abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 19 september 2008 @ 18:52:54 #26
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_61765735
beniewd hoe jenner het zal doen...
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
pi_61766955
quote:
Op vrijdag 19 september 2008 18:13 schreef Positive_Thinking het volgende:
Wat een verhaal...

Schreuder speelde al niet en nu dus nog niet.. niet gepasseerd
Sansoni heeft blessure en speelt darom niet mee. Niet gepasseerd
Yakubu en Kolk wel, waarbij Kolk al weken de weg kwijt is en dus zeer begrijpelijk is.

De soep wordt dus niet zo heet gegeten als TVgelderland doet denken.
Onze negers functioneren al tijden niet meer niet naar behoren, waarom?

Maar vinden jullie niet dat Sansoni eruit moet? De hype rond het neusbijten en de middenveldprestaties zijn nu wel een keertje voorbij. Achterin blijft het een bus onkruit en aangezien zijn contract niet verlengd wordt snap ik niet waarom hij zou moeten spelen? Als VD Struik fit is Sansoni eruit.

Junkers rol lijkt iig bekeken, of is ook dat sensatie?

BTW, als VItesse zaterdag verliest is het over zeg maar. Dan voelen de A-spelers zich gepasseerd en de B-spelers die het ook niet hebben laten zien en weer vervangen worden voor de A-spelers zijn het vertrouwen kwijt. Winnen we niet dan wordt het tussen degradatie en middenmoot bungelen. Natuurlijk is het niet zo zwart-wit, kijk naar NEC vorig seizoen, maar zo ervaar ik het dan wel morgenavond om 20.30. Er wordt mij nu al telkens gevraagd of ik niet spijt heb van weer een seizoenskaart en ik verweer mij altijd dapper met wat Molhoek in de VI zei: "Milan heeft toch ook 0 uit 2?", maar of ik daar na zaterdag nog de kracht voor heb
pi_61776676
quote:
Trainer Hans Westerhof: "Deze informatie is heel exact"

Vrijstaat Vitesse

door Thijs Slegers

ARNHEM - Voetballers die omgangsregels negeren, kledingstukken die verdwijnen uit de kleedkamer en nieuwe spelers die nu al de heersende mentaliteit vervloeken. De financiële zorgen van Vitesse zijn voorbij, maar de werkvloer is ondertussen een vrijstaat geworden. De nieuwe coach Hans Westerhof en technisch directeur Marc van Hintum maken zich echter geen zorgen.

Vitesse wil dit seizoen terug naar een plaats in de middenmoot van de eredivisie, maar met nul punten uit twee duels mag er gesproken worden van een valse start. Een oorzakelijk verband met de sfeer buiten de lijnen ligt voor de hand. Zo verdwenen er in de voorbereiding onderbroeken en een slidingbroek uit de kleedkamer en zag aanvaller Niklas Tarvarjärvi tot zijn woede een gloednieuw jack uit een kledingpakket verdwijnen. Deze vervelende incidenten zorgden ervoor dat de spelers van Vitesse al een keer hun auto's en tassen onder toezicht moesten openen. "Dit mag niet buiten proporties opgeblazen worden", bagatelliseert technisch directeur Marc van Hintum de gebeurtenissen. "Helaas hebben wij een paar spelers in de selectie die lichtzinnig met hun spullen omgaan. Natuurlijk moeten mensen van elkaars eigendommen afblijven, maar zolang niet bewezen is dat het om diefstal gaat, moet dit wel in het juiste perspectief worden geplaatst. Het gaat maar om onderbroeken en het is ook mogelijk dat de sponsor van Tarvarjärvi vergeten is die jas in de doos te doen."

Dat sommige nieuwe spelers off the record hebben laten doorschemeren dat ze zó zijn geschrokken van de Arnhemse omgangsvormen dat ze op hun knieën terug willen keren naar hun oude club, is voor Van Hintum ook geen reden om te veronderstellen dat er nu al iets structureel fout zit bij Vitesse. "Ik kan me voorstellen dat de verwachtingen van een aantal spelers nog niet zijn uitgekomen. Maar spelers moeten ook naar zichzelf kijken. Voldoen zij aan de verwachtingen? Enkelen van hen zijn misschien wel gefrustreerd omdat ze niet spelen. We zijn hier bezig met het maken van een inhaalslag op alle gebieden. Dat proces kost tijd."

Coach Westerhof, die vanavond tegen Sparta Santi Kolk om tactische redenen buiten de basis laat en met de drie spitsen Jenner, Van Wolfswinkel en Büttner gaat spelen, is van mening dat er bij zijn club geen rare dingen gebeuren. "Toen ik hoorde dat er iets miste, hebben we gezamenlijk besloten om de tassen en auto's te openen, zodat we elkaar niet scheef aan gaan kijken. Er werd niets aangetroffen. Ik ben tien weken bij Vitesse bezig en natuurlijk zijn er incidenten geweest. Ik heb gezegd dat jongens die zich volwassen gedragen ook zo worden behandeld, spelers die zich als kinderen gedragen, krijgen een kinderlijke behandeling. En dat laatste is slechts zelden voorgekomen."

Westerhof zegt met een ander probleem te zitten. "Ik vind het veel zorgwekkender dat dit naar buiten is gekomen. De informatie is zo exact dat ik moet concluderen dat er kennelijk een speler in de groep zit die er belang bij heeft om dit naar buiten te brengen. De jongens gaan elkaar nu scheef aankijken en dat is zorgelijk."

Bron: De Telegraaf
Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat.
Don't think twice, it's all right.
pi_61776874
Hehe .
Het is in ieder geval weer niet saai bij Vitesse
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_61777954
Sjezus, ik was hem kwijt!

Wat een heerlijk zooitje weer ..
pi_61778069
Jemig ja. Wie is de Mol?

En met een aanval met Buttner, Van Wolfswinkel en Jenner is het vragen om problemen. Opzich goede voetballers, maar geen leiders in de aanval.
That's all folks!
pi_61779465
Omg, nu MOETEN we winnen vanavond om geen hekseketel te krijgen.

Op de sites spreekt men nu dus van 'mogelijke diefstal' Vitesse toch, echt absurd
Velthuizen zal zijn sleutel van zijn auto nu wel in een kluisje doen ipv in zijn broekzak.

[ Bericht 74% gewijzigd door DeVinger op 20-09-2008 14:05:02 ]
pi_61779697
Vitesse.

Toch wel een beetje zin in vanavond. M'n eerste wedstrijd sinds PSV toen.
Don't think twice, it's all right.
  zaterdag 20 september 2008 @ 17:59:36 #34
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_61783588
Ben d'r bij! Lekker schreeuwen met mn schorre uitgaansstem!

Of gewoon triest met mn biertje zitten toekijken en mentaal relativeren
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
pi_61790615
Nou, Sprockel enkeltje naar de bank, gelukkig degelijke wedstrijd van Wolfswinkel, Hofs & Drost. Jammer dat het redelijke spel uit de 1e helft niet door werd gezet. Dit moet je verdorie gewoon winnen.
Don't think twice, it's all right.
pi_61791483
Jongens, als je thuis niet van Sparta meer kan winnen...

Sprockel, wtf is der aan de hand? Van oproep in Oranje tot klungel en retour Excelsior? (GGD). Alle negers renderen niet meer Yakubu, Pryor, Sprockel, vroegah waren negers de bom! Zonde dit voor Ricky en Buttner, speelde gretig en goed voor jonkies. Hofs en Verheagh zijn echt de enige betrouwbare spelers.
Drost doet het ook aardig, zelfs Claudemir is Claudemir niet meer. Molhoek leek aardig wat frustratie te hebben, en begrijpelijk En wat ik zei, zowel Jenner (basis maar wissel) als Kolk (gepaseerd maar invaller) heb je nu gekrenkt.

Velthuizen leek bepaald geen haast te hebben na de 1-1 :S
quote:
Schreuder: "Het was een fout van mij"
Alfred Schreuder stark direct na de puntendeling tegen Sparta de hand in eigen boezem. De middenvelder van Vitesse gaf aan dat een fout van hem de inleiding was voor de gelijkmaker van de Rotterdamse club.

"Ik stapte op het verkeerde moment in en toen was het te laat. Het was een fout van mij, daar baal ik van", aldus de routinier tegenover RTV Gelderland.

Schreuder kende een goede invalbeurt. De middenvelder moest de met een blessure uitgevallen Frank van der Struijk vervangen in de zestiende minuut van de wedstrijd. "Ik heb geprobeerd om in balbezit de vrije man te vinden. Dat liep wel aardig. Het veldspel was wel beter, daar moeten we vertrouwen uit halen. Maar gezien hun kans op het einde mogen we nog blij zijn met een punt."

De middenvelder kreeg een plaats op de reservebank. Dit aangezien Westerhof van mening was dat Schreuder geen 90 minuten zou kunnen spelen. "Laat ik daar maar niks op zeggen", aldus de man uit Barneveld.
Ah wat lief, je bent ook gewoon geen verdediger. Sansoni ook niet en Sprockel is mega uit vorm en VD Struijk zit in de lappenmand. Oja en we moeten volgende week tegen Ajax met Suarez en Suljemani

oja, ik heb spijt van de seizoenskaart

[ Bericht 24% gewijzigd door DeVinger op 21-09-2008 00:24:48 ]
  zondag 21 september 2008 @ 01:58:34 #37
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_61792800
Wat een negatieve vent ben jij...

Ricky en Buttner lekker fel, VD Struijk goed inzicht, Drost ok, Hofs OK tot 15 minuten voor het einde, Sprockel kut.

We komen er wel.
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
pi_61794819
Spockel kan je achter laten bij Ajax zaterdag. Die mag blij zijn als hij dat niveau nog aankan. Wat speelt hij bagger. En dan vreemd vinden dat je verdediging in de problemen komt.

zet Van Diermen maar achterin. Slechter dan Sprockel is op dit moment onmogelijk.

Positief
Büttner
v. wolfswinkel
Hofs
dat we gescoord hebben
dat we een punt hebben
en dat we geen pingel tegen hebben gehad.

Verder bouwen op de eerste helft dan komen de punten gedurende het seizoen echt nog wel.
pi_61797176
quote:
Op zondag 21 september 2008 01:58 schreef Elvislives het volgende:
Wat een negatieve vent ben jij...

Ricky en Buttner lekker fel, VD Struijk goed inzicht, Drost ok, Hofs OK tot 15 minuten voor het einde, Sprockel kut.

We komen er wel.
Godverdomme kerel, hoe kunnen jullie zo rustig blijven. Thuis groningen 0-4, uit De Graafschap 1-0, thuis Sparta 1-1.

En dan uit moeten naar Ajax, je zult zien we winnen daar, dat is namelijk de voetballogica tegenwoordig.
Maar persoonlijk ga ik er gewoon vanuit dat we daar 5-1 verliezen.

En dan moet je thuis tegen Willem II, gaat Demouge er zeker 3 binnen koppen.

Mag ik ff pessimistisch zijn? Alle voormalig goede spelers zijn hopeloos uit vorm, alle negers zijn nu net iets té chill geworden, Velthuizen krijgt er hopeloos veel om de oren, ik zie geen goede verdediging en dus geen balans, de nieuwe aankopen zijn ook maar gehuurd, als het niet gaat lopen zitten we volgend seizoen met een selectie van 9 man onderin de Eredivisie. Het enige leuke is dan Ricky en Buttner, nou als ik opgevrolijkt wil worden doe ik wel wat anders.
  zondag 21 september 2008 @ 13:21:17 #40
21578 Elvislives
Fietstas, Pumista
pi_61797764
Ik zag een heel behoorlijk Vitesse tot de 1-0 met een VD Struijk die aardig zicht liet zien in de korte periode dat ie speelde, Velthuizen goede reddingen, Drost behoorlijk, het middenveld staat beter met Molhoek en Claudemir en een uitstekende spits, die kaatst, jaagt diep gaat, pingelt.

Enige wat ik zou veranderen is Sprockel eruit en Van Diermen erin (als Struijk weer terug is) en Jenner moet laten zien écht te willen spelen want die zag er erg ongemotiveerd uit.

De ploeg heeft zelfvertrouwen nodig en dan zie ik wel wat moois gebeuren. Noem me een optimist, maar ik denk dat dit Vitesse echt wel goed kan voetballen. Dan verlies je maar een paar keer, maar ik denk dat team er wel komt.
No chingues con mi barrio!
Vamos el TRI!
pi_61798483
quote:
Op zondag 21 september 2008 13:21 schreef Elvislives het volgende:
Ik zag een heel behoorlijk Vitesse tot de 1-0 met een VD Struijk die aardig zicht liet zien in de korte periode dat ie speelde, Velthuizen goede reddingen, Drost behoorlijk, het middenveld staat beter met Molhoek en Claudemir en een uitstekende spits, die kaatst, jaagt diep gaat, pingelt.

Enige wat ik zou veranderen is Sprockel eruit en Van Diermen erin (als Struijk weer terug is) en Jenner moet laten zien écht te willen spelen want die zag er erg ongemotiveerd uit.

De ploeg heeft zelfvertrouwen nodig en dan zie ik wel wat moois gebeuren. Noem me een optimist, maar ik denk dat dit Vitesse echt wel goed kan voetballen. Dan verlies je maar een paar keer, maar ik denk dat team er wel komt.
Ik ben het wel met je eens, ik kan alleen echt het geduld niet meer opbrengen (mijn probleem) en dat vertrouwen wordt lastig als je volgende week weer op je broek krijgt, ook al is het tegen Ajax.
  maandag 22 september 2008 @ 19:42:38 #42
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_61833020
Hallo
pi_61834129
Durf je het nog aan, Yozzz?
Don't think twice, it's all right.
  maandag 22 september 2008 @ 20:52:38 #44
3185 Adelante
To let it go now
pi_61835016
Iemand dat overzichtje van de NOS gezien van punten in kalenderjaar 2008? Ik geloof dat Vitesse eennalaatste stond
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
pi_61837502
quote:
Op maandag 22 september 2008 20:52 schreef Adelante het volgende:
Iemand dat overzichtje van de NOS gezien van punten in kalenderjaar 2008? Ik geloof dat Vitesse eennalaatste stond
En dan mag ik niet pessimistisch zijn
  maandag 22 september 2008 @ 22:35:24 #46
19246 xJapser
VBV De Graafschap o/
pi_61838187
Paniek in de tent ?
"Is that what happens to us? A life of conflict with no time for friends...
...so that when it is done, only our enemies leave roses."
pi_61841304
quote:
Op maandag 22 september 2008 22:35 schreef xJapser het volgende:
Paniek in de tent ?
Heb je hem ook weer hoor

Spreek jou eind van het seizoen wel, kijken waar er paniek is
  dinsdag 23 september 2008 @ 09:03:22 #48
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_61843494
3 wedstrijden gespeeld, geen paniek. The Hertog will watch over us!
pi_61848821
Alles even laten bedaren en ik geloof nog steeds in het kampioenschap!

btw:
quote:
Vitesse geeft zijn arend de naam 'Hertog'

Vitesse heeft zijn Afrikaanse vechtarend een naam gegeven: Hertog.
De Arnhemse club liet zijn supporters kiezen uit zes opties, maar het is onduidelijk of Vitesse gehoor heeft gegeven aan de voorkeur van de aanhang. "Ik heb in een deskundige jury gezeten en dit is ons besluit", zegt algemeen directeur Paul van der Kraan. De naam Hertog verwijst naar de vroegere Hertog van Gelre.
pi_61848991
Ik vind 't vergezocht.
Don't think twice, it's all right.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')