Een enorme faalhaas die vloerveredelaar, type colporteur die doorgegroeid is in het bedrijf. Koopt pakken bij de C&A en mag graag dom lullen.quote:Op donderdag 11 december 2008 22:31 schreef Enfermera het volgende:
Karakter en uitstraling, omfg
nou ja, niet juist gebruiken..... hij gaf toe genept te zijn door die chinezen bij dat product en dat die dus niet meer het label Old Wood zou dragen in het vervolg.quote:Op vrijdag 12 december 2008 11:56 schreef TheSilverSpoon het volgende:
[..]
Een enorme faalhaas die vloerveredelaar, type colporteur die doorgegroeid is in het bedrijf. Koopt pakken bij de C&A en mag graag dom lullen.
Xenos kerel daarentegen vond ik wel goed eigenlijk. Eerlijk over wat ze doen en hoe het werkt, en hij gaf ruiterlijk toe dat ze het old wood label kennelijk niet altijd juist gebruiken.
Ik hoor 'm niet zeggen dat hij genept is. Hij zei volgens mij alleen dat hij het niet wist. Dat is wat anders. Het effect is hetzelfde: het label wordt gebruikt op producten waar het niet op hoort. Ik geloof ook best dat het niet expres is gedaan, maar of ze ook 'genept' zijn vind ik wel een sterke conclusie. Niet goed uitzoeken zou ook een reden kunnen zijn dat ze het niet wisten. Je ziet dat ze het nu simpelweg zo konden achterhalen.quote:Op vrijdag 12 december 2008 12:22 schreef The_Hives het volgende:
nou ja, niet juist gebruiken..... hij gaf toe genept te zijn door die chinezen bij dat product en dat die dus niet meer het label Old Wood zou dragen in het vervolg.
quote:Van een oude koe een nieuwe maken. Bij de slager en in het slachthuis zijn kostelijke stukjes vlees gedoemd te verdwijnen in de gehaktmolen. De snippertjes die van de biefstuk afgesneden worden en de puntjes van de ossenhaas. Gehakt! Maar dat hoeft niet meer. Van de snippertjes kan weer een hele nieuwe koe gemaakt worden. Door ze aan elkaar te plakken. Er is een lijm voor die uit beestenbloed gemaakt wordt. En met die lijm maakt de Keuringsdienst van Waarde van een tartaartje een reusachtige tournedos
En daar ga je imho de fout in, het is geen meuk. Eerder composiet vlees. Meuk zou het zijn als ze van 3 verschillende dieren een stuk vlees zouden maken.quote:Op donderdag 18 december 2008 22:23 schreef golfer het volgende:
Briljante aflevering weer.
ik wist dit ook niet van dat aan elkaar gelijmde vlees.
Heb meteen even in de diepvries gekeken waar we nog van die verpakte supermarkt diepvries ossenhaas-tournedos hebben liggen. Er staat nergens op dat het 'gevormd' vlees is, maar ik neem nu aan dat het ook van die gelijmde meuk is.
Ja en die ene die argwaan kreeg: "met wie spreek ik eigenlijk?"quote:Op donderdag 18 december 2008 23:44 schreef Bluezz het volgende:
Prachtig ook altijd die telefoongesprekken, waarbij voorlichters nog veel te vaak maar 'wat zeggen' om van zo'n lastige doorvrager af te zijn
Met Teun!quote:Op vrijdag 19 december 2008 08:28 schreef Longmen het volgende:
[..]
Ja en die ene die argwaan kreeg: "met wie spreek ik eigenlijk?"
Hij heeft een ook een perfecte naam voor dit programma: Teun van de Keukenquote:
ik had van de week een beenham, waarcvan ik zeker wist dat die aan elkaar geknutseld wasquote:Op donderdag 18 december 2008 22:23 schreef golfer het volgende:
Briljante aflevering weer.
ik wist dit ook niet van dat aan elkaar gelijmde vlees.
Heb meteen even in de diepvries gekeken waar we nog van die verpakte supermarkt diepvries ossenhaas-tournedos hebben liggen. Er staat nergens op dat het 'gevormd' vlees is, maar ik neem nu aan dat het ook van die gelijmde meuk is.
Lijkt mij een beetje het dunnetjes overdoen van een uitzending uit 2005 ofzo. Daar is al eerder uitgebreid aan bod gekomen dat bijv beenham geen heel stuk is. Ook het aan elkaar plakken van de stukken vlees d.m.v. het masseren waarbij de eiwitten hun werk doen. Hier gaat het iets ruimer over alle soorten vlees.quote:Op donderdag 18 december 2008 08:45 schreef Longmen het volgende:
Vanavond weer!
Lekker droog.quote:Elk beest heb un haas
22.05 uur, Nederland 3quote:Afl.: Mandarijn. Keurige partjes, maar hoe kan dat? Keuringsdienst van Waarde wordt overspoeld met kijkersvragen. Eindelijk maken de verslaggevers wat tijd vrij voor een antwoord. Op de ogenschijnlijk zo onschuldige vraag, hoe krijgen ze de partjes mandarijn in blik zo netjes, zo schoon en zo helemaal zonder vliesje? Het antwoord blijkt, als veel vaker, in China te vinden. Kijk niet, kijker, als u dol bent op mandarijntjes uit blik. Die partjes hebben het heel zwaar voor ze uiteindelijk op sap in het blik gaan. Arme partjes mandarijn.
T was best shocking eigenlijjk. Ik houd toch al niet van die blik dingenquote:Op donderdag 8 januari 2009 21:40 schreef Roi het volgende:
Hmm klinkt niet echt boeiend.. Ben ook eigenlijk nog nooit mandarijnen in blik tegen gekomen!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |