Henk-B | zaterdag 13 september 2008 @ 15:40 |
Gisteravond dus vergeten gebakken kipfilet in de koelkast te doen, vanochtend om 9 uur toch gedaan, kan ik dit nu toch eten? Alvast bedankt. | |
silentnl | zaterdag 13 september 2008 @ 15:41 |
als je ziek wilt worden wel ja ![]() | |
Henk-B | zaterdag 13 september 2008 @ 15:42 |
quote:Serieus, is dat zo snel bedorven? | |
MinderMutsig | zaterdag 13 september 2008 @ 15:42 |
quote:Nonsens. Met rauwe kip zou ik het risico niet nemen maar las het gebakken was dan kan je het vandaag nog wel eten. | |
Adelante | zaterdag 13 september 2008 @ 15:43 |
Als je het maar weer heet genoeg verwarmd/opbakt, gaan die beestjes vanzelf dood | |
Henk-B | zaterdag 13 september 2008 @ 15:43 |
quote:Okidokie, dank je wel! | |
MinderMutsig | zaterdag 13 september 2008 @ 16:05 |
Wel even weer goed verhitten inderdaad maar dat lijkt me logisch. | |
Superfast | zaterdag 13 september 2008 @ 16:11 |
Als het gebakken is zeker wel maar zoals MinderMutsig zegt wel zorgen als je het opwarmt dat het goed verhit | |
Martijn_77 | zaterdag 13 september 2008 @ 17:13 |
Als het gebakken is loop je minder risico maar zou hem toch wel een keer goed door verwarmen | |
Henk-B | zaterdag 13 september 2008 @ 20:25 |
Ik heb het goed verhit, het was weer lekker ![]() Dank allen! | |
Guus Muisarm | zondag 14 september 2008 @ 00:03 |
Meh, als ik iets met kip maak doe ik dat voor 2 dagen. Ik laat 1 portie vaak gewoon in de magnetron staan. Die doe ik erin om af te koelen voordat ik 'm in de koelkast zet maar ik ben tevaak te lam om dat te doen. Dag erop gewoon 5 min. full force opwarmen in dezelfde magnetron en voila. Ik ben nog niet dood. |