abonnement Unibet Coolblue
pi_61311942
Dit topic is bestemd voor samenvattingen van gebeurtenissen in een zekere villa in Eemnes.
Commentaar op deze Updates graag in de verschillende andere topics, of per PM naar de poster. Off-topic posts worden niet op prijs gesteld!

[ Bericht % gewijzigd door Noek op 07-09-2008 15:22:54 ]
pi_61312017
uitzending 1 september 2008
quote:
Op maandag 1 september 2008 23:38 schreef Desii het volgende:
ik heb de uitzending bekeken en snap het allemaal best.... de jongens willen dat de meiden achter hun aankomen en de meiden houden de boot wat af
Liza wil Marco (de blonde) proberen af te pikken van Kimberly, wat haar waarschijnlijk wel gaat lukken

Joost wil nu al Yasmin voor vast aan zich binden, maar zij vindt hem veels te snel gaan. Zij vindt dat het vanzelf moet gaan (er moet een klik zijn) en zij voelt dat (nog) niet.
Wel een beetje dom van der, want hij geeft haar de mogelijkheid om lang te blijven... alhoewel ze nu wel aan het vissen was bij Ribas (creepy figuur, mijn mening)

Die Ribas zit iedereen op te jutten door te zeggen dat de sterke vrouwen eruit moeten (nu weer Fiona en Yasmin)

Kimberly ligt niet zo heel lekker in de groep, Kelly (1lady) laat haar de meeste taken uitvoeren in de huishouding, omdat zij vindt dat ze veels te weinig doet.

Wel mis ik streams!!! Maar vooruit, tis niet anders
Chelsea gaat morgen een lesje girlpower geven .... ik ben weer van de partij
Blonde Marco blijkt een watje eerste klas. Schiet helemaal in de stress als Kimberley "Grapje!" dreigt het armbandje (=teken van dit-is-mijn-vrouw) terug te geven. Ondanks dat hij letterlijk 2 welwillende vrijgezelle dames naast zich heeft zitten die zó haar plaats willen overnemen. Hij trekt zich ook nogal wat aan van alle negatieve praat die anderen doen over Kimberley. Hij zegt tegen Kimberley dat hij denkt dat hij de verkeerde gekozen heeft.
Marco lijkt naar Lisa over te hellen.

Lisa maakt zich erg druk betreffende het inpalmen van de mannen (voornamelijk Blonde Marco). Ze wil absoluut niet weggestuurd worden a.s. zondag. Fiona adviseert haar rustiger aan te doen met het zoeken naar liefde, en houdt haar voor dat het niet erg is om naar huis te gaan. Lisa kan dit niet bevatten. Ze is verbeten, en het lijkt wel wanhopig om te bewijzen dat ze een man kan strikken (eerste gevalletje van "spoort niet" is gesignaleerd, denk ik)

Donkere Marco (bijgenaamd op Fok "Barco" of "Darko) snapt Fiona's advies ook niet, maar om een andere reden: hij vindt het een spel ! Je gaat toch niet zomaar uit een spel weg ???? Darko lijkt helemaal niet bezig met de liefde, behalve als middel om dit spel te winnen.

Joost probeert Yasmin volkomen in te palmen en heeft het over een lange termijn relatie en strategie (alles samendoen, hoe omgaan met de creditcard), en peilt Yasmin naar haar reacties. Is hij de slimste van het stel?

Een onbeduidend mannetje genaamd Rory vindt de dames "te gesloten". Ze willen nog niet eens neuken
Hij heeft er anders verdomd veel zin in en weet al precies hoe je hoort om te gaan met vrouwen: "Eentje voor de sex en ééntje voor het spel"

Ribas' oplossing voor problemen met vrouwen is simpel : wegsturen
"ik sweer het je... ik sweer het je... die vrouwen zijn gevaarlijk !!"
Hij krijgt het er warm van...
quote:
Op dinsdag 2 september 2008 00:33 schreef Charmian het volgende:
Tsja die sukkel heeft natuurlijk in de gaten dat zijn 'een vrouw moet haar plaats weten' niet gaat werken en begint nu al te piepen over 'zij is gevaarlijke' en 'de sterken' moeten weg.
vooruitblik
Het gloedvolle betoog dat Ribas houdt tegenover de andere mannen maakt indruk... in de komende aflevering zal te zien zijn hoe de mannen gezamenlijk de armbanden terug gaan eisen.
Chelsea wordt emotioneel en verwijt de mannen dat ze geen respect hebben voor de vrouwen.

[ Bericht 7% gewijzigd door avonne op 02-09-2008 09:22:06 ]
pi_61312512
Oww chips, dit topic had ik nog niet gezien

Deze post hoort hier denk ik meer:

Ribas tegen Marco&Marco over Fiona:

"Zij is dangerous, zij wordt elke keer wel door een gozer gekozen en ze hoeft er helemaal geen moeite voor te doen.

Elke keer zal een gozer haar wel kiezen, want ik zweer het je iedereen zit op haar te geilen.
Zij, haar positie is vast , echt dat maakt haar gevaarlijk.

Weet je hoeveel gasten ze in de buitenwereld heeft. Ze weet precies hoe ze met een gozer om moet gaan, hoe ze met hem moet spelen.

Ze zegt dat ze niet kan dansen, dat ze arytmisch is, maar zij kan dansen hoor.




(sorry kan geen gifjes maken)

Kijk dan hoe ze staat gek, ze weet precies hoe ze je geil moet maken hoor. Ik zweer het je gozer, echt.

Ik denk dat je de sterktste vrouw (lees geilste) eruit moet gooien Fiona&Yasmin



Maar Fiona is de sterkste (geile), die moest juist weg. "

De andere Marco's willen haar nog niet weg hebben en er liever van genieten, de komende paar weken.

Dit maakt Ribas nu al een verliezer, hij is al zo gefixeerd op de heupbewegingen van een dansende Fiona, dat hij kansloos wordt als hij die zwakke knietjes houdt.

Hij heeft z'n zaakje nu al niet meer onder controle


En het hergroeperen van Lisa op Marco(denk ik) en Barco:

Lisa in de aanval





Alles wordt tussen de regels bepaald.
pi_61331618
Stelletjes op dit moment zijn:

Rori & Kimberly (Firstlady)


Joost & Suzanne


Marco & Kelly


Marco & CHelsea

Ribas & Lisa




Vrijgezel
Yasmin en Fiona
Goedemorgen :W
pi_61332153
De villa is verdeeld in een mannenkamp en een vrouwenkamp. De mannen naaien zichzelf op dat ze helemaal niks hebben aan de vrouwen die maar doen waar ze zelf zin in hebben, maar NIET aandacht aan de mannen geven. In het mannenkamp gaat het in toenemende mate over sex, sex en sex.
Aan beide kanten wordt uitgebreid geklaagd over gebrek aan aandacht en respect.

Yasmina wil niks met Joost te maken hebben, en Kelly niks met Rory.
Chelsea merkt op dat je geen liefdeskoppel hoeft te zijn om partners in het spel te zijn. Fiona merkt op dat niet iedereen dat kan opbrengen "Iedereen heeft zijn eigen normen en waarden"

Joost vindt geen spelpartner in Yasmina. Rory vindt Kelly te dominant. Marco schaamt zich voor underdog Kimberly. Darko vindt Fiona te zweverig (denk ik. Kan ook te zelfstandig wezen). Ribas wil zowiezo van elke vrouw (in dit geval Chelsea) hard wegrennen.
Ze besluiten eensgezind (met instructie van de redactie) om het armbandje terug te halen.
De dames vinden dat allang best aangezien ze de betreffende partners niet zo cool vinden. Maar ze voelen zich wel effe beledigd.

In beide kampen gaat het ongenoegen nog even flink door. Al met al te-nen-krom-men-de TV over onderworpenheid en sex. De mannen willen de baas zijn en ze willen de dames onder de duim krijgen. En ze willen sex.
De vrouwen willen geen slaafje zijn. Op geen enkel gebied, trouwens. Over de verwachte sexuele diensten zegt Chelsea fel "Je moet niet denken dat, omdat we aan dit spel meedoen, ook daadwerkelijk zover gaan dat we met de benen wijd gaan voor een credit card. Rot op, man!"
(we zullen zien wie er principieel lijkt te zijn en wie doet wat een TV programma van hen verwacht)

Tenslotte weer de vleeskeuring waarbij de dames zonder animo als animeermeisjes in kimono weer wachten op wat de mannen kiezen.
Joost kiest Suzanne
Ribas kiest Lisa
Marco kiest Kelly
Donkere Marco kiest Chelsea
Rory kiest Kimberley (wordt first Lady, waarschijnlijk gescript, zodat Kimberley wraak moet nemen op de vorige First Lady Kelly)
Darko doet nog even dreigend naar de dames "Is jullie de consequenties van dit geheel nu duidelijk?"
Nou, Chelsea wil even wat zeggen en gooit op tafel dat ze niet sex hoeven te verwachten.
(hier wordt het programma afgekapt, dus de reactie van de mannen is niet bekend)

preview
Fiona en Joost onderhandelen over een partnerschap, terwijl Darko, Rory en Marco er zeker van zijn dat Fiona weggaat.
Ribas vraagt onderdanig aan Lisa zijn armbandje terug (dat is dan vrouw #4 waar hij hard van weg loopt . Lisa geeft het grootmoedig terug.
pi_61361804
uitzending van 3-9-2008

(De invloed van scriptschrijvers wordt erg zichtbaar. Allez, laat ik net doen alsof het allemaal niet voorgekauwd is !)

Fiona maakt zich veel zorgen over het feit dat ze niet verkozen is tot "vrouw-van-iemand" en is bang uit het spel te liggen. Ze praat met alle mannen. Fiona stelt vragen aan de mannen over het hoe en waarom van hun armband-terughaal-actie, en over hoe ze over het spel denken.
Of de vragen zijn te moeilijk, of de mannen durven zich niet bloot te geven, maar de antwoorden zijn uiterst vaag en ontwijkend. De mannen praten over Fiona..... en sex natuurlijk. Joost is er van overtuigd dat Fiona zo wanhopig is dat ze zal neuken met welke man dan ook, die haar nu zal kiezen. Marco wil dat vanavond zéker gaan proberen.

Ondanks dat de mannen het er over eens zijn dat Fiona het huis uit moet, gaat Joost stilletjes zijn eigen weg en zoekt Fiona regelmatig op om haar te peilen. Fiona wil duidelijk uitgebreid over het spel praten, maar Joost laat heel weinig los over wat hijzelf denkt en vindt.

Ribas heeft het maar druk met de vrouwtjes!
Lisa heeft gisteren van hem een armband gekregen en probeert, conform de eisen die daar gisteravond bij gesteld werden, met Ribas een gesprek aan te knopen. De weerzin druipt bij Ribas van het gezicht af.
Daarentegen vermaakt hij zich veel beter met Yasmin! Damn, wat is dat toch een lekker makkelijk dom mokkel, die hem overal gelijk in geeft en er spontaan nog wat extra scheppen paranoia en gif gooit bovenop alles wat hij zegt !
quote:
Ribas over Lisa "Het is een viesjj wijf, het is een viesjj wijf"
Yasmin "Ja, he? En wat heeft ze op haar huid? Dat is echt smerig"
quote:
Ribas "Joost is gewoon gevaarlijk"
Yasmin "Hij is echt niet normaal, zoals hij denkt en zo. Hij stelt vragen ! Ik ben echt bang voor hem. "
Dus Ribas maakt korte metten en vraagt aan Lisa het armbandje terug.

preview
Joost praat alweer serieus met Fiona. Ribas probeert Marco tegen Joost op te zetten. Ribas verbiedt Yasmin om met Joost te praten.
De eerste opdracht ! Quizvragen (ja, vragen over sex natuurlijk)

(my two cents: Fiona en Joost gaan de hoofdrol van helden spelen, en Ribas de aanvoerder van de troep wolven die hen gaan verslinden. Spanning ende sensatie ! Mis het niet !)
pi_61388729
uitzending 4-9-2008

Ribas geeft zijn armband aan Yasmin. Men laat niet zie hoe zij daar op reageert.
De voice-over zegt dat Fiona en Joost een stel zijn en ze slapen in 1 bed. Sinds wanneer? Hij had toch Suzanne gekozen? Geen enkele aanwijzing wat hier gebeurd is.

Marco heeft Kelly op de rug gekriebeld, en Kelly is als een speer uit bed gegaan. Lisa gaat spoorslags naar Rory en zegt, dat Kelly zegt, dat ze het geld van Marco helemaal zou uitgeven. Algemene opvatting is dat er geen enkel stelletje zal ontstaan in deze groep, en dat er rap neukables ingegooid zullen worden.

Vandaag de eerste opdracht: quizvragen over hoe goed de stelletjes elkaar kennen. Vragen over sex.
Om precies te zijn... de vrouwen doen de quiz en de mannen krijgen het prijzengeld. Yasmin wint en Ribas krijgt het geld.
Hoeveel? Geen idee.
Nog wat interessants? Nou, Ribas is zo'n type die geen condooms wil gebruiken. Want hij valt er af. Of zo. Onduidelijk verhaal.

Zowel de mannen als de vrouwen hebben het helemaal gehad met Fiona, dat ze achterbaks en een veelvuldig leugenaar is.
Waarom? Geen idee.
We zien alleen dat Kim zegt dat Fiona tegen haar heeft gezegd "Wat ben jij kut", wat Fiona zich niet kan herinneren. En dat Chelsea laaiend is, omdat Fiona had gezegd "Chelsea gaat het geld opmaken".

Joost valt ook buiten de groep. De vrouwen (behalve Fiona) hebben een hekel aan hem, en de mannen beginnen hem in de gaten te houden omdat hij zich zo serieus met het spel bezighoudt. Fiona "iedereen denkt dat jij het spel wint"

Yasmin bezweert Ribas dat ze absoluut niet dominant is en juist een dominante man wil. Yasmin mag niet meer met Joost praten. Yasmin "nou, dan mag jij niet met de meiden die er in komen praten" Dat vindt Ribas onzin, want ze mag toch met de andere mannen praten?
Ribas maakt zich zowiezo om alles druk, maar als hij zowel aan Joost als Fiona denkt moet ie toch oppassen voor een hartaanval, hoor. De tweede officiele nutcase is gevonden.

preview
Er wordt geneukt. Onder de dekens. Waarschijnlijk Rory en Lisa.

(mijn mening: nutteloze uitzending. Het ging nergens over.)

[ Bericht 0% gewijzigd door avonne op 04-09-2008 23:17:24 ]
pi_61417301
De uitzending 5 september 2008

Even opwarmen met dirty talk in de jacuzzi of in de tuin.

Dan een paar stukjes over de positie van Fiona. Die is nog steeds niet onder de indruk van de kritiek op haar.

Tweede opdracht: wedstrijdje opdrukken voor de mannen. Ribas wint. Hij heeft al een hele boodschappenlijst van luchtjes en blingbling aan Yasmin gegeven.
De mannen hebben genoeg van opgewonden standje Ribas. De mannen zinnen op dingen om hem te stangen. Kunnen ze lekker lachen. Ze denken ook wel dat hij wel een keertje een van de mannen of Yasmin zal gaan slaan in een gefrustreerde bui.

Goed, party time. Daar kwamen ze voor.
Rory heeft genoeg van Kimberly en wil haar dumpen. Lisa "ik wil dat jij een leuke tijd hebt hier." Het kost Lisa nog wat overredingskracht, maar tenslotte laat Rory zijn schroom varen, en daar gaan ze.

Donkere Marco staat opeens met Suzanne te zoenen. Hoezo is hij opeens in haar geinteresseerd? Wordt niet verteld. Hij belooft haar zijn creditcard.

preview voor zondag
creditcards worden aan de dames gegeven en twee dames moeten weg.
Als er een feestje is wil Ribas slapen en wordt boos over het lawaai.

Chelsea en Kimberley zijn niet meer te zien bij het feestje
(foutje van de redactie?)

[ Bericht 4% gewijzigd door avonne op 05-09-2008 23:25:04 ]
pi_61456969
uitzending 7 september 2008

Er is haast bij, er moet geneukt worden. Iedereen doet braaf zijn best met tenminste zoenen en knuffelen, behalve Kelly die met weerzin, en bijna in tranen, de handen van Blonde Marco ondergaat.
Rory vond neuken met Lisa niet leuk.

Yasmin is "een verwend prinsesje", Ribas is jaloers van aard en zegt dat Yasmina niet met Darko mag stoeien.
Kelly ergert zich aan Blonde Marco.
Darco ergert zich aan het koppel Yasmin-Ribas, en wil ze isoleren.
Lisa zit nogal aan de borsten van de meisjes blijkt .

De creditkaarten worden verdeeld (zonder rode kimonootjes, zowaar):
Ribas - Yasmin
Donkere Marco - Kelly (goh.... hoe dat dan opeens?)
Joost - Fiona
Rory - Lisa
Blonde Marco - Chelsea
Suzanne en Kimberly moeten naar huis.
Suzanne is shocked, aangezien Darko haar had laten denken dat hij haar zou kiezen.

Terwijl de dames shoppen (ze houden zich keurig aan het minimum bedrag dat ze moeten uitgeven) komen er 2 nieuwe dames de villa in (Nana en ??) . Joost en Darko zijn niet geinteresseerd en snacken en roddelen met z'n tweetjes in de keuken.


preview
Yasmin en Ribas hebben ruzie. Marko maakt werk van Nana.

[ Bericht 0% gewijzigd door avonne op 09-09-2008 11:21:14 ]
pi_61491757
uitzending van 8 sept 2008

Nana blijkt een kennis te zijn van Ribas. Yasmin is jaloers, want zij denkt echt dat bezig is een relatie te ontwikkelen met hem.

Joost heeft Fiona gebeft


Lisa zegt dat alle dames, behalve zij, het geld hebben opgemaakt. Lisa wil hiermee aan Blonde Marco aangeven dat zij een betrouwbare spelpartner is. Het strategisch overleg tussen hen is wantrouwend.

Ribas heeft continue discussies met iedereen. Yasmin wordt er moe van. Ribas wordt daar weer hyper van.
Fiona vraagt Ribas waarom hij haar weg wil hebben. Ribas laat zich in de kaarten kijken. Hij denkt dat Joost zijn enige concurrent is. Hij geeft toe dat hij met Fiona spelinfo heeft uitgewisseld, en haar met die info aan de rest verraden heeft.

Blonde Marko maakt werk van Nana. Zijn "vriendin" Chelsea laat Ribas weten dat hij haar kan vertrouwen. Ze ziet met genoegen toe hoe Yasmin en Ribas toenemend ruzie hebben.

preview
nothing new
pi_61510627
Uitzending van 9 september 2008

Lisa doet erg haar best om de twee nieuwe dames te vriend te krijgen. En stuurt Wulpse Lise op Ribas af. Nana komt meer voor het spel. Zij praat nogal wat met Blonde Marco. Hij wil best wel van Chelsea af, met name omdat ze zo naar Ribas trekt.

Weer een opdracht: de partners moeten met de rug tegen elkaar in de lucht zitten. Ribas en Yasmin winnen.
Fiona zegt dat ze toch nooit een fysieke wedstrijd zal winnen. Fiona vindt dat Joost telkens vlak voor een wedstrijd van dame moet wisselen. Joost vindt dat ze maar eens moet gaan trainen. (ze kibbelen altijd gemoedelijk met elkaar).

De meeste deelnemers doen hun best om in andermans relaties te stoken.
Marco noemt Joost even wat redenen om Fiona weg te sturen. Joost laat niks los en laat fijntjes weten dat een andere jongen een oogje op Fiona heeft.

preview
Lise en Nana mogen 2 vrouwen een nacht het huis uit sturen zodat ze bij een man in bed kunnen duiken. Chelsea en Kelly worden weggestuurd.
pi_61535531
de uitzending van 10 september 2008

Nada en Lise sturen Chelsea en Kelly een nacht de villa uit.
Yasmin (denkend dat zij weggestuurd zal worden) is bang dat Ribas meteen zou gaan neuken met een van de nieuwen. Yasmin heeft het al uitgevogeld: de beste manier om Ribas aan zich te binden is om te gaan janken en te smeken. Daar houd ie van. Dan kan hij weer een "ik-ben-geweldig" speech houden.
Chelsea windt zich op dat er concurrentie is. Lisa houdt ze lekker te vriend.

's Avonds worden er Kamasutra standjes geoefend in voor bereiding op een wedstrijd.

Vandaag wordt er geneukt door Fiona ("Stil nou! Goh! Lul!") en Joost, en dat nog vroeg op de avond ook nog.
Lise en Darco, Nana en Blonde Marco komen niet verder dan wat verplichte knuffels. Darco "het is een hele make up ervaring"

preview
Chelsea en Kelly vrezen voor hun positie en confronteren hun "mannen" (Blonde Marco en Darco, dus).
Yasmin pikt het gescheld en gecommandeer van Ribas niet (Ruzie )
pi_61561406
De uitzending van 11 september 2008

Lise heeft s avonds geil rondgehuppeld. Iedereen vind haar een gore pornoslet
Lisa "ze is als een sletje rondgegaan". Lisa verzekert Kelly dat Darko daar op afknapt.
Kelly wil van Darko en Lise weten wat ze in bed hebben gedaan. Beiden zeggen dat de ander wilde frummelen, maar dat zelf niet wou.
Het is Lises woord tegen die van Darko, dus die noemen elkaar leugenaar.
Lise "ik ga nog liever weg dan dat ik als een hoer wordt neergezet"
zwaai hier lise uit

Marco, Darko en Rory hebben het Kamasutraboek van Ribas verstopt om Ribas te jennen. Ribas gaat weer lekker te keer "diegene zijn moeder is echt een vieze hoer." Minder grappig is dat ze de diefstal Lise in de schoenen schuiven. Daar trapt Ribas echter niet in. "Fuck ze allemaal. Ik heb ze niet nodig."

Yasmin verwijt Ribas dat hij haar teveel vergelijkt met Nana, en dat ze niks mag doen of zeggen. Ribas gaat schelden en commanderen. Yasmin loopt weg.

preview
Kamasutra oefenen in ondergoed.
Yasmin en Ribas nog eens ruzie.
pi_61586980
de uitzending van 12 september 2008

Wedstrijd Kamasutra: (ik wist niet dat de oude Indiers de Arc de Triomphe kenden). Blonde Marco doet het met Nana, dus waarschijnlijk heeft hij ergens van de week een keer het bandje van Chelsea afgenomen. Ribas wint weer.

Lise wordt door iedereen afgekraakt.

Kelly denkt erover om te vertrekken, omdat ze denkt dat ze toch niet meer gekozen wordt. Menigeen probeert Kelly over te halen om te blijven zodat ze zijn creditcard helemaal leeg maakt.
(Darco en de Voice-over doen net alsof er gestookt wordt door de anderen, maar dat is flauwekul. Darco doet een beetje teveel scriptlijntjes en Kelly krijgt er geen enkele invloed op. Ze hangt er maar een beetje bij als slachtoffer, en daarom heeft ze er geen zin meer in)

De aflevering op de website duurt 10 minuten, dat moet wel een heel korte aflevering zijn geweest.

preview
Chelsea weigert de creditcard van Blonde Marco met een big smile.
pi_61588146
aanvulling (met dank aan dgk1en2)

Ribas en Yasmin hebben weer ruzie. Yasmin vindt dat ze slecht behandeld wordt. Ribas steekt middelvinger op "kanker op, jij".
Ribas tegen Joost "wat zeg ik nou voor negatiefs? Niks!"

Blonde Marco probeert Joost weer eens over zijn relatie met Fiona uit te horen, maar krijgt weer geen poot aan de grond.
Joost "Ik heb gezegd "je mag mijn geld opmaken""
Rory doet ook een vruchteloze poging om Fiona zwart te maken. Joost "Fiona is de beste keuze voor mij."
pi_61629166
uitzending van 14 sept 2008

(Tergend trage en saaie aflevering)

Kelly vreest dat Darco haar tussen nu en 2 weken zal wegsturen.
Lise doet ook al een poging om Fiona zwart te maken bij Joost, en biedt zich aan. Kansloos.

Nieuwe ronde, de heren kiezen weer een vrouw
1. Ribas - Yasmin
2. Blonde Marco - Chelsea Nana
3. Rory - Lisa
4. Darco - Kelly
5. Joost - Fiona

Chelsea en Lise moeten weg.
Nana vindt het niet leuk om tweede keus te zijn en koopt daarom allemaal kadootjes voor de andere bewoners van Marco's geld. Ook gooit ze zijn armbandje in het zwembad.

Nieuwe dames: Charlene en Wendy.

preview
Marco stapt over op Charlene.
Darko is boos op Joost omdat hij Fiona vertrouwt. (beetje vermoeiende verhaallijn, nieuwe tekst graag). Darco vindt dat het Fiona's schuld is dat het tussen Kelly en hem niet lekker gaat. (yeah right )
  † In Memoriam † dinsdag 16 september 2008 @ 12:27:02 #17
137949 Disana
pi_61671428
De uitzending van maandag 15 september

Nana komt thuis met allemaal cadeautjes voor de deelnemers. Haar reden is dat ze tweede keus van blonde Marco was terwijl hij haar iets anders had beloofd. Ze breekt met hem en hij kiest voor Charlene. Later stelt Nana bij donkere Marco dat haar besluit niet definitief was.

Blonde Marco is boos op Joost omdat Joost alles doorvertelt aan zijn partner Fiona. Marco is niet te spreken over Fiona, ze is op geld uit en niemand zou haar vertrouwen. Fiona was de enige die moest lachen toen Nana Marco's credit card maximaal had gebruikt.

Lisa en Nana vinden de nieuwe meiden maar niets. 'Die ene is superdom en die andere is gewoon lelijk.'

Preview
Ribas brult tegen blonde Marco dat hij 'door zijn focking bitch' is genaaid. Donkere Marco en Joost staan neus tegen neus tegen elkaar te schreeuwen, kennelijk over het feit dat Marco gezegd zou hebben dat hij open staat voor een nieuwe partner; Fiona zou dit doorverteld hebben aan zijn partner Kelly.

[ Bericht 1% gewijzigd door Disana op 16-09-2008 13:02:46 ]
pi_61687850
De uitzending van dinsdag 16 september

In het begin lopen er twee verhaallijnen door elkaar dat rommelig gemonteerd is, maar het kwam op het volgende neer:

Nana, de inmiddels ex van pretletter Marco (de blonde) wordt onderworpen aan een derderangs kruisverhoor door Charlene.
Charlene is het nieuwe vriendinnetje van Marco, die het maar moeilijk kan verkroppen dat Nana en Marco nog met elkaar praten en dat ze elkaar af en toe aanraken is helemaal uit den boze.
Als Charlene hoort (van Marco) dat Nana gezegd zou hebben dat Marco niet bij haar mag slapen gaat ze even verhaal halen op een wijze waar de honden geen brood van lusten. Afijn Nana ontkent dat gezegd te hebben en Marco wordt er bijgehaald, het woordenspelletje op kindernivo gaat nog even door waarna Marco voorstelt terug naar boven te gaan.
Nana wil nog even met Marco praten en begint daarna een slap emotioneel verhaal op te hangen met de nodige waterlanders.
Dit stukje soap eindigt ermee dat Marco zegt: "ik weet het ook allemaal niet" (daar hebben wel meer ex-cossers last van en niet alleen hij)


In de andere verhaallijn zit Fiona op de ligbank bij de vijver samen met Ribas&Yasmin (Joost is er op dat moment nog niet)
Tijdens het gesprek flapt Fiona eruit dat zij weet wie het boek verstopt heeft; hierop wil Ribas weten wie en hij beloofd het niet door te zeggen.
Inmiddels is Joost er ook bijgekomen en toosten ze met zijn vieren op "eerlijkheid"

Nou Rabis is toch niet zo heel eerlijk, want niet veel later krijgen we beelden uit de "oud fitness" dat hij Marco confronteert met zijn brute daad.
Marco (blonde) zegt dat het een grapje was en hij begrijpt niet dat Ribas daarover zo flipt.
Volgens Ribas zijn dat geen grapjes, want dan had Marco het dezelfde avond moeten vertellen. Dit wordt geuit onder het genot van vele: "ik sweerrrr ut je's"
Blonde Marco zegt dat ook Darco en Rory ervan weten en dan ist hek van de dam


Lisa breekt met Rory want op deze manier kan zij geen spel spelen. Alle info moet gedeeld worden, hoe onbelangrijk het ook lijkt te zijn.


Kelly en Darco hebben vette ruzie omdat het al het derde ondewerp is waarover hij gelogen/verzegen heeft.
Of hun nu ruzie kregen over het verstopte boek of over het Darco-verhaal dat hij Kelly eventueel gaat inwisselen als er een leuke dame de villa inkomt is mij niet duidelijk.. maar boeije ... heibel is heibel
Fiona confronteerd Darco en binnen een paar zinnen heeft ze hem klem, net als vorige keer met Ribas.. stoer wijffie
Hierop gaan Darco en Joost een Huub&Briantje doen, maar ze motten nog fix oefenen .... twas nog een beetje slapjes ... zeg maar

Daarna zie je Joost & Fiona in de tuin lopen en ze zijn dik tevree met het door hun behaalde resultaat....
iedereen heeft ruzie met ongeveer iedereen en dat met de waarheid

[ Bericht 41% gewijzigd door Desii op 16-09-2008 23:45:15 ]
pi_61741070
De uitzending van donderdag 18 september


Kelly is behoorlijk geirriteerd doordat Darco tijd besteed aan Wendy en ze is bang dat er morgen een time-out kaart aan haar wordt gegeven, waardoor ze de verjaardag van Lisa mist en een nacht buiten de villa moet doorbrengen.

De meiden, Yasmin, Lisa en Nana vertellen haar dat ze zich niet zo jaloers moet opstellen omdat ze Darco steeds verder van zich afduwt.
Hierna gaat ze met Darco praten en ze eindigen het gesprek met een knuffel


Marco (pretletter) ligt tegenwoordig naast Charlene in bed en tijdens het droogneuken was tie er zomaar ingefloept.. maar volgens Charlene is er helemaal niets gebeurd.
Dit was een ietwat vaag tussendoortje in de uitzending


Dan is er weer een nieuw spel voor het saldo van de creditkaart. De vorige opdracht is gewonnen door Joost.
Bij die opdracht moesten ze frisbees door een hoepel gooien, onder water.
Nu moeten ze met z'n vijven touwtrekken, deze opdracht wordt ook weer gewonnen door Joost
2. Darco 3. Rory 4. Marco 5. Ribas
Deze laatste kan niet zo best tegen z'n verlies ... hij had verloren omdat hij verkeerde schoenen had zonder noppen; volgens Yamsin hadden de andere ook geen noppen maar dat boeide Ribas geen ene meter


Vanuit de blue gaat Joost ineens zijn 24 uur aanvragen, want dit is zijn spel niet Wint hij eindelijk, maakt tie kans op de MB en krijgen we deze vage verhaallijn. Fiona is ook het spoor even bijster en snapt hem ook niet.
Ze overlegt met Lisa over deze vreemde beslissing van hem, maar als hij door de poort gaat, staat het buiten kijf dat ze met hem meegaat
Ze is alleen bang dat het een test van Joost is en weet niet goed hoe ze daar op moet reageren als dit zo blijkt te zijn; want ergens is dit het ondermjinen van haar vertrouwen.


In de preview zie je ze samen weglopen ri. de poort waarna Joost vraagt of ze wil blijven of niet??
Daarna zie je Ribas in het donker voor de poort staan

De question is: doen ze het, of doen ze het niet
pi_61841424
De uitzending van vrijdag, zondag en maandag (19, 21 en 22 sept)

vrijdag:
Joost heeft zijn 24 uur aangevraagd en Fiona heeft besloten om met hem mee te gaan.
Vlak voor de poort vraagt Joost wat zij wil en Fiona zegt "blijven", hierop zegt Joost dat hij ook blijft voor haar. Fiona is kwaad omdat ze het als een test ervaart en loopt de kamer uit, maar hoe het weer goed komt zie je niets van.. later hoor je nog zeggen dat ze het uitgepraat hebben, maar beelden krijg je er niet van.

Kelly krijgt van Wendy de time-out kaart en moet voor 12 uur de villa verlaten, waarop Darco zegt dat hij Wendy helemaal niets vind... we gaan het zondagavond zien, maar de preview voorspelt niet veel goeds
Dan hoor je Marco zeggen dat Kelly al gedreigd heeft om dan iets met de "nieuwe jongen" te gaan beginnen

dit was dus al bekend bij de bewoners of in een totaal verkeerde volgende geknipt en geplakt... iig amateurwerk van flens en consorten


zondag

Darco heeft stiekum gezoent met Wendy en zegt tegen Marco dit ten alle tijde te ontkennen tegen Kelly.
De wekelijkse ontslagronde heeft plaatsgevonden en de winnaar was deze week Joost, die uiteraard voor Fiona kiest.
Zij hebben deze week de MB en Fiona is 1th Lady en mag de huishoudtaken verdelen.

Koppels zijn als volgt: Marco & Charlene, Ribas & Yasmin, Rory & Lisa, Darco en Kelly.
hierdoor moesten Nana en Wendy vertrekken.

Hierna gaan de meiden winkelen en komt er de nieuwe jongen binnen "Sebastiaan"
deze week is de zgn. girlpowerweek en de meiden moeten aan het eind een man kiezen. Degene die niet gekozen is, moet dus vertrekken.

De oudgedienden zeggen zich niet druk te maken, vooral Ribas vindt hem helemaal niets en een kneus en windt zich lekker op
(ga hem steeds grappiger vinden )

tijdens deze uitzending waren ze allemaal stomverbaasd dat er geen vrouwen, maar een man de villa inkwam dit itt gisteren


maandag

Eigenlijk alle vrouwen zeggen al tegen hun man, dat ze bij hem blijven.. alleen Fiona vindt het geweldig deze wijziging in het spel
Sebastiaan zelf heeft een grote mond, maar het komt nogal als een bluffertje over. Hij zegt dat hij er alles aan gaat doen om Ribas en Yamin uit elkaar te drijven.

Ribas voelt dit al aan en geeft Yasmin orders hoe ze zich moet opstellen

Kelly weet nog steeds niet van Marco z'n geflikvlooi met Wendy

in de preview voor dinsdag , zag je een Ribas die lekker over de zeik gaat en die advies krijgt van Joost & Fiona

[ Bericht 18% gewijzigd door Desii op 23-09-2008 11:15:55 ]
pi_61862756
Uitzending dinsdag 23-9

overzicht bewoners


uitzending

Ribas vindt Sebastiaan een debiel en laat dit tijdens een groepsdiscussie duidelijk blijken, waardoor er gelijk al een negatief sfeer tussen hen beide ontstaat.
Joost en Fiona roepen Ribas even apart en zeggen dat hij zich niet zo op moet stellen, omdat hem dat voer geeft hij zou er beter aan doen hem normaal te woord te staan.

Hierop roept Ribas, Sebastiaan en spreken af dat ze wat relaxter met elkaar om willen gaan.
Ribas spreekt Yasmin nog even toe hij het echt niet wil dat zij een 1 op 1 gesprek met Sebastiaan aangaat, maar dit moet ze op een normale manier tegen hem zeggen, want het is een slimme vent en daarom moeten ze heel erg met hem oppassen.

Joost is ook ietwat ontdaan want hij zegt tegen Marco (blonde) dat hij nu niet meer Fiona's enige optie is om in het spel te blijven.
Even later zie je hun samen (J & F) in overleg, waarbij Fiona aangeeft dat ze absoluut niet geintresseerd is in de time-out kaart van Sebastiaan, maar ze wil hem wel in een bepaalde richting duwen.
Hierbij komen Kelly en Yasmin ter sprake maar wat ze eventueel van plan zijn, horen we niet.

Lisa heeft even gekletst met Sebastiaan en dat vindt Rory toch niet helemaal cool; hij zou het niet leuk vinden als ze iets zou krijgen met S. maar omdat ze geen officiële relatie hebben, kan hij het wel handelen. Qua spel zou het niets tussen hen veranderen (ja, ja als er dan nog een spelletje voor hem te spelen is natuurlijk)
qua match denk ik dat Lisa en Sebastiaan best aan elkaar gewaagd zouden zijn.

Iedereen is heel benieuwd aan wie S. zijn time-out kaart gaat geven. De bewoners verwachten aan Joost of Ribas.

De vrouwen hebben eindelijk door (thanx hokje) dat de macht nu aan hun kant ligt en ze besluiten om met z'n allen (Fiona was niet bij dat gesprek trouwens) gezellig met hem te gaan babbelen
Yasmin wil echt niet alleen met hem gaan praten, omdat ze bang is dat Ribas hem gaat flippen.... steukuh schim, je kannut

In de preview zie je dat Sebastiaan in de underdogpositie is gekomen door iets (kweet niet wat) waardoor de vrouwen medelijden met hem krijgen.
Joost waarschuwt Fiona hiervoor, omdat dit ook strategie van S. kan zijn
De andere mannen krijgen ook door, dat dit wel eens funest voor henzelf kan wezen, omdat vrouwen van die weekhartige schepeltjes zijn

[ Bericht 41% gewijzigd door Desii op 24-09-2008 12:36:10 ]
pi_61889235
uitzending van woensdag 24 september

Deze uitzending begon met een lingerie photoshoot voor de vrouwen, die toch zeker wel 5 minuten van de zendtijd in beslag nam.

Daarna zien we Joost in gesprek met Ribas, waarin hij Ribas adviseert om Sebastiaan meer ruimte te geven om een gesprek met iedereen aan te gaan.
S. is nu nog teveel op z'n hoede en ontspant te weinig, zodat ze hem nergens op kunnen pakken.
In een flashback zie je dat Joost & Fiona dit besproken hadden met Sebastiaan, waarbij ze hem willen helpen een wig te drijven tussen een koppel.
Sebastiaan zijn voorkeur gaat nog steeds uit naar Yasmin, Charlene en Fiona.

In de avond spreekt Fiona, Ribas aan op het te laat uitvoeren van zijn huishoudelijke taken. Volgens hem voert hij ze wel goed uit en hij doet het met plezier ...

Daarna liggen Joost & Fiona op bed en spreekt Fiona haar ongenoegen uit over de overige meiden, ze hebben volgens haar, het verstand van een kiezelsteen.
Ze baalt er van dat sommige meiden de verkregen machtspositie niet gebruiken om zelf sterker in het spel te staan.
Nu liggen die mogelijkheden er en niemand maakt er gebruik van.

Kelly en Charlene hebben het, in de chill, over de jaloersheid van Kelly, die werkelijk enorm is, maar se ken der niksj aon doejn, ze es nue eenmael so

Buiten bespreken Lisa, Rory, Marco en Darco ook Kelly. Darco is haar spuugzat en zou der buiten al lang de deur hebben gewezen.
Volgens Lisa lijken ze wel een getrouwd stel en dit zint Darco allerminst.

Tevens zien we een stukje van wedstrijd voor de CC, dit keer is het onderdeel vrouw tillen.
De uitslag is als volgt:
1. Darco & Kelly
2. Ribas & Yasmin
3. Marco & Charlene
4. Joost & Fiona
5. Rory & Lisa


preview: zeg het met beelden

dit en meer is morgen te zien
pi_61914548
uitzending van donderdag 25 september

Yasmin heeft overal pijn na het CC-spel van smiddags en als ze dat tegen Ribas verteld, ontstaat er een kleine discussie.
Ribas zou het vol gehouden hebben totdat hij er dood bij neer viel en zelfs dan nog maar omdat hij wist dat Yasmin niet meer kon, heeft hij het eerder opgegeven.
Hij baalt er ook van dat ze hem wegstuurde na de wedstrijd, ze mag hem nooit meer zo voor schut zetten.

Savonds zitten ze allemaal bij elkaar in de lounge (behalve Joost & Fiona) en er wordt over en weer met chips en popcorn gegooid, hierop vraagt Kelly wie dat gaat opruimen en als blijkt dat de anderen het niet boeit, ontploft ze.
Ondertussen hebben ook Joost & Fiona het over Kelly en haar gezeur en geklaag wat schijnbaar de hele dag doorgaat.
(btw: compliment aan de regie, de switchen tussen de lounge/keuken/MB waren logisch en goed te volgen )

Lisa spreekt Sebastiaan er op aan dat ze hem maar een sukkel vindt. Volgens haar stelt hij zich veel te soft op, maar uiteraard is ze niet beroerd om hem een handje te helpen.
Ze is gewoon een goeie speler, aldus haar eigen zeggen (waar ze trouwens wel gelijk in heeft)

Sebastiaan verteld tegen Joost & Fiona dat Lisa heeft aangeboden hem te helpen om Charlene en Marco van elkaar los te weken.
J & F waarschuwen Sebatiaan dat Lisa altijd iets doet met een reden en dat hij er niet zomaar vanuit kan dat ze dit belangeloos voor hem doet.
Tevens vindt Fiona "Charlene" de verkeerde keus, Kelly is een veel betere optie omdat zij en Darco toch veel onenigheid hebben.

Ribas heeft een gesprek afgeluisterd tussen de barman en Sebastiaan, waarin S. hem voor een irritant en dominante knul uitmaakte en tevens vertelde dat hij Yasmin wel zag zitten.
Dit is kaasie voor de heetgebakerde Ribas en tijdens het avondeten zit hij steeds te loeren ri. Sebastiaan
als S. vraagt waarom hij steeds zit te kijken is het hek van de dam ...
Ribas vraagt of S. een vork tussen zijn ogen wil, maar besluit dat een glas water ook wel voldoende is om hem een lesje te leren

Joost staat volledig achter Ribas omdat hij ook vindt dat Sebsatiaan weer moet verdwijnen..

In de preview van vrijdag gaat het nog over het waterfestival en Marco krijgt een time-out kaart van Sebastiaan.
pi_61943023
De uitzending van vrijdag 26 september

Watergate

De ruzie tussen Sebastiaan en Ribas is nog niet ten einde, iedereen staat inmiddels rond de tafel om verdere escalatie te voorkomen... behalve Marco, die zich de spagetti goed laat smaken.
Later op die avond praten Marco en Sebastiaan met elkaar over Ribas en Yasmin, maar Ribas is op dat moment in de MB bij Joost en Fiona en ze kunnen alles horen.



Ribas zou Ribas niet zijn, als tie niet even zijn gram zou gaan halen en loopt dus naar Sebastiaan, waar hij in niet mis te verstane bewoordingen wordt verteld dat hij het nog heel zwaar gaat krijgen.
Als het aan hem ligt gaan zijn laatste 3 dagen heel zuur worden.


CC-wedstrijd

Nikki komt de villa binnen met de foto's van de fotoshoot waar dus ook een wedstrijd voor de CC aan gekoppeld is.
Van alle meiden is een grote foto neer gezet en de mannen krijgen 5 blow-ups.. zij moeten nu bepalen welke blow-up, bij welke foto hoort



Deze wedstrijd wordt gewonnen door Joost, de overige plaatsen werden niet verteld
Ik heb wel het vermoeden dat Ribas laatste is geworden, omdat tie er niets van bakte... hij kreeg zelfs op zijn kop van Yasmin dat hij meer de tijd had moeten nemen en beter op details moest letten.


venus en mars

In de villa hebben Kelly en Charlene het over de Marco's, ze zijn beide verliefd aan het worden.. maar voorlopig is het gebleven bij een paar onschuldige kusjes.

Buiten de villa hebben de beide Marco's het over hun vriendinnetjes, echter als je hun moet geloven is het tussen Charlene en Marco helemaal niet zo onschuldig gebleven. Sterker nog ... op dag 1 zoende Marco al met der, op dag 2 trok ze hem af, op dag 3 floepte hij er zomaar in.
De goedlachse Marco werd eigenlijk al een beetje bang dat ze binnen 1 week sex boven de dekens zouden hebben.
Darco heeft weer problemen van andere aard... Kelly is een geile tijger, alleen er gebeurd zo weinig


time-out

Sebastiaan begrijpt dat het een onmogelijke taak is om Yasmin en Ribas uit elkaar te drijven en richt zijn pijlen op Charlene.
Tijdens een gesprek verteld hij dat ze beter hem als spelpartner kan kiezen dan Marco... hij is fysiek sterker en ook een stuk slimmer en daardoor een betere optie voor haar om het spel te winnen.
Charlene zegt hierover na te denken.

Als Marco komt vragen wat ze besproken heeft met Sebatiaan weigert ze hem iets te vertellen en Marco loopt ietwat baalend weg.

Charlene gaat wel met Lisa praten en verteld dat ze Marco een leuke, lieve jongen vindt maar als spelpartner niet echt sterk.
Alleen moet ze er niet aan denken om met Sebastiaan in 1 bed te liggen, want ze walgt van hem en hij is zooo dik en ze zou nog niet dood naast hem gevonden willen worden. ( , wat een sufkut is dat zeg pfffff)

Iig krijgt ze van Lisa als advies mee dat ze beter voor Sebastiaan kan kiezen, omdat ze tenslotte in het spel zit om te winnen.

Tijdens het avondeten overhandigd Sebastiaan de time-out kaart en Marco en moet deze voor 12 uur de villa verlaten.

preview
Wat gaat Lisa doen tijdens de ontslagronde ??



gaat ze voor Rory of Sebastiaan (wel dom dat ze in de preview al laten zien dat Charlene dus gewoon voor Marco kiest)

[ Bericht 7% gewijzigd door Desii op 26-09-2008 23:09:59 ]
pi_61985440
uitzending van zondag 28 september

time-out
Marco heeft de time-out kaart gekregen van Sebastiaan tot groot ongenoegen van Charlene; ze zit ermee dat haar teammattie nu helemaal alleen en elders moet slapen en zij naast die vieze dikke griezel.
Als tie het zelfs maar waagt haar scheenbeen aan te raken, kunnen ze hem in een kissie wegdragen, echt waar ze maakt hem morsdood.

Charlene de Ville is born



Sebastiaan
Volgens Rory is Sebastiaans keuze voor Charlene niet de slimste omdat zij duidelijk laat blijken geen interesse voor hem te hebben. Eerder het tegenovergestelde.

Lisa verteld S. dat hij echt alles op alles moet zetten om iemand voor zich te winnen, want het einde nadert.

Sebastiaan neemt gelijk na het vertrek van Marco, Charlene apart en praat met haar over zijn inzicht in dit spelletje.
Hij verteld haar dat hij geen relatie met haar wil en alleen het spel wil spelen, hij heeft daar de fysieke kracht voor (sportwedstrijden) en de intelligentie bij andere wedstrijden; daarbij beloofd hij een trouwe partner te zijn.
Hierna vraagt Charlene wat zijn argumenten zijn om haar voor hem te laten kiezen, want hij heeft het enkel over het spel.




Lisa's period
En als je dan denkt alles gehad te hebben en we over gaan tot de orde van de dag "het CC-gedoe", krijgt Lisa het op der heupen.
In de vorige eeuw, toen de lieftallige Nana nog in het spel zat, heeft Rory in bed met haar geknuffeld en Lisa aan der lot overgelaten, zelfs zo erg dat hij met z'n rug naar haar toe ging liggen.
Hiermee heeft hij haar voor schut gezet op Nationale televisie, het kon echt niet.
Kijk... neuken met een ander is helemaal geen probleem, volgens Lisa, maar knuffelen is toch echt wel te erg.
Nee, nee als het aan haar ligt is ze helemaal klaar met Rory, spellen winnen doen ze niet dus wordt het tijd voor verandering.

Wel krijgt ze de tip mee van Joost & Fiona geen switch te maken, omdat dit speltechnisch voor haarzelf niet slim.


Op naar de 60 Lisa.. je kannut


De ceremonie - Lisa'choice
De gespeelde wedstrijden van deze week zijn bepalend voor de vrouw die mag beginnen met kiezen.
Darco staat deze week op 1 en aangezien Kelly zijn huidige spelpartner is, mag zij als eerste kiezen of ze bij hem blijft of hem inruilt voor een ander.

1. Kelly - Darco ..... en Kelly dus 1th Lady voor de schoonmaakploeg dat wordt fun. Ik verwacht zelfs dat de nieuwste stofzuiger naar haar vernoemd gaat worden: "De Kally". Het prototype was nogal luidruchtig, maar de originele versie wordt voorzien van een "aan/uit"-knop.

2. Fiona - Joost
3. Charlene - Marco
4. Yasmin - Ribas
5. Lisa - ??

Waar velen hoopten op Sebstiaan omdat hij een leuke spanning in het huis bracht, koos de wispelturige Lisa toch voor Rory.
Het zal best een aardige jongen zijn irl, maar voor t.v istie saaier dan saai.
Afijn, we zullen het er weer mee moeten doen.

Tijdens het shoppen verteld Lisa nog dat ze bijna zijn hele kaart heeft opgemaakt (max. 50%) omdat zij verwacht dat zij als team toch binnenkort de villa moeten verlaten.
Degene die het laagste saldo op zijn CC heeft en dat is dus Rory.(tenminste zo vatte ik het op)




Gisela
Terwijl de vrouwen zijn gaan shoppen, betreed een nieuw meisje de villa "Gisela". Zo op het eerste zicht lijkt het me wel een leuk meisje en daar denken de beide Marco's precies hetzelfde over.
Dus een gezellig onderonsje in de jacuzzi is niets mis mee... toch??

Schijnbaar hebben de meiden, bij hun terugkomst na het shoppen "achter" gezien dat iig Marco het wel heel gezellig heeft.
Op het moment dat de auto hen afzet, sprint Charlene naar hem toe en vraagt hem of dit normaal is.

Iig geduchte concurrentie in de villa voor zowel Charlene als Kelly



preview
De beide Marco's willen een andere vrouw en er is er maar eentje de villa ingekomen.. what to do, what to do... En tot overmaat van ramp wordt dit gesprekje afgeluisterd door hun huidige vriendinnen


[ Bericht 17% gewijzigd door Desii op 29-09-2008 09:59:12 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')