Stali | zaterdag 30 augustus 2008 @ 16:29 |
Hoi, Vanavond wil ik tartaar met sjalotten, knoflook champignons en gebakken ei maken. Daarnaast gebakken aardappeltjes en salade. Maar wij eten hier eerder omdat mijn partner vannacht pas thuiskomt. Kan hij het dan in de magnetron opwarmen? Of gaat zoiets met ei niet? | |
Ole | zaterdag 30 augustus 2008 @ 16:30 |
Kan best hoor | |
-skippybal- | zaterdag 30 augustus 2008 @ 16:30 |
Anders doe je vannacht even 2 minuten moeite voor een gebakken ei... | |
Stali | zaterdag 30 augustus 2008 @ 16:38 |
quote:Ik ben geen huisvrouw die voor het mannetje moet zorgen en ik heb een behoorlijk zware week gehad met weinig slaapuren en vanavond ga ik eens op tijd naar bed en nee, ik ga de wekker niet zetten voor een ei. | |
Stali | zaterdag 30 augustus 2008 @ 16:39 |
quote:Weet je het echt heel zeker? Ik kan er niets over terugvinden op google nl. | |
Anthraxx | zaterdag 30 augustus 2008 @ 16:40 |
quote:Nog beter: Anders doet HIJ vannacht even 2 minuten moeite voor een ei. | |
nicket84 | zaterdag 30 augustus 2008 @ 16:42 |
quote:En je partner kan zelf geen ei bakken !! | |
Misstique | zaterdag 30 augustus 2008 @ 16:45 |
quote:Wat hij zegt. Een gebakken ei nog een keer opwarmen lijkt me niet erg lekker, volgens mij wordt het dan rubberig van consistentie. | |
nietzman | zaterdag 30 augustus 2008 @ 16:45 |
Je vent ken geen ei bakken? | |
Stali | zaterdag 30 augustus 2008 @ 16:47 |
Jongens toch... ik wil enkel een duidelijk antwoord op mijn vraag. Iedereen kan wel een ei bakken, maar wij hebben hier een beetje een verdeling om het voor elkaar zo makkelijk mogelijk te maken. Werken beiden fulltime op verschillende uren en met een kuiken en huishouden is het weleens druk ja. | |
Anthraxx | zaterdag 30 augustus 2008 @ 16:47 |
quote:Niet iedereen is gezegend met een persoonlijke Gordom Ramsey in huis. | |
Anthraxx | zaterdag 30 augustus 2008 @ 16:48 |
quote:Het antwoord zwerft hier ergens rond. Een ei wordt waarschijnlijk erg rubberig. In de tijd dat het voer in de magnetron bezig is met opwarmen kun je een ei bakken. Dus waarom de moeite doen om een vies klef ding te krijgen dan even een vers eitje maken? | |
CartWOman | zaterdag 30 augustus 2008 @ 16:49 |
quote:Zou me niks verbazen. ![]() Maar goed, stel het kán, dan bak je toch in dezelfde tijd zelf even een vers eitje? Mij lijkt het namelijk niet te vreten. ![]() | |
Stali | zaterdag 30 augustus 2008 @ 16:51 |
Wat zit ik toch eik moeilijk te doen... flikker maar op met dat ei. Ik doe het wel zonder ook. ![]() Bedankt voor alle reacties iig. Btw, mijn vent kan prima koken trouwens. ![]() | |
nicket84 | zaterdag 30 augustus 2008 @ 16:51 |
Ik heb iig wel eens nasi met stukken ei opgewarmd. Dat was geen probleem. | |
David | zaterdag 30 augustus 2008 @ 17:04 |
volgens mij kan het best hoor. Of het een ster in de michelingids verdient is iets anders. Maar je gaat er zeker niet dood van en aangezien het vooral gemakkelijk moet zijn zie ik niet in waarom het dan niet zou kunnen. | |
honda1990 | zaterdag 30 augustus 2008 @ 18:08 |
Stali ![]() ![]() | |
Arcee | zondag 31 augustus 2008 @ 11:10 |
quote: ![]() | |
Strychnine | zondag 31 augustus 2008 @ 21:40 |
Kan gewoon ![]() Al kan het zijn dat het dan een beetje rubberig smaakt. Klinkt lekker trouwens ![]() | |
New_Territories | zondag 31 augustus 2008 @ 21:46 |
Doe dat eitje als een koude bijgerecht! | |
Strychnine | zondag 31 augustus 2008 @ 21:48 |
quote:Het zit toch al door het gerecht? Of niet? |