FOK!forum / Culinesse à gogo / Vergeten, klaargemaakte kipfilet in de koelkast te doen.
Henk-Bzaterdag 13 september 2008 @ 15:40
Gisteravond dus vergeten gebakken kipfilet in de koelkast te doen, vanochtend om 9 uur toch gedaan, kan ik dit nu toch eten?

Alvast bedankt.
silentnlzaterdag 13 september 2008 @ 15:41
als je ziek wilt worden wel ja
Henk-Bzaterdag 13 september 2008 @ 15:42
quote:
Op zaterdag 13 september 2008 15:41 schreef silentnl het volgende:
als je ziek wilt worden wel ja
Serieus, is dat zo snel bedorven?
MinderMutsigzaterdag 13 september 2008 @ 15:42
quote:
Op zaterdag 13 september 2008 15:41 schreef silentnl het volgende:
als je ziek wilt worden wel ja
Nonsens. Met rauwe kip zou ik het risico niet nemen maar las het gebakken was dan kan je het vandaag nog wel eten.
Adelantezaterdag 13 september 2008 @ 15:43
Als je het maar weer heet genoeg verwarmd/opbakt, gaan die beestjes vanzelf dood
Henk-Bzaterdag 13 september 2008 @ 15:43
quote:
Op zaterdag 13 september 2008 15:42 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Nonsens. Met rauwe kip zou ik het risico niet nemen maar las het gebakken was dan kan je het vandaag nog wel eten.
Okidokie, dank je wel!
MinderMutsigzaterdag 13 september 2008 @ 16:05
Wel even weer goed verhitten inderdaad maar dat lijkt me logisch.
Superfastzaterdag 13 september 2008 @ 16:11
Als het gebakken is zeker wel maar zoals MinderMutsig zegt wel zorgen als je het opwarmt dat het goed verhit
Martijn_77zaterdag 13 september 2008 @ 17:13
Als het gebakken is loop je minder risico maar zou hem toch wel een keer goed door verwarmen
Henk-Bzaterdag 13 september 2008 @ 20:25
Ik heb het goed verhit, het was weer lekker

Dank allen!
Guus Muisarmzondag 14 september 2008 @ 00:03
Meh, als ik iets met kip maak doe ik dat voor 2 dagen. Ik laat 1 portie vaak gewoon in de magnetron staan. Die doe ik erin om af te koelen voordat ik 'm in de koelkast zet maar ik ben tevaak te lam om dat te doen.

Dag erop gewoon 5 min. full force opwarmen in dezelfde magnetron en voila. Ik ben nog niet dood.