag 1 oktober 2008 @ 16:16 |
quote:Met de tijd tussen de OP en jouw antwoord was de kip zelf al opgestaan van het aanrechtblad om naar de koelkast te lopen. | |
Koewam | woensdag 1 oktober 2008 @ 16:25 |
Ik zou het zelf gewoon eten... Als je een gezonde weerstand hebt kan dat geen kwaad. Salmonella vergiftigingen komen alleen bij zwakkeren voor he! En zo' bacterie overleeft de 100 graden niet. Ik zou het wel in kleine stukjes snijden en dan bakken (eerst wassen uiteraard) | |
emokid | woensdag 1 oktober 2008 @ 16:26 |
Wat een gezeik, gewoon eten. Je hebt er voor betaald en het is tenslotte kip. Eten! | |
Ugjerke | donderdag 2 oktober 2008 @ 00:37 |
Word vegetarier, dan hoef je je dit nooit meer af te vragen ![]() (Gewoon voor de zekerheid er toch maar even bijzetten: Ik probeer je niet te bekeren ![]() [ Bericht 29% gewijzigd door Ugjerke op 02-10-2008 01:07:42 ] | |
theKiD | donderdag 2 oktober 2008 @ 07:39 |
quote: ![]() |